Όχι, για τους εξής λόγους:
1. Περιορισμένο FOV, που σου θυμίζει συνέχεια ότι δεν είσαι μέσα στην αίθουσα αλλά κοιτάς μέσα από ένα παράθυρο. Ένα κλικ ακόμα ήθελε, όχι κάτι δραματικό.
2. Κάτι στο οποίο δε στάθηκα μέχρι τώρα, διότι δεν ξέρω πως ακριβώς να το εξηγήσω/περιγράψω. ‘Βρωμικη’ όραση, νομίζω λόγω συνδυασμού interreflections, πιθανώς και υγρασίας από το μάτι (αν υφίσταται κάτι τέτοιο), δεν ξέρω, τελικά σε πολύ μεγάλο κομμάτι της ταινίας, και ειδικά στις φωτεινές σκηνές που θα'πρεπε να απογειώνεται, αντιλαμβάνεσαι ότι κοιτάς μέσα από γυαλί, που θέλει κάποιο καθάρισμα. Στην πραγματικότητα βέβαια δεν είναι βρώμικο ή κάτι τέτοιο, είναι απλά το τι νιώθεις.
3. Είπα οι 2D φαίνονται εξαιρετικά, οι 3D φαίνονται χάλια. Βέβαια οι 3D ταινίες ποτέ δε με έψησαν, οπότε ίσως να είναι υποκειμενικό, αλλά στο Disney+ που έχει πολλά Marvel και PIxar στις 3D εκδόσεις του, με το που έβαζες την ίδια ταινία από 2D σε 3D είναι λες και έπεφτες από τα 4Κ σε DVD από τη θολούρα.
4. Ο ήχος όπως είπα είναι (για σινεμά) απογοητευτικός. Για καθημερινή χρήση είναι μια χαρά, don't get me wrong. Αλλά να κάτσεις να φοράς την κάσκα και να ακούς απο κανονικά ηχεία δεν ξέρω, είναι λίγο περίεργο, ειδικά όταν είναι σκοτάδι και δε μπορείς να δεις γύρω σου χειριστήρια, ενδείξεις κλπ.
5. Μην το υποτιμάς το μοναχικό. Εκτός αν είσαι εργένης/ζεις μόνος, το άλλο δεν παίζει. Ακόμα και να έχετε από ένα ο καθένας, πάλι δεν παίζει. Οτιδήποτε έχει να κάνει με pass through / transparency κλπ είναι ακόμα καθόλου πειστικό, θέλει πολλη δουλειά για να μοιάσει η εμπειρία σου με αυτό που βλέπεις στις διαφημίσεις της Apple.