[Επίσημο] Apple TV 4 @2015

Το MrMC έχει καλύτερη κίνηση,σαφέστατα.Βελτιώθηκε το infuse στο 4.0.2 αλλά...δεν!
Εχω το Pro.
Να σημειώσω ο developer του MrMC είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον developer του kodi για mac.iOS κλπ
Ο 1ς συμπληρώνει/βοηθάει τον άλλον!:a0210:

Το έχω και το airvideo hd,αλλά τι να πω?Δεν μου κάνει καθόλου!
Εχω τις ταινίες σε Qnap nas server και τις τηλεοπτικές σειρές στο Time Capsule.
Ισως που μέχρι πριν λίγο καιρό είχα το mac mini 2012 με kodi συνδεδεμένο σε tv & projector μέσω marantz και το είχα μάθει/συνηθήσει?Μπορεί να παίζει ρόλο κι αυτό.

τι ταχυτητες πιανεις με το airport extreme se wifi (με iPhone - iPad)?
Ειμαι σε σκεψεις να παρω ενα AC router ,αλλα το apple airport extreme ειναι πολυ ακριβο.... μηπως καποιος εχει να προτεινει καποιο που να δουλευει καλα με apple συσκευες και AC ?

Το atv4 το είχα με σύνδεση wireless πάνω σε ένα παλιό airport extreme με N. Σύμφωνα με το airport utility, έπιανε περίπου 300mbs.
Χθές έκανα μια αλλαγή στο δίκτυό μου και έφερα στο σαλόνι το time capsule που έχει ac και πήγα στο γραφείο το παλιό airport extreme για να συνδεθεί με το ρούτερ του ISP.
Πλέον το atv που είναι πολύ κοντά στο time capsule πιάνει 400mbs, όπως και το 6s+ ή και οποιαδήποτε συσκευή έχει δυνατότητα σύνδεσης ac.

Ρούτερ με ac λένε πως είναι καλό κι αυτό, αν δεν πας σε time capsule..

Το vlc έβγαλε update χθες για το atv4 και πλέον το πρόβλημα που υπήρχε στην 1η έκδοση,που έβλεπε empty folders στα video που έχουμε στο Time Capsule λύθηκε.

Καλησπέρα!
Υπάρχει κάπου οδηγός για το πως αλλάζουμε version στο Kodi χωρίς όμως να χάσουμε τις αρχικές ρυθμίσεις..?

Παιδιά καλησπέρα
Κάτοχος κι εγώ ενός  tv4 έχω εγκαταστήσει το infuse pro αλλά είμαι απογοητευμένος με τα λαγκαρίσματα, έχω δοκιμάσει με όλα τα πρωτόκολλα (ftp, sftp, smb, WebDAV ) αλλά το αποτέλεσμα είναι από τραγικό έως κακό.
Τις ταινίες τις έχω σε NAS Synology 214se, έχω εγκαταστήσει και plex αλλά λόγω αδύναμης cpu του nas πρέπει να έχω ανοιχτό το Mac για να παίζει το ρόλο του server.
Με το simplex πρέπει να είναι ανοιχτός ο Mac?

Και με το Simplex το ίδιο ισχύει,αν δεν μπορεί να κάνει transcode το nas πρέπει να έχει plex media server σε mac.

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις το MrMC ως media player στο atv4 με κόστος 4.99 ευρώ,είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Και με το Simplex το ίδιο ισχύει,αν δεν μπορεί να κάνει transcode το nas πρέπει να έχει plex media server σε mac.

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις το MrMC ως media player στο atv4 με κόστος 4.99 ευρώ,είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Αυτό χρειάζεται το kodi Ε? Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ to kodi και δεν βρίσκω λόγο γιατί να το κάνω

Είναι βασισμένο σε μια ειδική light έκδοση του kodi,το έχει ενσωματομένο το kodi.Δεν θέλει κάτι έξτρα.Στο nas ή στο mac δεν θέλει κάποιο άλλο πρόγραμμα να τρέχει.Ορίζεις τα shared folders στο nas ή στο mac και όλα τα υπόλοιπα τα κάνει το MrMC κατευθειαν στο atv4.Ούτε plex server,ουτε transcode,ούτε τίποτα.
Είναι σαν το Infuse αλλά πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου.

Είναι βασισμένο σε μια ειδική light έκδοση του kodi,το έχει ενσωματομένο το kodi.Δεν θέλει κάτι έξτρα.Στο nas ή στο mac δεν θέλει κάποιο άλλο πρόγραμμα να τρέχει.Ορίζεις τα shared folders στο nas ή στο mac και όλα τα υπόλοιπα τα κάνει το MrMC κατευθειαν στο atv4.Ούτε plex server,ουτε transcode,ούτε τίποτα.
Είναι σαν το Infuse αλλά πολύ καλύτερο κατά τη γνώμη μου.
Κάτσε για να καταλάβω, δεν χρειάζεται να έχω κάπου εγκατεστημένο το kodi?

Δες τις default ρυθμίσεις που έχει το πρόγραμμα και αν χρειάζεσαι περισσότερα εδώ θα είμαστε.
Δες και στο forum τους:http://mrmc.tv
κάνε εγγραφή και στείλε pm στους admins για να σεβάλουν beta tester.Κατέβασε το TestFlight της apple στο atv4 (είναι free) αν σε δεχτούν ως beta tester θα περάσεις τον κωδικό που σου έστειλαν στο mail σου και θα εγκαταστήσεις το πρόγραμμα for free.
Αλλιώς το αγοράζεις από το tvos appstore και ότι χρειαστείς θα το δούμε.

Δες τις default ρυθμίσεις που έχει το πρόγραμμα και αν χρειάζεσαι περισσότερα εδώ θα είμαστε.
Δες και στο forum τους:http://mrmc.tv
κάνε εγγραφή και στείλε pm στους admins για να σεβάλουν beta tester.Κατέβασε το TestFlight της apple στο atv4 (είναι free) αν σε δεχτούν ως beta tester θα περάσεις τον κωδικό που σου έστειλαν στο mail σου και θα εγκαταστήσεις το πρόγραμμα for free.
Αλλιώς το αγοράζεις από το tvos appstore και ότι χρειαστείς θα το δούμε.

Θα το αγοράσω, δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπότιτλους υποστηρίζει ή θα πρέπει να κατεβάζω;

Υποστηρίζει και υπότιτλους που έχεις στο ίδιο folder και με τον ίδιο ακριβώς τίτλο που έχει το αρχείο της ταινίας,αλλιώς κατεβάζει από το opensubtitles εφόσον υπάρχουν φυσικά.

Υποστηρίζει και υπότιτλους που έχεις στο ίδιο folder και με τον ίδιο ακριβώς τίτλο που έχει το αρχείο της ταινίας,αλλιώς κατεβάζει από το opensubtitles εφόσον υπάρχουν φυσικά.

Σ ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου, θα το κατεβάσω και θα επανέλθω!