Όλες οι εφαρμογές παίζουν καλύτερα στο Apple TV. Έχω και shield και tcl με android και lg με webos. Όσες εφαρμογές είναι κοινές στις δύο πλατφόρμες παίζουν καλύτερα στο Apple TV, μακάρι να βγάλουν και οι άχρηστοι στην cosmote εφαρμογή για Apple TV.Το ίδιο ισχύει για όλες τι εφαρμογές που είναι σε αυτές πχ disney / netflix etc που ειναι εγκατστημενες στο Apple TV HW?
Μπορεις να παιξεις ανετα και μεσω wifi εαν εχεις καλο router με τουλαχιστον Wifi 5 το οποιο δεν ειναι μακρια. Μπορεις να στριμαρεις ακομα και UHD ταινιες με υψηλο bitrate (με spikes πολλες φορες στα 300 Mbps/s) εαν εχεις plex server και plex ή infuse players στο Apple TV.καλημέρα και καλή χρονιά !!
Για το apple tv αρκει η 100 αρα γραμμή που υπάρχει ηδη στο σημείο της τηλεόρασης ή να τραβήξω στο σοβατεπί καλώδιο από ρουτερ ( 1000 αρα )απευθείας ?
Είναι με συνδρομή να ξέρεις, δεν είναι δωρεάν.ευχαριστώ πολύ , τώρα πρέπει να ενημερωθώ για infuse player ώστε να είμαι έτοιμος μολις παρω το apple tv , αφου εχω αρκετα ριπαρισμενα blu ray & dvd.
θα ψάξω πρώτα στο forum και λιγο youtube για το infuse και βλέπουμε..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.