ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Status
Not open for further replies.
Τα απλά πράγματα τα κάνουν(μερικοί) δύσκολα...
- Είπαμε πως δεν είναι ντροπή ν' ακούς από bluesky αρκεί να μην το παίζεις hi-end και να μη χλευάζεις αυτούς που ακούνε krell...
- Τα posts του προέδρου είναι χαμηλών τόνων ενώ μερικών ultra-hi-end_άδων εριστικά και κακοήθη...(Να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε κλπ...)
- Πρότεινα να προσφερθούν εθελοντικά μηχανήματα με σκοπό να στηθεί ένα σύστημα και να ακούγεται ΜΟΥΣΙΚΗ...ΟΧΙ προβολείς και plasmata με γκοτζίλες και μονομάχους...Εντάξει φέρτε και τρίγωνα Πανοράματος και καμιά μπουγάτσα με.....ότι θέλετε...

Εκείνο που δε βλέπω είναι ο καθορισμός από τους διαχειριστές μιας ώρας καθημερινά τις ημέρες της έκθεσης που θα μπορούν να συναντηθούν και να γνωρισθούν τα μέλη μεταξύ τους....

Last edited:
εγω θα συμφωνησω με τον Κο Σκαλουμπακα (Προεδρο) του ΑΚΑ και δεν καταλαβαινω γιατι του προσαπτουμε οτι δηθεν μας ειρωνεύεται

ο ανθρωπος μπηκε ειπε την γνωμη του οτι χαρηκε για την συμμετοχη του avclub στην εκθεση και ειπε την γνωμη του για το πως και τι μπορουμε να κανουμε και πεσαμε επανω να τον φαμε

Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Τα απλά πράγματα τα κάνουν(μερικοί) δύσκολα...
- Είπαμε πως δεν είναι ντροπή ν' ακούς από bluesky αρκεί να μην το παίζεις hi-end και να μη χλευάζεις αυτούς που ακούνε krell...
- Τα posts του προέδρου είναι χαμηλών τόνων ενώ μερικών ultra-hi-end_άδων εριστικά και κακοήθη...(Να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε κλπ...)
- Πρότεινα να προσφερθούν εθελοντικά μηχανήματα με σκοπό να στηθεί ένα σύστημα και να ακούγεται ΜΟΥΣΙΚΗ...ΟΧΙ προβολείς και plasmata με γκοτζίλες και μονομάχους...Εντάξει φέρτε και τρίγωνα Πανοράματος και καμιά μπουγάτσα με.....ότι θέλετε...

Προφανώς , αγαπητέ Ονγκάκιε , και εδώ , όπως και στο χάι εντ ή μπατζετ - εντ ή όπου θες , υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και δη εκ διαμέτρου αντίθετες . Κρίνοντας μάλιστα από την σωρεία των απαντήσεων στα ποστ του μέλους Skaloumbakas , πολλοί εκλαμβάνουν τις δηλώσεις του ως εμπρηστικές , σε αντίθεση μ' εσένα για παράδειγμα , που τις θεωρείς χαμηλών τόνων . Φαντάζομαι έτσι είναι και η αντιληψη του ωραίου στον χώρο της ακουστικής . Αλλοι θεωρούν ωραίο το bluesky , άλλοι τα klipschorn , άλλοι τα JMLab και τα Wilson και πάει λέγοντας ...Το πως και το γιατί είναι ζήτημα μελέτης

οι ωρες συναντησεως μαλλον θα καθοριστουν οταν θα πλησιαζει η ημερομηνια εναρξης και θα εχουν οριστικοποιηθει και οι αφιξεις φιλων μας απο Θεσσαλονικη και τα αλλα μερη της Ελλαδος

εγω θα συμφωνησω με τον Κο Σκαλουμπακα (Προεδρο) του ΑΚΑ και δεν καταλαβαινω γιατι του προσαπτουμε οτι δηθεν μας ειρωνεύεται

ο ανθρωπος μπηκε ειπε την γνωμη του οτι χαρηκε για την συμμετοχη του avclub στην εκθεση και ειπε την γνωμη του για το πως και τι μπορουμε να κανουμε και πεσαμε επανω να τον φαμε

αγαπητέ μου Larry έχω ξαναγράψει ότι τον προσκάλεσα να έρθει να μας γνωρίσει και του έστειλα και πμ ότι θα χαρώ να τον δώ από κοντά διότι έχουμε περισσότερα κοινά από όσο δείχνουν τα πράγματα.
Μέχρι στιγμής είδα ότι μάλλον δεν έκανα καλά, διότι δεν ανταπάντησε, παρά μόνο απάντησε γιά άλλα μέσα από τις γραμμές αυτές.
Ελπίζω να διαψευσθώ.

Κυριε Σκαλουμπακαα

Ηθελα να ρωτησω γιατι τοχω απορια.

Ειστε ο ιδιος που ενδιαφερθηκε φιλικα για το ηχοσυστημα που θα στηθει στο περιπτερο του AVCLUB ?

Και ρωτω γιατι ετυχε το ματι μου να πεσει σε αυτα τα σχολια σας στην ιστοσελιδα σας :

Στη χθεσινή Γεν. Συνέλευση του Ομίλου αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Εξ' αιτίας του γεγονότος ότι η Vision Press και το περιοδικό High Fidelity, διέθεσε δωρεάν δωμάτιο στο AVForum/AVClub που αποδεδειγμένα και επανειλημμένα έχει καταφερθεί εναντίον του High End και θεωρώντας ότι αυτό προσβάλει την ίδια την ύπαρξη του High End αλλά και τους υπόλοιπους Εκθέτες του Χώρου που θα μετέχουν επί πληρωμή στην Έκθεση 9-11 Νοεμβρίου στο Athens Imperial...

2. Από το γεγονός των ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ που έτυχε μήνυμα του Προέδρου του A.C.A. στο AVForum/AVClub ( http://www.avclub.gr/forum/sho.....post279541 & http://www.avclub.gr/forum/sho.....post279543 ) από μέλη του!!!

... ΔΕΝ θα καλύψει φέτος την Εκθεση αυτή.

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματεύς

Απολαύστε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από απαντήσεις των "Χαιεντάδων" που κατοικοεδρεύουν στο AVClub που η Vision Press επέλεξε να είναι ΑΡΩΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ήμαρτον Κύριε!!!) της "Εκθεσης"

Οι παραπάνω απαντήσεις των εκλεκτών νεανίσκων του AVClub προέκυψαν μετά από την πρότασή μου που τους έκανα να αρπάξουν την ευκαιρία και να αποδείξουν ότι μπορούν να στήσουν ένα σύστημα με πολύ λίγα χρήματα και που ακουστικά να χαρακτηριστεί HIGH END... κάτι που στο 95% των μηνυμάτων τους τα μέλη και οι Συντονιστές υποστηρίζουν στο Φόρουμ αυτό (και ειδικότερα στην κατηγορία Hi End που έχουν - τρομάρα τους...)

Σε αυτούς τους ανθρώπους η Vision Press (που πρώτη φορά διοργανώνει Εκθεση!!!) δίνει δωμάτιο δωρεάν για να στήσουν κάποιο low budget σύστημα (η να κερνούν τον κόσμο γλυκό του κουταλιού...) και τους τύπωσε και πρόσκληση ( http://www.avclub.gr/fullimage.....vclub).pdf )!!!
(τις σελίδες τις έσωσα γιατί οι Διαχειριστές εκεί πέρα, που πάνω απ' όλα είναι άνθρωποι... έχουν και το κακό συνήθειο να σβήνουν posts...)

μπας και δεν αντεχετε την κριτικη στο υφος που εσεις επιθυμειτε ?

Και αν το επιπεδο μας δεν ειναι του δικου σας γιατι συνεχιζετε να εισερχεστε και να μας διαβαζετε?

Last edited:
Προσωπικά πάντως τόν ευχαριστώ γιατί μέ συγκαταλέγει στούς νεανίσκους...:flipout::flipout::firstprize:
Επίσης ορισμένοι ενοχλήθηκαν για κάποιες εκφράσεις ´Ποιός τήν έχει ποιό μεγάλη ´κ.λ.π....
Καλά ορισμένοι εξ ημών απλώς το γράψαμε...
Γιατί δέν διαμαρτύρονται και γι´αυτούς πού όντως κατέληξαν κοινοί ´επιδειξίες´ και μάς τήν ´επέδειξαν ´σέ ολόκληρο τό φόρουμ??Και τί απάντηση εδόθη δηλαδή??Οτι ναί παραδεχόμαστε οτι είναι η μεγαλύτερη σέ όλο τον κόσμο αλλά μερικοί δέν θέλουμε να τήν βλέπουμε....Πού το μεμπτόν??
Και καλά φαντάζεστε (τυχαία η αναφορά)τόν Λάτση ας πούμε να βγαίνει και να επιτίθεται στό υποκατάστημα τού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ανω Μαγούλας λέγοντας ´έχω τόσα πού θάς σάς θάψω'??
Eίτε θάναι σωσίας τού Λάτση είτε μάλλον τον φοβίζει αυτό που ο ίδιος εντελώς αλαζονικά θεωρεί υποκατάστημα χωριού...

Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Προσωπικά πάντως τόν ευχαριστώ γιατί μέ συγκαταλέγει στούς νεανίσκους...:flipout::flipout::firstprize:
Επίσης ορισμένοι ενοχλήθηκαν για κάποιες εκφράσεις ´Ποιός τήν έχει ποιό μεγάλη ´κ.λ.π....
Καλά ορισμένοι εξ ημών απλώς το γράψαμε...
Γιατί δέν διαμαρτύρονται και γι´αυτούς πού όντως κατέληξαν κοινοί ´επιδειξίες´ και μάς τήν ´επέδειξαν ´σέ ολόκληρο τό φόρουμ??Και τί απάντηση εδόθη δηλαδή??Οτι ναί παραδεχόμαστε οτι είναι η μεγαλύτερη σέ όλο τον κόσμο αλλά μερικοί δέν θέλουμε να τήν βλέπουμε....Πού το μεμπτόν??
Και καλά φαντάζεστε (τυχαία η αναφορά)τόν Λάτση ας πούμε να βγαίνει και να επιτίθεται στό υποκατάστημα τού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Ανω Μαγούλας λέγοντας ´έχω τόσα πού θάς σάς θάψω'??
Eίτε θάναι σωσίας τού Λάτση είτε μάλλον τον φοβίζει αυτό που ο ίδιος εντελώς αλαζονικά θεωρεί υποκατάστημα χωριού...
αρες μάρες κουκουνάρες κε Σούρλα μου...

Το "στρίβειν δια του αρραβώνος", μιας και ασχολειστε με παλιές Ελληνικές ταινίες το ξέρετε?

Εγώ πάντως , εάν ήμουν κάτοικος Αθηνών , πολύ θα ήθελα να ακούσω το σύστημα του κ. Σκαλούμπακα - μιά και στην Θεσσαλονίκη ουδείς με εκάλεσε να ακούσω το χάι εντ σύστημα του.(Υπό την προϋπόθεση ότι θα είχε την ευγενή καλωσύνη να με καλέσει σπίτι του ) . Φευ όμως . Το μεν πνεύμα πρόθυμον , η δε σαρξ αδρανής (για να διανύσει 514 χιλιόμετρα . )

Η έκθεση λέγεται Sound and Vision... Kι εμείς Avclub....

Δηλαδή και ήχος και εικόνα....

Ίσως λοιπόν η αναγγελία της συμμετοχής μας θα έπρεπε να μπεί κάπου αλλού κι όχι αποκλειστικά στην κατηγορία Hi-End. Ίσως έτσι αποφεύγαμε κάποιες παρανοήσεις και μικροπροβλήματα.
Σ' αυτό το χώρο δεν υπάρχουν μόνο οι Hi-End-άδες ούτε και η έκθεση αφορά αποκλειστικά και μόνον αυτούς.
Κάποιοι δεν γουστάρουν πλάσματα και Γκοτζίλες και κάποιοι άλλοι δεν γουστάρουν τα "σάλια της Πασπαλά" και την "εσωτερικότητα της υφής". Δεν θα λύσουμε στην έκθεση τις διαφορές μας ούτε υπάρχει λόγος η μιά κατηγορία να ειρωνεύεται την άλλη.

Ο σκοπός της συμμετοχής μας είναι να κάνουμε γνωστή την παρουσία μας στο ευρύτερο κοινό που δεν μας ξέρει, και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για καλύτερη γνωριμία των μελών μας.

Ο καθένας παρουσιάζει στην έκθεση αυτό που προσφέρει, κι εμείς προσφέρουμε παρέα, ενημέρωση, ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων, δεν πουλάμε συστήματα. Ας πούμε οτι είμαστε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ήχου και εικόνας.
Γιατί σώνει και καλά δηλαδή θα πρέπει να στήσουμε σύστημα Hi-End; Από που προκύπτει αυτό;
Μ' αυτή τη λογική στην έκθεση σκαφών θα έπρεπε, τα αντίστοιχα έντυπα να έχουν στημένο από ένα Ferretti και 2-3 φουσκωτά.

Μα Μπάμπη, η επίσημη ανακοίνωση είναι αυτή που έβγαλε στην κατηγορία των ανακοινώσεων ο Νίκος ο Κρυωνάς.

Εδώ το thread ανοίχτηκε εκ παραδρομής, αλλά όπως γίνεται σχεδόν πάντα στη hi-end, το χ@$#!ε...

Η αναγγελία της συμμετοχής μπήκε εκεί που έπρεπε από τον ΓΔ.

Το παρόν ξεκίνησε από άλλο μέλος.

Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Η αναγγελία της συμμετοχής μπήκε εκεί που έπρεπε από τον ΓΔ.

Το παρόν ξεκίνησε από άλλο μέλος.

Οκ... Δεν το πρόσεξα... Γράψτε λάθος.
icon9.gif

Αλλά όπως λέει κι ο Guybrush... ότι περάσει από την Hi-End.... τα ζωνάρια λυμένα...

Πρόεδρε μετά την ανακοίνωση στο μαγαζάκι σου και την ατελείωτη κλάψα σου,
στήσε και ένα αντίσκηνο έξω από την έκθεση και κάνε απεργία πείνας.

Πες και στον "Γεν. Γραμματεύς" να σου φέρνει κάθε μέρα και λίγο χαβιάρι ...
... άντε και στο τσακίρ κέφι και κανά γλυκό του κουταλιού από το δωμάτιό μας.-bye-

το Show είναι κατά 90% High End

Από την λίστα των Εκθετών, το Show είναι κατά 90% High End AUDIO

SV07_exhibitors.jpg

Βρε μια μανία που μας διακατέχει όλους...
Νομίζω πως έχω πεί τη γνώμη μου για τον κύριο Σκαλούμπακα και σε άλλο Thread. Το ότι δεν είμαι στο forum του σημαίνει μόνο ότι δεν θεωρώ το στερεοφωνικό μου Hi End και δεν θα έχω κάτι κοινό να συζητήσω όταν μιλάνε για στερεοφωνικά κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
Όπως επίσης και το application που πρέπει να γράψω για να γίνω δεκτός. (βαριέμαι ρε αδελφέ) :p

Υπάρχει μόνιμα μία λυμένη ζώνη και με το που ο κ. Σκαλούμπακας γράφει κάτι απαντούν πολύ επιθετικά προς αυτόν, διακρίνωντας συγκεκριμένες λέξεις στα γραφόμενά του.
Δεν ξέρω όλη την προϊστορία βέβαια, αλλά όσο νάναι ρε παιδιά τον αρπάζετε από τα μούτρα με το που θα γράψει το οτιδήποτε! Καλημέρα να γράψει ο άνθρωπος, "κακή ψυχρή και ανάποδη" θα είναι η απάντηση.
Το βασικό είναι ότι έχουμε όλοι την ίδια κα^Ζ^Ζ μανία και έχουμε χωρίσει σε στρατόπεδα χωρίς λόγο.

Κύριε Σκαλούμπακα θα πρέπει να σεβαστείτε τις προσπάθειες κάποιων που προσπαθούν με 2-3 ή 10.000 ευρώ να ακούσουν μουσική...
Κύριοι, θα πρέπει να σεβαστείτε κάποιους άλλους που έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδα κόστους επειδή απλά μπορούν...
It takes two to tango.

Re: το Show είναι κατά 90% High End

Από την λίστα των Εκθετών, το Show είναι κατά 90% High End AUDIO

SV07_exhibitors.jpg

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Ειναι 39 εκθετες (βαση της φωτο)

Για να ειναι κατα 90% χαιεντ, θα πρεπει οι 35,1 να ειναι του χαιεντ και 3,9 οχι. Δεν γινεται !!

Απλα μαθηματικα ....

Πάντως ειναι περιεργο να εχει τετοιες απόψεις ο κυριος Σκαλουμπακας για το AVClub και να εξακολουθει να συμμετεχει στα θεματα του.
Αυτο το λεω φιλικα, χωρις να ξερω προϊστοριες κτλ. και χωρις να εχω ιδεα από hi end.

Ρε σεις, μπας και ειναι αλλος το μελος skaloumbakas και αλλος ο προεδρος του aca ?????

Status
Not open for further replies.