τι ταχυτητες πιανεις με το airport extreme se wifi (με iPhone - iPad)?
Ειμαι σε σκεψεις να παρω ενα AC router ,αλλα το apple airport extreme ειναι πολυ ακριβο.... μηπως καποιος εχει να προτεινει καποιο που να δουλευει καλα με apple συσκευες και AC ?
Και με το Simplex το ίδιο ισχύει,αν δεν μπορεί να κάνει transcode το nas πρέπει να έχει plex media server σε mac.
Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις το MrMC ως media player στο atv4 με κόστος 4.99 ευρώ,είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή.
Κάτσε για να καταλάβω, δεν χρειάζεται να έχω κάπου εγκατεστημένο το kodi?Είναι βασισμένο σε μια ειδική light έκδοση του kodi,το έχει ενσωματομένο το kodi.Δεν θέλει κάτι έξτρα.Στο nas ή στο mac δεν θέλει κάποιο άλλο πρόγραμμα να τρέχει.Ορίζεις τα shared folders στο nas ή στο mac και όλα τα υπόλοιπα τα κάνει το MrMC κατευθειαν στο atv4.Ούτε plex server,ουτε transcode,ούτε τίποτα.
Είναι σαν το Infuse αλλά πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου.
Οχι δεν χρειάζεται να το έχεις πουθενά εγκατεστημένο το kodi.
Δες τις default ρυθμίσεις που έχει το πρόγραμμα και αν χρειάζεσαι περισσότερα εδώ θα είμαστε.
Δες και στο forum τους:http://mrmc.tv
κάνε εγγραφή και στείλε pm στους admins για να σεβάλουν beta tester.Κατέβασε το TestFlight της apple στο atv4 (είναι free) αν σε δεχτούν ως beta tester θα περάσεις τον κωδικό που σου έστειλαν στο mail σου και θα εγκαταστήσεις το πρόγραμμα for free.
Αλλιώς το αγοράζεις από το tvos appstore και ότι χρειαστείς θα το δούμε.
Υποστηρίζει και υπότιτλους που έχεις στο ίδιο folder και με τον ίδιο ακριβώς τίτλο που έχει το αρχείο της ταινίας,αλλιώς κατεβάζει από το opensubtitles εφόσον υπάρχουν φυσικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.