ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν γιά να σας βγάλω από την αγωνία σας δηλώνω οτι στην έκθεση το avclub θα πρωτοπορήσει παρουσιάζοντας το hiend σύστημα χωρίς καθόλου λεφτά.
Βασικά θα είναι το σύστημα, χωρίς καν σύστημα, καθώς ο καθένας θα έρχεται και θα φαντάζεται τη μουσική που θέλει να ακούσει, δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα να ακούσει ταυτόχρονα μαζί με άλλους διαφορετική μουσική, να αλλάζει κομμάτια ταχύτατα και να αυτοσχεδιάζει ανάλογα με τη διάθεση.

-bye--bye--bye-

Re: 37 Κατασκευαστές συνιστούν...

Θα υπάρχουν εκεί συστήματα 37 Αντιπροσώπων - Κατασκευαστών για συγκρίσεις που υπονοείς...
Εμ είδες τώρα που δέν λές σοβαρά πράγματα και εκτείθεσαι , ή τουλάχιστον εκτείθεται η εμπειρία σου μέσω τών αρχαριων επιχειρηματων σου
Για πές μας εσύ απο τα 37 πόσα θα μπορούν να παίξουν κάπως καλά ? -κι οχι φυσικά επειδή δέν θα είναι καλά τα συστήματα-

εισαι ευχαριστημενος δηλαδη απο αυτους?γιατι μεχρι τωρα τα περισσοτερα ηταν φτωχα σε ηχο .

Τότε, μιας και τόσο εύκολη έχει την κριτική στο στόμα σου, είμαι σίγουρος ότι μπορείς να στήσεις για λογαριασμό του Forum σας ένα αντάξιο και καλύτερο σύστημα προοριζόμενο δια ΠΤΩΧΟΥΣ...

Και για να ξεκαθαρισω την θεση μου.Δεν ειμαι ουτε υπερ ουτε κατα οποιαδηποτε μηχανηματος (hi end -low end-hifi κλπ).Αντιθετα πιστευω οτι ολα με τον τροπο τους ειναι γοητευτικα.Το παιχνιδι με τα μηχανηματα απο μονο του ειναι ενδιαφερον και για τα ιδια τα μηχανηματα και για τη διαφορετικη προσεγγιση της μουσικης.Απο μονη της η ¨<<κοντρα>>
θα ειχε ενδιαφερον .Απλως μη φορτιζεστε στυλ ΠΑΟ -ΟΣΦΠ.
Αν και παλι εχει την πλακα του.

Λοιπόν γιά να σας βγάλω από την αγωνία σας δηλώνω οτι στην έκθεση το avclub θα πρωτοπορήσει παρουσιάζοντας το hiend σύστημα χωρίς καθόλου λεφτά.
Βασικά θα είναι το σύστημα, χωρίς καν σύστημα, καθώς ο καθένας θα έρχεται και θα φαντάζεται τη μουσική που θέλει να ακούσει, δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα να ακούσει ταυτόχρονα μαζί με άλλους διαφορετική μουσική, να αλλάζει κομμάτια ταχύτατα και να αυτοσχεδιάζει ανάλογα με τη διάθεση.

-bye--bye--bye-

Α γειά σου....-bye--bye-

Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

-bye--bye--bye-
Εγώ μπορώ να έρθω με το walkman μου;:Banane0::drummer:

Τότε, μιας και τόσο εύκολη έχει την κριτική στο στόμα σου, είμαι σίγουρος ότι μπορείς να στήσεις για λογαριασμό του Forum σας ένα αντάξιο και καλύτερο σύστημα προοριζόμενο δια ΠΤΩΧΟΥΣ...
πιθανον αλλα βαριεμαι το κουβαλημα .Αν παρολα αυτα δεν δουλευω ψηνομαι

Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

-bye--bye--bye-

Προτείνω μπάντα αθιγγάνων,μουσικών τού δρόμου.:fahne90:
Θά τούς πιάσει ΗIGH-FEVER.:Banane0:

:guitarist::slapface::guitarist:

ομολογα Μακρακη τις αληθειες του Ηιend να αλαφρυνεις τη θεση σου.

Re: Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Εγώ μπορώ να έρθω με το walkman μου;:Banane0::drummer:

Οριστε βρηκα και πηγη.\
Με ενα ζευγαρακι αυτενισχυομενα αν φερει κανεις καθαρισαμε.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Προτείνω μπάντα αθιγγάνων,μουσικών τού δρόμου.:fahne90:
Θά τούς πιάσει ΗIGH-FEVER.:Banane0:

Συμφωνω απολυτα.

Θα ερθει και ο Προεδρος των Τσιγγανων !!!!

Θα γινουμε μαρτυρες της πιο σοβαρης Προεδρικης συναντησης.......:worshippy::worshippy::worshippy:

Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΕΣ"...

Τουλάχιστον ευτυχώς ξέρω μερικούς διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας ανθρώπους απο το A.C.A. (πχ σάν τον Τάσο Σ., τον Ζωγραφο, τον Καβαλιώτη, τον Γιάννη Δ.), διαφορετικά θα ήταν πολύ απογοητευτικά τα πράγματα, μα πάρα πολύ απογοητευτικά.

Είσαι σίγουρος ότι οι παραπάνω φίλοι σου έχουν πει ότι είναι μέλη του A.C.A.?

Δεν καταλαβαινω γιατι παρεξηγηθηκα.
Οι μισοι απο σας που γραφουν στη hiend ισχυριζονται οτι το blue sky ειναι ισαξιο με κορυφαια player.
Eπισης οτι οι μπεριδες ειναι αναφορας, τα καλωδια δεν λενε μια και οτι ο χωρος ειναι το α και το ω. Ε βαλτε και ενα ηχειακι του διχιλιαρου να δειξεται οτι με 5000 και λιγοτερο μπορει καποιος να εχει απο τους καλυτερους ηχους (Της Θεσσαλονικης οπως ακουσα να λεγεται για τον συστημα του Κυριο Παναγιωτιδη).
Δεν ειναι ευκαιρια να ανοιξεται τα ματια σε τοσο κοσμο?
Και για να μην ακουσω τιποτα κυριοι γιατι ναι ο χωρος ειναι σημαντικος αλλα τα μηχανηματα ειναι 10 φορες πιο σημαντικα σε ενα απλα αξιοπρεπη χωρο.
Και ξερεται αυτα τα μηχανηματα συνηθως κοστιζουν!
Και ναι οι hiendαδες ασχολουνται και με αλλα πραγματα, μην το γυρισετε εκει παλι.
Φιλικα

Αν μιλούσαμε λίγο σοβαρά...θα μπορούσε να στηθεί ένα σύστημα αξιώσεων προσφέροντας τα μέλη του club από ΕΝΑ μηχάνημα ή αξεσουάρ...
Εγώ ευχαρίστως θα παραχωρούσα κάποιο από τα μηχανήματά μου(εκτός των ηχείων που είναι ογκώδη...)
Και μη πεταχθεί κανένας και πει για blue sky και behringer...Είπαμε να μιλήσουμε μια φορά σοβαρά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Οριστε βρηκα και πηγη.
Να θυμηθώ να του βάλω φρεσκοφορτισμένες μπαταρίες μόνο, για να μη ντροπιαστούμε :guitarist:.
Ή να φέρω μαζί μου το σπέσιαλ εξωτερικό μου PSU που είναι και ελαφρύ.
Που είναι και ελαφρύ. :flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Να θυμηθώ να του βάλω φρεσκοφορτισμένες μπαταρίες μόνο, για να μη ντροπιαστούμε :guitarist:.
Μπαταριες θα φερω εγω .μη σκας.

Re: ΠΡΑΓΜΑΤΙ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΕΣ"...

Είσαι σίγουρος ότι οι παραπάνω φίλοι σου έχουν πει ότι είναι μέλη του A.C.A.?

Δεν λυνεις τα ελιτιστικα σου προβληματα σε κανα πιο σοβαρο φορουμ απο αυτο?
Γιατι σε λιγο θα αρχισουμε την πλακιτσα:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Δεν καταλαβαινω γιατι παρεξηγηθηκα.
Οι μισοι απο σας που γραφουν στη hiend ισχυριζονται οτι το blue sky ειναι ισαξιο με κορυφαια player.
Eπισης οτι οι μπεριδες ειναι αναφορας, τα καλωδια δεν λενε μια και οτι ο χωρος ειναι το α και το ω. Ε βαλτε και ενα ηχειακι του διχιλιαρου να δειξεται οτι με 5000 και λιγοτερο μπορει καποιος να εχει απο τους καλυτερους ηχους (Της Θεσσαλονικης οπως ακουσα να λεγεται για τον συστημα του Κυριο Παναγιωτιδη).
Δεν ειναι ευκαιρια να ανοιξεται τα ματια σε τοσο κοσμο?
Και για να μην ακουσω τιποτα κυριοι γιατι ναι ο χωρος ειναι σημαντικος αλλα τα μηχανηματα ειναι 10 φορες πιο σημαντικα σε ενα απλα αξιοπρεπη χωρο.
Και ξερεται αυτα τα μηχανηματα συνηθως κοστιζουν!
Και ναι οι hiendαδες ασχολουνται και με αλλα πραγματα, μην το γυρισετε εκει παλι.
Φιλικα

Μιχάλη, νομίζω ότι θα το κάνουν. Μην ξεχνάτε, το είπα πάλι, ούτε ο Τζωρτζάκης, ούτε ο Μορφέας ούτε ο Τσιτιμάκης ούτε άλλοι, μίλησαν ακόμα...

Θα φτιάξουν σύστημα που θα τρίβουν τα μάτια τους οι υπόλοιποι 37...

Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Μιχάλη, νομίζω ότι θα το κάνουν. Μην ξεχνάτε, το είπα πάλι, ούτε ο Τζωρτζάκης, ούτε ο Μορφέας ούτε ο Τσιτιμάκης ούτε άλλοι, μίλησαν ακόμα...

Θα φτιάξουν σύστημα που θα τρίβουν τα μάτια τους οι υπόλοιποι 37...

Κε Σκαλούμπακα , η δημιουργία εντυπώσεων ή κλίματος , δέν ανήκει στίς ασχολίες μου.
Δέν ενδιαφέρομαι ούτε κόπτωμαι να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν , γιατί πολύ απλά οσοι παρακολουθουν αυτά που εγραφα (και σε περιοδικά του ειδικού τύπου ) και γράφω στο φορουμ , γνωρίζουν πολύ καλά τίς θέσεις μου , εδώ και πολλά χρόνια
Οσοι μάλιστα έχουν ακούσει και στον χώρο μου τίς γνωρίζουν , καλύτερα.
Οσοι ενδιαφέρονται να είστε σίγουρος οτι ψάχνουν και βρίσκουν
Και επειδή έτσι όπως το έθεσαν εσείς και κάποιοι άλλοι , έγινε λίγο απο αχταρμά , θα ηθελα να τονίσω οτι ουδέποτε μίλησα υπέρ πχ του bluesky , αλλά σπεύδω να τονίσω επίσης οτι σέβομαι απόλυτα το γούστο και τήν ακουστική επιθυμία αυτών που το προτιμούν - το ιδιο ισχύει βέβαια για ολες τίς συσκευές

Αυτά λοιπόν μόνο και μόνο επειδή εγινε ονομαστική αναφορά σε μένα
Φυσικά είναι αυτονόητο οτι ομιλώ ΜΟΝΟ για μένα (αν και δέ νομίζω οτι οι απόψεις τών άλλων αναφερομένων συμφορουμιτών θα απέχουν )

Κάντε μου τήν χάρη λοιπόν και μήν ασχολείστε μαζί μου , τοιουτοτρόπως

Οποτε , μάλιστα , θέλετε να ακούσετε , είστε ευπρόσδεκτος , πιστεύω μάλιστα οτι μπορούμε να ανταλλάξουμε και "ακουστικές" επισκέψεις
Το μόνο κακό για σάς , είναι οτι δέν διαθέτω βινύλιο

Status
Not open for further replies.