[Επίσημο] Apple TV 4 @2015

Είχα συνδεθεί μέσω ftp στο kodj αλλά πλέον δεν έχω πρόσβαση. Προσπάθησα να συνδεθώ και στο infuse (μέσω ftp) και βγάζει σφάλμα
 
Δοκίμασα το infuse είναι τόσο αργό στο να διαβάζει τις ταινίες κάθε φορά από το nas ώστε να περιμένω να φορτώσει τα εξώφυλλα;
 
Ωραία ευχαριστώ. Οπότε παραμένω στο plex και ας πρέπει να τρέχω τον σερβερ κάθε φορά
 
Το infuse μπορεί να διαβάσει όμως library από το kodi.Αν δηλαδή βάλεις το kodi στον υπολογιστή σου και κάνεις export τη library που θα σου φτιάξει,τότε το infuse μπορεί να τα διαβάσει τα αρχεία που έφτιαξε το kodi και έτσι δεν θα έχεις καθυστέρηση.
 
Είναι κάποια πράγματα που δε μπορώ να καταλάβω. Έχω γράψει πιο πάνω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με το infuse, αδύνατον να παρακολουθήσω ταινία. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους players που κυκλοφορούν στο App store και με όλους έχω κάποιο πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο. Η μόνη αξιόπιστη λύση μέχρι τώρα είναι ο kodi, αν και αυτός σε κάποια σημεία θα τα κάνει τα κολληματάκια του. Να σημειώσω ότι το Apple TV είναι συνδεδεμένο με Ethernet πάνω σε ένα 1000άρι ρούτερ.
Από τη άλλη έχω εδώ και 5-6 χρόνια, ένα πτωχό πλην τίμιο, LG DP1W MEDIA PLAYER που μέσω αδύναμου WiFi παίζει τα ΠΑΝΤΑ απροβλημάτιστα χωρίς το παραμικρό κόλλημα από τον Synology και με πληθώρα επιλογών παραμετροποίησης (υπότιτλοι, aspect ratio κ.λπ.). Ούτε γραφικά, ούτε χαϊλίκια, απλά κάνει τα πάντα που υπόσχεται! Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό???
 
Φίλε, το χιλιάρι ρούτερ είναι δώρο-άδωρο για το atv4.
Η Ethernet θύρα του δεν είναι gigabit. Η μόνη λύση (ορμώμενος απο το δικό μου στήσιμο) είναι σύνδεση με wifi ac σε ρούτερ που να είναι συμβατό.
Δεν έχω κολήματα-προβλήματα "παίζοντας" με kodi-infuse-plex κλπ
 
Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] AppleTV 4 [@2015]

Το infuse μπορεί να διαβάσει όμως library από το kodi.Αν δηλαδή βάλεις το kodi στον υπολογιστή σου και κάνεις export τη library που θα σου φτιάξει,τότε το infuse μπορεί να τα διαβάσει τα αρχεία που έφτιαξε το kodi και έτσι δεν θα έχεις καθυστέρηση.
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος λοιπόν να το δουλεύω. Αν είναι να τρέχω το kodi στο pc σα σερβερ τότε καλύτερα με το plex. Διαφορετικά καλύτερα απευθείας το kodi το Apple TV. Αν στο μέλλον φτιάξουν τη ταχύτητα του το βλέπω πάλι μιας και έχω πάρει τη pro έκδοση.
 
Δεν χρειάζεται να τρέχεις το kodi στο pc σαν server.Απλά χρειάζεται το kodi να το τρέχεις όποτε προσθέτεις καινούριες ταινίες για να ανανεώνει την library.Μετά το κλείνεις.
Ή εγκαθιστάς κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου που να φτιάχνει library για το kodi.Υπάρχουν πολλά και free.Το infuse μετά θα βλέπει έτοιμη τη library και δεν θα τη φορτώνει over the air.Γι αυτό καθυστερεί τώρα.

Δες ένα παράδειγμα τι θέλει το infuse για να δει τη metadata που έχεις για μια ταινία:

Option 2: Grouped into folders (files other than video optional)

/Movies/Pulp Fiction
> Pulp Fiction (1994).mkv
> Pulp Fiction (1994).srt
> Pulp Fiction (1994).jpg
> Pulp Fiction-fanart.jpg
> Pulp Fiction.nfo

Δηλ. θες κάποιο πρόγραμμα που να σου φτιάχνει τα 2 .jpg αρχεία και το .nfo στον φάκελλο κάθε ταινίας.Περισσότερα στις οδηγίες που δίνουν οι ίδιοι:http://support.firecore.com/hc/en-us/articles/215090947-Metadata-101
 
Last edited:
Καλό θα ήταν με το που βρξσκει τη πρώτη φορά αυτά που χρειάζεται να τα αποθηκεύει μόνο του στους φακελους τις ταινίας.
 
Πρέπει να κάνουμε όλη την διαδικασία από την αρχή? Εκ νέου στήσιμο?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

"This application does not contain a valid identifier"
Mου βγάζει αυτό
 
Να ένα καινούριο video σχετικά με την εγκατάσταση του kodi στο atv4:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.