ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Status
Not open for further replies.
Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

1. Το avclub δεν εμπορεύεται κάτι για να περιμένουμε με αγωνία τι θα μας δείξει στο δωμάτιο του, ότι και να δείτε δεν θα είναι προς πώληση, όπως ποτέ δεν ήταν για πώληση οι ανταλαγές απόψεων, το πάθος για την πιστή αναπαραγωγή, η λατρεία των γκατζετ, και η μαγεία της μεγάλης εικόνας.

2. Το Avclub δεν έχει μια άποψη για το Hi-End αλλά τόσες όσα και τα μέλη του. Οπότε το ιδανικό σύστημα για το avclub αποτελείται από εκατοντάδες συσκευές για να μην πω χιλιάδες, άρα δεν είναι εφικτό να χωρέσουν σε ένα δωμάτιο συγκεντρωμένα ούτε η εμπειρία ούτε η γνώση του avclub.

3. Όλα τα δωμάτια που θα αφορούν αντιπροσωπείες θα προσπαθήσουν με όποιο τρόπο θεωρούν καλύτερο να επιδείξουν την πραμάτια τους (η οποία θα αφορά κυρίως το κομμάτι του ήχου) με σκοπό την πώληση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε κομάτια από όλες τις θεματικές κατηγορίες του Φόρουμ (Προβολείς, τηλεοράσεις, Home Cinema, Htpc, Apple Corner κλπ κλπ). Τα οποία θα αφορούν όχι τόσο το πια κομμάτια επιλέξαμε να δείξουμε, αλλά στο τι και στο πως τις τρέλας μας. Δηλαδή τα εκθέματα μας θα είναι αντικείμενο συζήτησης και όχι πώλησης.

Τώρα αν και εγώ τα θεωρώ αυτονόητα τα παραπάνω για όσους γνωρίζουν την πορεία του Avclub, γιατί μερικοί κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις δεν το καταλαβαίνω αλλά και ούτε θα το επιτρέψω

γιά όσους δεν έχουν καταλάβει.

Διαφωνώ: δεν είμαστε Hi-End club.
Δεν θέλουμε "να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε" με κανέναν.

Ακριβώς.............
icon14.gif

Συμφωνώ,ότι δεν χρειάζεται κι ούτε νομίζω,ότι έχει κανένα νόημα.
Τι θα επιδειχθεί δηλαδή;
Αν επιδειχθούν τα όποια μηχανήματα ή έστω κι ιδιοκατασκευές,δεν θα θεωρηθεί το γεγονός σαν άμεση διαφήμιση τους;Ενα φόρουμ σαν κι αυτό δεν πρέπει να εμπλακεί σε κάτι τέτοιο.

Ακόμα και δισκάκια να προταθούν,πάλι το πράγμα μπορεί να οδηγηθεί εκεί.

Αλλο το τι γράφει ή προτείνει το κάθε μέλος του φόρουμ στα πλαίσια του φόρουμ κι άλλο το "επίσημο" φόρουμ να παρουσιάζει "προτάσεις".

ολο συστηματα και μανουρα ειστε !!!!!!
κανα πατατακι θα φερει κανεις? αντε να οργανωνομαστε σιγα σιγα

εγω Προεδρε θα χαρω ειλικρινα να σε δω απο κοντα

Σιγουρα η απάντηση αυτη ειναι για μενα Κωστα;

Δεν προτεινα ουτε hi end ούτε να μετρησουμε τιποτε.

Δεν είναι απάντηση πρός εσένα Αγγελε - προς Θεού.
Χρησιμοποιώ την πρότασή σου για να πώ την άποψή μου.
Συγνώμη αν δεν το διατύπωσα σωστά.

αλλά το "πες μας πρώτα τι μηχανάκια έχεις" που λένε κάποιοι, μου θυμίζει πιτσιρικάδες που κορδακίζονται Ποιός την έχει πιο μεγάλη.:speechless-smiley-0
Θέλω να πιστεύω πως τα ...εφηβικά μας τα έχουμε ξεπεράσει. Οι πιο πολλοί από εμάς τουλάχιστον.;)

Ο Λάρρυ είναι στο σωστό ΠΝΕΥΜΑ...

Ποιόν θα δούμε, τι θα φορεθεί, τι παρουσίες θα υπάρχουν, τι θα τραταριστούμε ....

Ο Λάρρυ είναι στο σωστό ΠΝΕΥΜΑ...

Ποιόν θα δούμε, τι θα φορεθεί, τι παρουσίες θα υπάρχουν, τι θα τραταριστούμε ....

Επίσης πολύ σημαντικό:

Επειδή θα έρθει κόσμος από επαρχία, πότε θα συνατηθεί ποιός με ποιόν...
Προσωπικά μέσα σε ένα ΣΚ έχω κανονίσει ενα σωρό συναντήσεις αλλά θέλω να δώ κόσμο που τους ξέρω ως νικς και μόνο.

Και το έχω ξαναπεί.
Εχω έρθει σ αυτήν την έκθεση από τη Θεσσαλονίκη 4 συνεχόμενες φορές και φέτος συν Θεώ η 5η. Καμιά μα ΚΑΜΙΑ δεν πήγα για μηχανήματα. Πήγα γιά να γνωρίσω από κοντά τα μέλη του τότε avforum και νυν avclub και
ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.

Ε...

ο Larry σαν διοργανωτής όλων των συγκεντρώσεων θα διαπρέψει και πάλι!

κι ο κλήρος πέφτει στον Λαρούκο κι ο κλήρος πέφτει στον Λαρούκο.....:flipout::flipout::flipout:

:BDGBGDB55:

Διαφωνώ: δεν είμαστε Hi-End club.
Δεν θέλουμε "να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε" με κανέναν.

Επαυξάνω...
Εδώ εμφανίζεται το φαινόμενο μερικοί πού τίς ´μετράνε´αναμεταξύ τους(καμιά εικοσαριά δηλαδή),βαρεθήκανε και είπανε να μπούνε σέ άλλους διαδικτυακούς χώρους και νά τίς ´δείχνουνε ´και σέ άλλους.
Κλασσική περίπτωση βαρεμάρας και πλήξης,που εκτονώτεται σέ άλλους διαδικτυακούς χώρους...
Συμφωνώ και με τον Κρυωνά και με τον Παναγιωτίδη...
Οταν κάποιος εμφανίζεται μονίμως σάν ´επιδειξίας´το μόνον που κάνεις ,αντί να κάνεις δήθεν ´διάλογο´,τού λές κάνοντάς του και ένα τρυφερό τάπ-τάπ στήν πλάτη :'Eντάξει μεγάλε,την έχεις μεγαλύτερη απ´όλους..Τράβα τώρα στο σπίτι σου και δείξτην στόν καθρέφτη σου´.
Δεν απαιτούνται ούτε συζητήσεις,ούτε να αποδεικνύουμε ότι δέν είμαστε ελέφαντες και τό τί σκοπούς εχει το avclub.
Eίμαστε αυτοί πού είμαστε και τέρμα...
Και ούτε πολλές αβροφροσύνες,τού στύλ θά χαρούμε να περάσετε για λικεράκι από τό σπίτι μας.Το λικεράκι τό κερνάμε σέ αυτούς πού μάς γουστάρουν και τούς γουστάρουμε...
Τα σέβη μου..

Last edited:
Πατατάκια και μιλφείγ χωρίς μουσική δεν γίνεται...

Πατατάκια και μιλφείγ χωρίς μουσική δεν γίνεται.

Χάλασε ο κόσμος να στήσετε ένα φτηνό πικαπάκι με έναν ολοκληρωμένο και 2 κορνίτσες (άντε για να γράψει κι αυτός που περιμένω να γράψει...) και τίποτα DNM και κανένα CDάκι???

Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Επαυξάνω...
Εδώ εμφανίζεται το φαινόμενο μερικοί πού τίς ´μετράνε´αναμεταξύ τους(καμιά εικοσαριά δηλαδή),βαρεθήκανε και είπανε να μπούνε σέ άλλους διαδικτυακούς χώρους και νά τίς ´δείχνουνε ´και σέ άλλους.
Κλασσική περίπτωση βαρεμάρας και πλήξης,που εκτονώτεται σέ άλλους διαδικτυακούς χώρους...
Συμφωνώ και με τον Κρυωνά και με τον Παναγιωτίδη...
Οταν κάποιος εμφανίζεται μονίμως σάν ´επιδειξίας´το μόνον που κάνεις ,αντί να κάνεις δήθεν ´διάλογο´,τού λές κάνοντάς του και ένα τρυφερό τάπ-τάπ στήν πλάτη :'Eντάξει μεγάλε,την έχεις μεγαλύτερη απ´όλους..Τράβα τώρα στο σπίτι σου και δείξτην στόν καθρέφτη σου´.
Δεν απαιτούνται ούτε συζητήσεις,ούτε να αποδεικνύουμε ότι δέν είμαστε ελέφαντες και τό τί σκοπούς εχει το avclub.
Eίμαστε αυτοί πού είμαστε και τέρμα...
Και ούτε πολλές αβροφροσύνες,τού στύλ θά χαρούμε να περάσετε για λικεράκι από τό σπίτι μας.Το λικεράκι τό κερνάμε σέ αυτούς πού μάς γουστάρουν και τούς γουστάρουμε...
Τα σέβη μου..
Κε Σούρλα,

Στις πολιτικές αναλύσεις είστε καλός, εδώ δεν...

Re: Πατατάκια και μιλφείγ χωρίς μουσική δεν γίνεται...

Πατατάκια και μιλφείγ χωρίς μουσική δεν γίνεται.

Χάλασε ο κόσμος να στήσετε ένα φτηνό πικαπάκι με έναν ολοκληρωμένο και 2 κορνίτσες (άντε για να γράψει κι αυτός που περιμένω να γράψει...) και τίποτα DNM και κανένα CDάκι???

το χαβά σου εσύ ................:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Κε Σούρλα,

Στις πολιτικές αναλύσεις είστε καλός, εδώ δεν...

Και στήν μουσική,και στήν μουσική αγαπητέ...
Και όταν εννοώ μουσική εννοώ μουσική....όχι Νάνα Μούσχουρη σε συστήματα όπου διαπιστώνεται απλά η καλύτερη ανάλυσις τού ηχοχρώματός της...
Ευχαριστώ.

Καποιοι παντως δεν θα ερθουν, γιατι παρολο που θελουν να δουν καποιους, καποιους αλλους, δεν...

Status
Not open for further replies.