[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Re: iWatch

Να ρωτησω και γω ρε παιδια που το λιγουρευομαι αλλα επεσα απο τα συνεφα με το 700ρι που ζηταει το 42mm που μ αρεσει.
Ας υποθεσουμε οτι ξαναβρισκω την ισορροπια μου μετα την τιμολογιακη σφαλιαρα και αφου ξαναβρισκω και τη μιλια μου να ρωτησω,
Αν εχω καταλαβει καλα το ρολοι δεν εχει ηχειο αρα πως ειναι δυνατον να απανταει καποιος σε κληση απο αυτο εκτος κι αν εννοειτε οτι το ρολοι σθνδεεται μονο του με BT με ασυρματα ακουστικα την ιδια στιγμη που το ιδιο ειναι συνδεδεμενο με ΒΤ με το iphone.
Για δωστε μου τα φωτα σας αν ειναι δυνατον,
Ευχαριστω

Και μια που αναφερθηκα στο θεμα της τιμης τι ειναι τουτο?
Ξερουμε τιποοτα γι αυτους ειναι αξιποιστο?
Αυτοι πρεπει να τα εισαγουν απο Αμερικη γι αυτο και στη συσκευασια περιλαμβανεται και μετατροπεας για 220V
αλλα παλι τετοια διαφορα τιμης? Απο 700 που εχει κανονικα 450 ευρω? Θα μου πειτε τα ιδια σκατα ισχυουν και για το iphone εννοω παντα τιμολογιακη πολιτικη εντος USA & εκτος
https://www.deals365.gr/pbuy.php?id=6308&s=2

έχουν παραγγείλει κάποιοι και περιμένουν από το deals365...είναι αξιόπιστοι απ όσο γνωρίζω.
Εισαγωγή από Αμερική είναι.
Η τιμή, όταν έρθει στην Ελλάδα θα είναι παρόμοια.... από 400 ευρω ξεκινάνε τα sport μοντελα, 700 και πάνω είναι για τα μεσαία μοντελα με stainless steel κάσα και saphire crystal .

Μακαρι να εχεις δικιο αν και διατηρω επιφυλαξεις για τις τιμες οταν θα ερθει κανονικα κρινοντας παντα απο τις αντιστοιχες τιμες του iphone εκατερωθεν του Ατλαντικου.

Το αγγλικό Amazon.co.uk το έχει 700 λίρες καθόλου ενθαρρυντικό

iWatch

Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι;
Κοιτά καλύτερα στο γερμανικό.
Είπαμε τα sport watches αρχίζουν από 400 και τα μεσαία μοντέλα από 700, μη μπερδεύεσαι...

Για το sport me to ασπρο λουρακι τιμη στο amazo 645 λιρες
http://www.amazon.co.uk/electronics...F8&qid=1432488419&sr=8-1&keywords=apple+watch
Αλλα στ uk apple store 340 pounds

Νίκο, 449 ευρώ στο Γερμανικό apple store
και 339 λίρες στο αντίστοιχο Βρετανικό..

Μην κοιτάς amazon και διάφορα άλλα διότι δεν κυκλοφόρησε ευρέως παρά μόνο στα apple store με παραγγελία online όμως. Απο βδομάδα θα υπάρχει stock σε κάποια apple store..
Οπότε μόνο με γνωστό αν έχεις έξω αγορά ή περιμένεις να έρθει εδώ και να το δεις απο κοντά πιστεύω μες το καλοκαίρι με τιμή κοντά στο πεντακοσάρικο (για το sport 42mm..)

Ευχαριστω Δημητρη, επειδη παω τακτικα Αγγλια τους εστειλα μυνημα αν μπορω να κανω μεν την παραγγελια online αλλα παραλαβη απο φυσικο καταστημα. Εξεταζουν το αιτημα μιας και καταλαβαν φανταζομαι τι παιζει.
Θα δειξει. Στην τελικη περιμενουμε να ερθει Ελλαδα στα συνεργσζομενα καταστηματα της apple.

Απάντηση: iWatch

Καλημέρα σε όλους....

μάλιστα..πριν από λίγο μου ήρθε email από το AppStore : το ρολόι θα μούρθει μια βδομάδα νωρίτερα (15/6-20/6)...απ´ότι φαίνεται επιταχύνουν τις παραδόσεις...για να δούμε.... :))

Re: Απάντηση: iWatch

Καλημέρα σε όλους....

μάλιστα..πριν από λίγο μου ήρθε email από το AppStore : το ρολόι θα μούρθει μια βδομάδα νωρίτερα (15/6-20/6)...απ´ότι φαίνεται επιταχύνουν τις παραδόσεις...για να δούμε.... :))

Με το καλό και περιμένουμε ενυπώσεις...εγω θα πάω για την δεύτερη γενιά. Εκτός, οταν έρθει και το δω live και δεν μπορέσω να αντισταθώ..:rolleyes:

Απάντηση: iWatch

....Thanks παίδες....

σύμφωνα με τις εντυπώσεις του Τάκη ,αλλά και γενικότερα, και για την χρήση που το θέλω (βιομετρικά-προπόνηση) έχει "άπειρες δυνατότητες" (η sport edition μου φαντάζει ιδανική)...

αξίζει και-πραγματικά-δεν έχω λόγο ούτε στο μέλλον να το αλλάξω (λέμε τώρα...το μικρόβιο είναι μικρόβιο), ούτε να περιμένω...

για να δούμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: iWatch

Just Smart Enough απο τον Shawn Blanc (εξαιρετική προσέγγιση του τι προσφέρει το watch..)

Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο. Τα ιδια παρατήρησα και εγώ μετά από αρκετές μέρες χρήσεις: Τσεκάρω το iphone πολύ λιγότερο από ότι στο παρελθόν, διότι δεν έχω το "άγχος" αν έχασα κάποια κλήση ή μήνυμα ή email (μιας που για αυτά με ειδοποιεί αμέσως το ρολοι). Αυτό με κάνει να "χαζολογάω" λιγότερο με το iphone γιατί μιας που το άνοιξα, να μην τσεκάρω λίγο τα νέα, το facebook ή το instagram; :p
Επίσης αυτό φαίνεται να έχει θετική επίδραση στην διάρκεια μπαταριας του iphone αφού δεν ανάβει τόσο συχνά η οθόνη (που είναι ο ν.1 εχθρός της αυτονομίας).