ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Κε Σκαλούμπακα, η δημιουργία εντυπώσεων ή κλίματος, δεν ανήκει στις ασχολίες μου.

Δεν ενδιαφέρομαι ούτε κόπτομαι να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν , γιατί πολύ απλά όσοι παρακολουθούν αυτά που έγραφα (και σε περιοδικά του ειδικού τύπου) και γράφω στο φόρουμ, γνωρίζουν πολύ καλά τις θέσεις μου, εδώ και πολλά χρόνια.

Όσοι μάλιστα έχουν ακούσει και στον χώρο μου τις γνωρίζουν, καλύτερα.

Όσοι ενδιαφέρονται να είστε σίγουρος ότι ψάχνουν και βρίσκουν…

Και επειδή έτσι όπως το έθεσαν εσείς και κάποιοι άλλοι, έγινε λίγο από αχταρμά, θα ήθελα να τονίσω ότι ουδέποτε μίλησα υπέρ πχ του bluesky αλλά σπεύδω να τονίσω επίσης ότι σέβομαι απόλυτα το γούστο και την ακουστική επιθυμία αυτών που το προτιμούν, το ίδιο ισχύει βέβαια για όλες τις συσκευές.

Αυτά λοιπόν μόνο και μόνο επειδή έγινε ονομαστική αναφορά σε μένα.

Φυσικά είναι αυτονόητο ότι ομιλώ ΜΟΝΟ για μένα (αν και δε νομίζω ότι οι απόψεις των άλλων αναφερομένων συμφορουμιτών θα απέχουν).

Κάντε μου την χάρη λοιπόν και μην ασχολείστε μαζί μου τοιουτοτρόπως.

Όποτε, μάλιστα, θέλετε να ακούσετε, είστε ευπρόσδεκτος, πιστεύω μάλιστα ότι μπορούμε να ανταλλάξουμε και "ακουστικές" επισκέψεις. Το μόνο κακό για σάς είναι ότι δεν διαθέτω βινύλιο.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό ηταν πράγματι απάντηση επί της ουσίας και σεβασμός στον διάλογο?

Fair enough κε Τζωρτζάκη!

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

1. Το avclub δεν εμπορεύεται κάτι για να περιμένουμε με αγωνία τι θα μας δείξει στο δωμάτιο του, ότι και να δείτε δεν θα είναι προς πώληση, όπως ποτέ δεν ήταν για πώληση οι ανταλαγές απόψεων, το πάθος για την πιστή αναπαραγωγή, η λατρεία των γκατζετ, και η μαγεία της μεγάλης εικόνας.

2. Το Avclub δεν έχει μια άποψη για το Hi-End αλλά τόσες όσα και τα μέλη του. Οπότε το ιδανικό σύστημα για το avclub αποτελείται από εκατοντάδες συσκευές για να μην πω χιλιάδες, άρα δεν είναι εφικτό να χωρέσουν σε ένα δωμάτιο συγκεντρωμένα ούτε η εμπειρία ούτε η γνώση του avclub.

3. Όλα τα δωμάτια που θα αφορούν αντιπροσωπείες θα προσπαθήσουν με όποιο τρόπο θεωρούν καλύτερο να επιδείξουν την πραμάτια τους (η οποία θα αφορά κυρίως το κομμάτι του ήχου) με σκοπό την πώληση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε κομάτια από όλες τις θεματικές κατηγορίες του Φόρουμ (Προβολείς, τηλεοράσεις, Home Cinema, Htpc, Apple Corner κλπ κλπ). Τα οποία θα αφορούν όχι τόσο το πια κομμάτια επιλέξαμε να δείξουμε, αλλά στο τι και στο πως τις τρέλας μας. Δηλαδή τα εκθέματα μας θα είναι αντικείμενο συζήτησης και όχι πώλησης.

Τώρα αν και εγώ τα θεωρώ αυτονόητα τα παραπάνω για όσους γνωρίζουν την πορεία του Avclub, γιατί μερικοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις δεν το καταλαβαίνω αλλά και ούτε θα το επιτρέψω

Προεδρε τι εννοεις εσυ δεν εκανες διαλογο και δεν ειναι Fair enough να μην αποδεχεσαι για τον εαυτο σου την προκληση που βαζεις στους αλλους.

Προεδρε τι εννοεις εσυ δεν εκανες διαλογο και δεν ειναι Fair enough να μην αποδεχεσαι για τον εαυτο σου την προκληση που βαζεις στους αλλους.

Παρακαλώ όχι άλλα μηνύματα off topic

αν θέλεις στειλε πμ στον "πρόεδρο" ή άνοιξε άλλο θέμα να τα πείτε

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνουν αρκετοί εδώ μέσα...
-Το να μη διαθέτει κάποιος χρήματα για την απόκτηση ενός κορυφαίου συστήματος είτε γιατί είναι φτωχός είτε τσιγκούνης είτε γιατί έχει άλλες προτεραιότητες (όπως π.χ. γουστάρει να αγοράσει τζιπάκι suv) είναι σεβαστό και θεμιτό και εμπίπτει στο γούστο καθενός...
-Το να προσπαθεί όμως να παραμυθιάσει τον εαυτό του κι όλους αυτούς που 'τά 'σκασαν' για να ακούνε από κορυφαία μηχανήματα λέγοντας ότι ακούει hi-end ήχο από μηχανάκια του 30άρικου και του 200άρικου και μάλιστα χλευάζοντας τους τελευταίους είναι...κακοήθεια, αγένεια, υπεροψία, αλλαζονία...για να μη το πω πιο χοντρά τι είναι...

Ρε τι ζόρια τραβάει ο κόσμος.... :bang:

Ένα χώρο υποδοχής και γνωριμίας του χώρου μας είπαμε να στήσουμε ρε παιδιά... Πρός τί όλα τα υπόλοιπα;

Mπαμπη μου οταν η αναγνωριση απο τους γυρω μας εκβιαζεται με οποιον τροπο μπορει ο καθενας ,
ειτε με Μοναρχικες συμπεριφορες ειτε με βρωμικες συμπεριφορες
δεν ειναι περιεργο και το τελευταιο κρουσμα......

Ασε τον καθε πικραμενο και αποτυχημενο στη ζωη αγκαλια με την δυστηχια του μωρε.

Καλό θα ήταν όλοι να δημοσιεύουν στο profile τους το σύστημά τους για να βλέπουμε και μεις σε τι επίπεδα 'hi-end' παίζουν...Μη φοβάστε παιδιά το χίφι δεν αποτελεί τεκμήριο για την εφορία...Εκτός αν...
Εξακολουθώ να επιμένω στην πρότασή μου για στήσιμο συστήματος στο περίπτερο του avclub στην έκθεση...Περίπτερο 'hi-end' χωρίς μουσική...δεν μου κάθεται καλά...

μα Hi End δεν ειναι μονο μουσικη ειναι και η εικονα ετσι δεν ειναι?

εγω δεν ακουω μουσικη με τις προδιαγραφες που ακουτε εσεις ONGAKU.

Παρ'ολα αυτα χαιρομαι που θα δω στην εκθεση τους ΦΙΛΟΥΣ μου και θα ανταλλαξουμε αποψεις.

Και δεν με νοιαζει καθολου τι συστημα εχει ο καθενας.

Πρωτα απο ολα ο ανθρωπος....

Γιατι τι να το κανεις το φανταστικο συστημα αμα με τον αλλο δεν μπορεις να αλλαξεις κουβεντα λογω καλου?

Σε οποιοδηποτε κεφαλι δεν εχει σημασια.

Ωραία, μετά να κατατάξουμε και τα μέλη σε "τάξεις", ανάλογα με το σύστημά τους.
Low-end, Mid-End, High-End.
Καιρός να ανακαλύψουμε την πάλη των τάξεων στο Hi-Fi.

Φιλοι μου (και το εννοω) το θεμα ειναι να βαλουμε ενα συστηματακι για να μην νομιζει ο κοσμος οτι μαζευτηκαν μια παρεα ταβλαδοροι και αραξαν σε ενα περιπτερο!
Δεν θεωρω οτι πρεπει να σταθουμε στην αξια του συστηματος.
Ας σταθουμε στις ρυθμισεις του (πως παιρνουμε το μεγιστο των δυνατοτητων του).

Αυτή είναι η καλύτερη λύση.

Λίγο η μελέτη χώρων για την τοποθέτηση των ηχείων, λίγο απλές οδηγίες για ρύθμιση ενός προβολικού, κανα-δυο παρουσιάσεις των δίσκων που μας άρεσαν περισσότερο αυτή τη χρονιά, τέτοια πράγματα...

μια χαρα ακουγεται.

και οποιανου δεν του αρεσουν οι "Συχνοτητες" που θα βγαζει το συστημα μας μπορει να παει παραπερα......

Κύριοι το offtopic και η παραφιλολογία ΤΕΛΟΣ.

εκ μέρους του avclub, δεν προβλέπεται ούτε είναι στις προθέσεις του επίδειξη ηχητικού συστήματος low ή high end.
Επίσης περί του τι ακούει ο καθένας και πως και με τι θέλει να το ακούσει είναι δικό του θέμα όπως και αν θα το δηλώσει.
Τέλος hiend είναι και η εικόνα...
πρωτίστως όμως το avclub θα δείξει την δραστηριότητά του και την κοινωνική του πλευρά, άλλωστε διαδικτυακός τόπος είναι.
Διαγράφτηκε ένα ποστ επειδή έκανε αναφορά σε άλλο thread.

Θα διαγραφούν επίσης όλα τα άσχετα θέματα με την ουσία εις το εξής.

το θεμα ειναι να βαλουμε ενα συστηματακι για να μην νομιζει ο κοσμος οτι μαζευτηκαν μια παρεα ταβλαδοροι και αραξαν σε ενα περιπτερο!

Διαφωνώ: δεν είμαστε Hi-End club.
Δεν θέλουμε "να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε" με κανέναν.

Να τονισω παιδια και παλι τον περιορισμο του χωρου του δωματιου..
Βασει αυτου θα κρινουμε τι θα βαλουμε και πως θα το βαλουμε..
Θελουμε κατ'αρχην το περιπτερο μας να ειναι ενας τοπος συνευρεσης των μελων του Avclub. Θα παμε συντομα και απο το ξενοδοχειο να κανουμε "αυτοψια"!

Status
Not open for further replies.