ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Η ψυχολογία του ΟΧΛΟΥ!!!

Η ψυχολογία του ΟΧΛΟΥ!!!

Ετσι κε Σούρλα μου???

(για τολμείστε να γράψετε και πουθενά αλλού με αυτό το κομπλεξικό/επιθετικό ύφος...)

Είδατε πώς χάνετε τήν ψυχραιμία σας εάν δέν ´παίζετε´στό γήπεδο πού γνωρίζετε??
Tά ´εκτός έδρας´έχουν άλλου τύπου δυσκολίες...

κι εμάς μας κάνει εντύπωση που εσύ, με τόσο εξαιρετικά μηχανάκια, δεν ποστάρεις ποτέ στη Μουσική. :BDGBGDB55:
Έχεις δίκιο...θα τα πούμε εκεί...Και ξέρεις εγώ δεν αλλάζω κάθε τόσο μηχανήματα...Τα χρησιμοποιώ για ν´ακούω πολύ πολύ μουσική..

Λαθος κανεις....

Προσωπικα εχω ποσταρει αρκετες φορες .

Τσεκαρε το.
Αν και δεν ειναι προνομιο καποιων καμμια κατηγορια.
Ισα ισα κι εγω θα χαιρομουν να δω παιδια που δεν εχουν αμεση σχεση με τις κατηγοριες που συμμετεχω πιο συχνα.
Εδω ειμαστε για την συμμετοχη και για να βοηθαμε οπως μας βοηθησαν.
Δεν είπα πως είναι κακό...Ίσα ίσα που με χαροποιεί η συμμετοχή σας στο παρόν νήμα...
Όπως και η συμμετοχή του προέδρου που πάντα έχει κάτι χρήσιμο να δώσει(κι ας τον τσιγκλάτε συνέχεια)...Πρόεδρε για ανέβασε κανένα hi-end_άδικο άκουσμα στο rapid...

Last edited:
Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Έχεις δίκιο...θα τα πούμε εκεί...Και ξέρεις εγώ δεν αλλάζω κάθε τόσο μηχανήματα...Τα χρησιμοποιώ για ν´ακούω πολύ πολύ μουσική..

ε πές μας Τι ακούς βρε αδελφέ! μυστικό το έχεις;:nounder:
θέλουμε όλες τις ...πιπεράτες ;)λεπτομέρειες: Ποιός-Ποιόν-Πού-Πότε-Γιατί κλπ :popcorn:

μεταξύ μας - καλά κάνεις και δεν αλλάζεις συχνά μηχανήματα: 1000 φορές καλύτερα να τα δίνεις σε δίσκους. Εκεί είναι η ουσία άλλωστε.

Last edited:
Re: Απάντηση: Η ψυχολογία του ΟΧΛΟΥ!!!

συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά το "τολμήστε" γράφεται με "η" κι όχι με "ει". ή θα είμαστε hi end σε όλα, ή σε τίποτα ...

Bαγγελη μου δεν ειναι απαραιτητο να εισαι ορθογραφος στις μερες μας , ειδικα οταν δεν εχεις γενικα τιποτα αποδεκτα ορθο :flipout::flipout:

...Και ξέρεις εγώ δεν αλλάζω κάθε τόσο μηχανήματα...Τα χρησιμοποιώ για ν´ακούω πολύ πολύ μουσική..

Αυτές οι καινοφανείς θεωρίες και νεωτεριστικές απόψεις είναι που θα σε φάνε . Ακου τα έχει για να ακούει μουσική ... Where is the world of high-end going ?-bye-:grinning-smiley-043

ΜΑΣ αγαπάει καταβάθος
http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2004

Ναι , ναι και μας νοιαζεται.....:flipout::flipout::flipout:

Το περιεργο ειναι οτι μονος του τα λεει, σχεδον μονος του απανταει.

Οικογενειακος ειναι ο ομιλος?

Να γραφτουμε κι εμεις μπας και ανεβασουμε λιγο τον "ομιλο" :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

ε πές μας Τι ακούς βρε αδελφέ! μυστικό το έχεις;:nounder:
θέλουμε όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες: Ποιός-Ποιόν-Πού-Πότε-Γιατί κλπ :popcorn:

μεταξύ μας - καλά κάνεις και δεν αλλάζεις συχνά μηχανήματα: 1000 φορές καλύτερα να τα δίνεις σε δίσκους.
Τώρα μάλιστα...Ωραία κουβέντα αλλά off topic...Θα τα πούμε στη 'μουσική'

Υ1.(Γενικά όμως ECM, Women Vocalists(Jazz & Pop), Psychedelic-underground-electronic-classic rock-Jazz rock(Gong-N.Hagen-P.Floyd-J.M.Jarre-St.Dan), Κλασσική(πιάνο και μικρά σχήματα), Ελληνικά (Κατσιμιχαίους, Πασπαλά, Χατζηδάκη)...και άλλα πολλά...)

Τώρα μάλιστα...Ωραία κουβέντα αλλά off topic...Θα τα πούμε στη 'μουσική'

Υ1.(Γενικά όμως ECM, Women Vocalists(Jazz & Pop), Psychedelic-underground-electronic-classic rock-Jazz rock(Gong-N.Hagen-P.Floyd-J.M.Jarre-St.Dan), Κλασσική(πιάνο και μικρά σχήματα), Ελληνικά (Κατσιμιχαίους, Πασπαλά, Χατζηδάκη)...και άλλα πολλά...)

δηλαδή όταν έρθουμε σπίτι κάτι θα βρούμε ν ακούσουμε...-bye-

ΜΑΣ αγαπάει καταβάθος
http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2004

Μα και εμείς να θεωρούμε τα Ανάκτορα τών Βερσαλλιών ταβέρνα??
Τς Τς.Χάλασε ο κόσμος...Τί σύστημα και αυτή η Δημοκρατία....Ολη η ´πλέμπα´να ομιλεί...:cool::cool:

Μα και εμείς να θεωρούμε τα Ανάκτορα τών Βερσαλλιών ταβέρνα??
Τς Τς.Χάλασε ο κόσμος...Τί σύστημα και αυτή η Δημοκρατία....Ολη η ´πλέμπα´να ομιλεί...:cool::cool:

Σσσσττττττττ

Επανερχεται στην μοδα. :ADFADF1:

Last edited:
Στην παρατιθέμενη διεύθυνση http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2004
ο κ. Σκαλούμπακας , αναγράφει τα κατωτέρω :

"Πάντως προβλέπεται πολύ Υψηλή πελατεία στο φετινό Show και μεγάλος τζίρος (σε BlueSky... )

Τόχουν πάρει χαμπάρι και οι καντίνες και θα παραταχθούν εξω από το ξενοδοχείο...

Ασε που ένα δωμάτιο έχω ακούσει ότι την Κυριακή 11/11 θα γίνει... εκλογικό κέντρο για Πρόεδρο του ΠαΣοΚ...

Απολαύστε τον ΟΧΛΟ!!! που είναι ΑΡΩΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της "ΕΚΘΕΣΗΣ"!!!

Μάλλον ΟΧΕΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ είναι..."

Σημειωτέον ότι η λέξις ΟΧΛΟΣ στο ως ανω κείμενο είναι γραμμένη με μπλε στοιχεία και όπως είναι γνωστό σε κάθε χρήστη του διαδικτύου , το πάτημα με το ποντίκι επάνω σε αυτήν , παραπέμπει σε άλλη ιστοσελίδα στον κυβερνοχώρο και συγκεκριμένα στο παρόν θρεντ .

Ο συσχετισμός πλέον μεταξύ των εξυβριστικών λέξεων όπως ΟΧΛΟΣ KAI ΟΧΕΤΟΣ αφ' ενός μεν με τους γράφοντες στο θρεντ , πολλοί εκ των οποίων χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα , αφ' ετέρου δε με το avclub , τόσο ως διαδικτυακό τόπο , όσο και ως σωματείο είναι σαφής και άμεσος .

Ως εκ τούτου , προτείνω στην διοίκηση του σωματείου να καταθέσει μήνυση κατά του κ. Σκαλούμπακα δια τα όσα συκοφαντικά και δυσφημιστικά αναφέρει πιό πάνω καθώς και αγωγή ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης , εάν δε κρίνει σκόπιμο και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων δια να σταματήσει ο κ. Σκαλούμπακας να εκφράζεται με τον περιγραφέντα τρόπο .

Μιλώ απολύτως σοβαρά , διότι κάποτε αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει .

Last edited:
Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Στην παρατιθέμενη διεύθυνση http://aca.gr/forum/viewtopic.php?t=2004
ο κ. Σκαλούμπακας , αναγράφει τα κατωτέρω :

"Πάντως προβλέπεται πολύ Υψηλή πελατεία στο φετινό Show και μεγάλος τζίρος (σε BlueSky... )

Τόχουν πάρει χαμπάρι και οι καντίνες και θα παραταχθούν εξω από το ξενοδοχείο...

Ασε που ένα δωμάτιο έχω ακούσει ότι την Κυριακή 11/11 θα γίνει... εκλογικό κέντρο για Πρόεδρο του ΠαΣοΚ...

Απολαύστε τον ΟΧΛΟ!!! που είναι ΑΡΩΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της "ΕΚΘΕΣΗΣ"!!!

Μάλλον ΟΧΕΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ είναι..."

Σημειωτέον ότι η λέξις ΟΧΛΟΣ στο ως ανω κείμενο είναι γραμμένη με μπλε στοιχεία και όπως είναι γνωστό σε κάθε χρήστη του διαδικτύου , το πάτημα με το ποντίκι επάνω σε αυτήν , παραπέμπει σε άλλη ιστοσελίδα στον κυβερνοχώρο και συγκεκριμένα στο παρόν θρεντ .

Ο συσχετισμός πλέον μεταξύ των εξυβριστικών λέξεων όπως ΟΧΛΟΣ KAI ΟΧΕΤΟΣ αφ' ενός μεν με τους γράφοντες στο θρεντ , πολλοί εκ των οποίων χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα , αφ' ετέρου δε με το avclub , τόσο ως διαδικτυακό τόπο , όσο και ως σωματείο είναι σαφής και άμεσος .

Ως εκ τούτου , προτείνω στην διοίκηση του σωματείου να καταθέσει μήνυση κατά του κ. Σκαλούμπακα δια τα όσα συκοφαντικά και δυσφημιστικά αναφέρει πιό πάνω καθώς και αγωγή ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης .

και ξανά οχοχοχοχοχοχοχχχχχχοοοοοοο

Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

Ως εκ τούτου , προτείνω στην διοίκηση του σωματείου να καταθέσει μήνυση κατά του κ. Σκαλούμπακα δια τα όσα συκοφαντικά και δυσφημιστικά αναφέρει πιό πάνω καθώς και αγωγή ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης , εάν δε κρίνει σκόπιμο και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων δια να σταματήσει ο κ. Σκαλούμπακας να εκφράζεται με τον περιγραφέντα τρόπο .

Ελα μωρε .....καντε του ενα ΒΑΝ να τελειωσει η ιστορια κι αστον να γραφει μια ζωη στην ιστοσελιδα του με τη γραμματεα του παρεα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ HI-END 2007

.....καντε του ενα ΒΑΝ να τελειωσει η ιστορια κι αστον να γραφει μια ζωη στην ιστοσελιδα του με τη γραμματεα του παρεα.

Γιατί παρακαλώ; εγώ τον θέλω και θα ήθελα να μας γράφει πιο συχνά. Και να γράφει και σε άλλες κατηγορίες.

Ελα μωρε .....καντε του ενα ΒΑΝ να τελειωσει η ιστορια κι αστον να γραφει μια ζωη στην ιστοσελιδα του με τη γραμματεα του παρεα.

Διαφωνώ . Εάν εσύ δεν έχεις πρόβλημα να σε χαρακτηρίζει κάποιος τρίτος ως ΟΧΕΤΟ και όχι μόνον εσένα αλλά και τα γραπτά σου , τον ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ , θεωρώ ότι η διοίκηση του σωματείου , το οποίο μάλιστα θα εμφανισθεί στην έκθεση ως χορηγός επικοινωνίας , θα έπρεπε να έχει πρόβλημα και δεν θα πρέπει να χαρισθεί στον κ. Σκαλούμπακα . Δεν μπορεί να εκτίθεται χωρίς συνέπειες ένα νομίμως αναγνωρισμένο σωματείο , να υποβαθμίζεται με τέτοιο τρόπο , να συκοφαντείται από οιονδήποτε τρίτο . Κάθε ανοχή αποθρασύνει τον τυχόντα υβριστή .

Κάθε ανοχή αποθρασύνει τον τυχόντα υβριστή .

εγώ πιστεύω πως είναι απλά φιλοπαίγμων - σιγά που με έβρισε: που να δεί και τους δίσκους μου, με όλους αυτούς τους απροσάρμοστους :blink: που ακούω.

Last edited:
Status
Not open for further replies.