[Επίσημο] Apple TV 4 @2015

Παιδιά μετά την αναβάθμιση δε λειτουργεί το touch για να τρέξω τη ταινία μπροστά η πίσω σε καμία εφαρμογή. Plex Netflix και τα σχετικά. Έκανα επαναφορά και πάλι το ίδιο. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα;

Μάλλον σου έχουν περάσει το νέο firmware στο remote.Σε αυτή την περίπτωση πάτα το pause και μετά θα μπορείς το πας μπροστά ή πίσω όπως πριν.
Σε άλλες εφαρμογές συνεχίζει να δουλεύει.Στο infuse το free στο κάνει επίσης?
Σε ποιες εφαρμογές δεν σου δουλεύει χωρίς να πατήσεις πριν,το play/pause?

Σίγουρα το κάνει στο plex Netflix και ένα preview που πάτησα στο movies της Apple.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΔΕ δοκίμασα να το κάνω με pause. Θα το δοκιμάσω όμως. Ελπίζω να δουλέψει

Νομίζω έλεγε 241 όταν το είδα. Αλλά είμαι δουλειά τώρα και δε μπορώ να το τσεκάρω.

Εδώ το έχει πιο απλά:http://thenextweb.com/apple/2016/02...xpired-today-causing-problems-for-developers/ δοκίμασε μήπως το καταφέρεις.

Open Keychain

Locate Apple World Wide Developer Relation Certification Authority in the login and system tabs, and delete the certificate

Download the updated certificate from Apple’s website

Restart Xcode
Ακολούθησα τα βήματα αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα

Κάτι δεν κάνεις σωστά στην διαδικασία.Σε όλους διορθώθηκε το πρόβλημα μετά το updated certificate.

Παιδιά μια "χαζή" ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να δω streaming από ελληνικά κανάλια στο ATV4? Με κάποιο app ή κάτι τέτοιο? Τώρα στο εξωτερικό θα ήθελα που και που να μπορώ να βλέπω κανένα ελληνικό κανάλι.
Να σημειώσω ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με kodi και τα σχετικά. Από players έχω το MrMC το οποίο δουλεύει κανονικά με το NAS μου.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] AppleTV 4 [@2015]

Παιδιά μια "χαζή" ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να δω streaming από ελληνικά κανάλια στο ATV4? Με κάποιο app ή κάτι τέτοιο? Τώρα στο εξωτερικό θα ήθελα που και που να μπορώ να βλέπω κανένα ελληνικό κανάλι.
Να σημειώσω ότι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με kodi και τα σχετικά. Από players έχω το MrMC το οποίο δουλεύει κανονικά με το NAS μου.
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο πέρα του Kodi.

Με το Kodi μπορεί να γίνει αυτό και υπάρχουν και κάποια apps επί πληρωμή που κάνουν αυτή τη δουλειά νομίζω.Βάλε στο search του atv store greek tv,greek player και θα σου βγάλει επιλογές.

Υπάρχει πάντως app στο TVos store,το Greek TV-Ελληνική Τηλεόραση με 3.99 ευρώ.
Τώρα αν δουλεύει καλά ή όχι δεν το ξέρω.

Σε λίγες ώρες θα βγει στο appstore το mrMC 2.0 με σημαντικότερη προσθήκη την αναπαραγωγή iso/dmg αλλά και rar files.Προς το παρόν δεν θα υποστηρίζει dvd folders,αυτό σε επόμενο update.
Εδώ οι αλλαγές στην έκδοση 2.0 του mrMC:

+ bump core to match jarvis 16.1 RC2
+ bump to AE/17 and friends
+ added skin SIO2
+ added rar
+ added DVD iso/img playback, no VIDEO_TS yet
+ bumped all PVR addons
+ added music visualisations
+ fixed, iOS/tvOS. poke pvr manager when we re-enter foreground
+ fixed, bring back dvd settings
+ pvr handling changes, buffer and friends
+ fixed, tvOS keyboard handling
+ fixed, pvr livetv buffering issue.
+ fixed, calling into smbc_stat with empty strings
+ fixed, nextpvr crashing when response is not ok.

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] AppleTV 4 [@2015]

Σε λίγες ώρες θα βγει στο appstore το mrMC 2.0 με σημαντικότερη προσθήκη την αναπαραγωγή iso/dmg αλλά και rar files.Προς το παρόν δεν θα υποστηρίζει dvd folders,αυτό σε επόμενο update.
Εδώ οι αλλαγές στην έκδοση 2.0 του mrMC:

+ bump core to match jarvis 16.1 RC2
+ bump to AE/17 and friends
+ added skin SIO2
+ added rar
+ added DVD iso/img playback, no VIDEO_TS yet
+ bumped all PVR addons
+ added music visualisations
+ fixed, iOS/tvOS. poke pvr manager when we re-enter foreground
+ fixed, bring back dvd settings
+ pvr handling changes, buffer and friends
+ fixed, tvOS keyboard handling
+ fixed, pvr livetv buffering issue.
+ fixed, calling into smbc_stat with empty strings
+ fixed, nextpvr crashing when response is not ok.
Τι ακριβώς είναι αυτό; το mrMc;

Απάντηση: Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] AppleTV 4 [@2015]

Τι ακριβώς είναι αυτό; το mrMc;
Πρόκειται για μια light εκδοχή του Kodi που όμως δε μπορείς να προσθέσεις addons. Ουσιαστικά στριμάρεις τις ταινίες, μουσική, φωτό που έχεις αποθηκευμένες σε pc, nas κ.λπ.
Πολύ τίμια εφαρμογή για τα λεφτά της

Μετά από αντικατάσταση του Apple TV 4 δε μπορούσα να εγκαταστήσω το Kodi. Παρότι είχα διορθώσει τα certificates στο Xcode μου έβγαζε συνέχεια error.
Μετά από πολύ ψάξιμο, είχε συμβεί το εξής κουφό. To UDID της συσκευής μου αντιστοιχούσε σε iPod και όχι σε Apple TV... μετά από πολύ προσπάθεια μίλησα με το developer support της Apple και το άλλαξαν με αποτέλεσμα να εγκαταστήσω το Kodi με επιτυχία.
Το γράφω αυτό σε περίπτωση που έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα γιατί εγώ παιδεύτηκα πάρα πολύ!