ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Status
Not open for further replies.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΕΣ"...

... Συμβουλές για τον χώρο, τήν οδήγηση, γνώσεις γύρω απο τήν ηλεκτρο-ακουστική έτσι ώστε να καταλάβει τίς προδιαγραφές και πώς θα τίς ταιριάξει μέσω τών συσκευών, γνώσεις γύρω απο τίς δυνατότητες συσκευών και άλλα τέτοια.
Δέν θέλει ΜΟΝΟ να πληρώνει, θέλει και να μάθει και να απολαύσει.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ - ΠΕΠΛΩΝ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ

Γι' αυτό και τελικά, πιστεύω ότι με ευθύνη των αξιότιμων διαχειριστών σας αλλά και των μελών του Φορουμ σας, πιστεύω ότι τελικά πρέπει (και θα στήσετε...) ένα αξιόπιστο και χωρίς λεφτά σύστημα. Το οφείλετε σε αυτούς που κι εσύ αναφέρεσαι...

Μην αδικείτε τους εαυτούς σας...

Ναι αλλα προεδρε θα πρεπει κι εσεις να στησετε στον ιδιο χωρο ενα συστημα (των προδιαγραφων σας ) για να εχει νοημα.

Re: καλώδια τοστιέρας, MP3 και BlueSky...

Αν σε 4 εβδομάδες, καταφέρετε να στήσετε στο "Athens Imperial" κάποιο low budget High End σύστημα (με καλώδια τοστιέρας, MP3 και BlueSky...) που να κάνει ΠΑΤΑΓΟ, θα γράφω πιό συχνά...

*** Φιλάκια *** -bye-
Να στήσουμε??? Δεν είμαι διαχειριστής ούτε admin του avclub...Ούτε θιασώτης του mp3-bluesky-behringer...Αντίθετα τα 'ψάλω' και τ' 'ακούω' συχνά εδώ μέσα...

Να στήσουμε??? Δεν είμαι διαχειριστής ούτε admin του avclub...Ούτε θιασώτης του mp3-bluesky-behringer...Αντίθετα τα 'ψάλω' και τ' 'ακούω' συχνά εδώ μέσα...

μου αρεσει που απαντας στα σοβαρα κι εσυ :flipout::flipout::flipout:

Ναι αλλα προεδρε θα πρεπει κι εσεις να στησετε στον ιδιο χωρο ενα συστημα (των προδιαγραφων σας ) για να εχει νοημα.
Έχει κανείς αντίρρηση στο ότι τα συστήματα των μελών του A.C.A δεν είναι κορυφαία ή ότι δεν παίζουν καλά???????

μου αρεσει που απαντας στα σοβαρα κι εσυ :flipout::flipout::flipout:
Η αλήθεια είναι πως τα συστήματα του A.C.A δεν μπορούν οι περισσότεροι εδώ μέσα να τα δουν να τ' ακούσουν και πόσο μάλλον να τ' αποκτήσουν ούτε στα πιο τρελλά τους όνειρα...
Μήπως υπάρχει καμιά αντίρρηση σ' αυτό????

Η αλήθεια είναι πως τα συστήματα του A.C.A δεν μπορούν οι περισσότεροι εδώ μέσα να τα δουν να τ' ακούσουν και πόσο μάλλον να τ' αποκτήσουν ούτε στα πιο τρελλά τους όνειρα...

Καμία, απλά δεν κάνουμε τρελά όνειρα και είμαστε μια χαρά και ευτυχισμένοι... με τα συστηματάκια που έχουμε.....διότι έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε και να ξοδευτούμε....

Φιλικά Αντώνης...

το θεμα ειναι αν θα παιζουν καλα εκει.Δεν ετυχε να παω στους συγκεκριμενους τα σπιτια (σε μελη τους που εχω παει δεν συγκινηθηκα )
Κι εδω μπαινει ενα θεμα ποιος μπορει να στησει ενα συστημα καλα σε ενα αγνωστο χωρο σε λιγο χρονο.ιδου η ροδος και για τις δυο πλευρες.

Φίλοι μου η αλήθεια όσο πικρή κι αν είναι είναι αλήθεια...Μην αφήνετε τα ψευτοδιλήματα όπως 'ο χώρος' και 'τα άλλα πράγματα που δήθεν αξίζουν περισσότερο' να κατευθύνουν τη σκέψη και τα χέρια σας να γράφουν πράγματα που ΔΕΝ πιστεύετε...

Last edited:
Σαν και ποια πράγματα ?

πολλά χόμπυ που δεν καταντάνε εφιάλτης και δεν μας κάνουν να τρωγόμαστε με συνανθρώπους μας

αυτά...-bye-

Γράψτε βρέ όλοι από εκατό φορές τήν πρόταση γιά να την εμπεδώσετε γιατί αλλοιώς βλέπω νά μάς στήνουν στό απόσπασμα ή νά μάς στέλνουν σέ καμιά εξορία.....................................
Αλήθεια για να καταλάβω:'Oι περισσότεροι εδώ μέσα δέν μπορούν νά τά δούν ή νά τά ακούσουν´.Τί σημαίνει αυτή η ποίησις???
Oτι οι απ´εδώ είναι κουφοί τυφλοί ή ακόμα κάτι χειρότερο??ΠΤΩΧΟΙ???
Tς,τς.....
Αυτό θα πεί ανώτερη ΦΥΛΗ...................................................

Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Έχει κανείς αντίρρηση στο ότι τα συστήματα των μελών του A.C.A δεν είναι κορυφαία ή ότι δεν παίζουν καλά???????

Αυτή η εντύπωση έχει δημιουργηθεί μετά από τόοοοοσες διαφωνίες :chinscratch:.
Οτι τα ακριβά συστήματα δεν παίζουν ποτέ;
Ά, τώρα κατάλαβα :chinscratch: !
Η ζήλεια φταίει για όλα :BDGBGDB55:.

37 Κατασκευαστές συνιστούν...

Θα υπάρχουν εκεί συστήματα 37 Αντιπροσώπων - Κατασκευαστών για συγκρίσεις που υπονοείς...

Γράψτε βρέ όλοι από εκατό φορές τήν πρόταση γιά να την εμπεδώσετε γιατί αλλοιώς βλέπω νά μάς στήνουν στό απόσπασμα ή νά μάς στέλνουν σέ καμιά εξορία.....................................
Αλήθεια για να καταλάβω:'Oι περισσότεροι εδώ μέσα δέν μπορούν νά τά δούν ή νά τά ακούσουν´.Τί σημαίνει αυτή η ποίησις???
Tς,τς.....

Ααααααααχχχχ χ χ χ, άτιμη κενωνία.:flipout::flipout::flipout:
-bye-

Tς,τς.....

ΠΤΩΧΟΙ είμαστε Σπύρο μου..

Ας μου δώσει κάποιος δυό τρείς πιστωτικές Gold και θα δείς για πότε -ως εκ θαύματος-ξαναβρίσκω την χαμένη ακοή και όρασή μου !!-bye-

Re: 37 Κατασκευαστές συνιστούν...

Θα υπάρχουν εκεί συστήματα 37 Αντιπροσώπων - Κατασκευαστών για συγκρίσεις που υπονοείς...

εισαι ευχαριστημενος δηλαδη απο αυτους?γιατι μεχρι τωρα τα περισσοτερα ηταν φτωχα σε ηχο .

Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΕΣ"...

Γι' αυτό και τελικά, πιστεύω ότι με ευθύνη των αξιότιμων διαχειριστών σας αλλά και των μελών του Φορουμ σας, πιστεύω ότι τελικά πρέπει (και θα στήσετε...) ένα αξιόπιστο και χωρίς λεφτά σύστημα. Το οφείλετε σε αυτούς που κι εσύ αναφέρεσαι...

Μην αδικείτε τους εαυτούς σας...

Βλέπω Κε Χρήστο , οτι επιμελώς κάνετε quote μόνο σε ένα κομμάτι του μηνύματος και αποφύγατε να το σχολιάσετε ολόκληρο
Γιατί άραγε?
Πιστεύω οτι ξαναδιαβάζοντας (εσείς) το μήνυμα σας περί "ευθύνης" θα καταλάβετε (γιατί οι άλλοι κατάλαβαν ) οτι είναι άσχετο με τήν ουσία του μηνύματος μου
Εδώ, απ οτι φαίνεται, άλλος αγωνίζεται και αγωνιά να αποδείξει κι οχι κάποιοι σοβαροί χομπίστες του AVclub

PS
Τουλάχιστον ευτυχώς ξέρω μερικούς διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας ανθρώπους απο το ACA ( πχ σάν τον Τάσο Σ , τον Ζωγραφο , τον Καβαλιώτη , τον Γιάννη Δ. ) , διαφορετικά θα ήταν πολύ απογοητευτικά τα πράγματα, μα πάρα πολύ απογοητευτικά.

Status
Not open for further replies.