[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Απάντηση: iWatch

Καλορίζικο Τάκη !!!

Νομίζω ότι η επιλογή είναι εξαιρετική. Του δίνει ένα πιο σοβαρό look, το μπρασελέ όλα τα λεφτά κατ εμέ.
Τώρα τι είναι ακριβό κ τι όχι...υποκειμενική κουβέντα...άλλωστε gadget είναι, οπότε όπως όλα, έτσι κ αυτό χρεώνεται ανάλογα.
Κ σίγουρα ότι θέματα έχει, θα ξεπεραστούν σύντομα, αν δεν έχουν ξεπεραστεί πριν φτάσει στα χέρια σου.

Όταν με το καλό έρθει κ αποφασίσεις να γράψεις 1-2 αράδες, άνοιξε νέο νήμα με τα σχόλια σου, για να μην χαθούν στο νήμα αυτό.

Ευχαριστώ Μιχάλη :)

Θα ανοίξω νέο νήμα με εντυπώσεις, προς το παρόν εξοπλίζομαι: Μετά την βάση παράγγειλα και τα Jaybird Bluebuds X blutooth ακουστικά μιας που μια από τις βασικές χρήσεις του Watch θα είναι αναπαραγωγή μουσικής στο γυμναστήριο...

Re: iWatch

Καλοριζικο αν και πραγματικα πανάκριβο για αυτο που ειναι. Τουλαχιστον υπαρχουν ακομη ανθρωποι στην Ελλαδα που μπορουν να κανουν το γουστο τους μεσα στην κριση, αυτο ειναι αισιοδοξο!

Αν και εσχάτως είμαι με τα μπούνια μέσα στο οικοσύστημα, το ρολόι συνεχίζω να μη μπορώ να το δω σαν σοβαρή υλοποίηση. Ειδικά με το Moto 360 να είναι εκεί έξω εδώ και ένα χρόνο με απείρως πιο καλαίσθητο design και κάτω απ'τη μισή τιμή. Οι μόνες σχετικά ανεκτές υλοποιήσεις της Apple για τα γούστα μου ξεκινάνε απ'το χιλιάρικο, οπότε εκεί αρχίζουν να γίνονται ακόμη πιο σοβαρά τα υπαρξιακά ερωτήματα του "γιατί το πήρα".

Απ'την άλλη η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να'μαι αντικειμενικός, για τον ίδιο λόγο που είπε και ο Νίκος λίγο πιο πάνω, με τα αληθινά ρολόγια έχω πάθος και για την ώρα η έννοια του smartwatch δε μου λέει τίποτα.

αν το πάρεις θα δεις ότι σου είναι χρήσιμο!

Σ εμενα τουλάχιστον έχει αποδειχτεί πολύ , σε κάποιες περιπτώσεις.

Ειδικα με τόσο μεγάλο τηλέφωνο που έχω τώρα, Note 4 (5.7") , που δε μπορώ με τίποτα να το χειριστώ με το ένα χέρι σε κάποια μερη (αυτοκίνητο, σουπερ μάρκετ, ποδήλατο κλπ) είναι πολύ χρήσιμο να έχεις όλα τα notifcitations (και όχι μονο) στο χέρι σου.

Δεν είναι "απαραίτητο" σίγουρα, αλλα χρήσιμο είναι.

Ακόμη κι αν είναι, στην κατηγορία των 500-1000 νομίζω θα διάλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη κάτι τέτοιο.

Kairos-mechanical-smartwatch-photo-1.jpg

Σε μικρότερη κατηγορία το Motorola δεν έχει αντίπαλο.

To μοτο 360 έχω κι εγώ τώρα, αλλα είναι μονο για Android.

Αν έχεις iphone, δεν έχεις άλλη επιλογή παρα το iwatch , που φυσικά μπορείς να το πάρεις και με 350$ (το αθλητικό) και του αλλάζεις λουράκι αν θες μετά.

Re: Απάντηση: iWatch

Ευχαριστώ Μιχάλη :)

Θα ανοίξω νέο νήμα με εντυπώσεις, προς το παρόν εξοπλίζομαι: Μετά την βάση παράγγειλα και τα Jaybird Bluebuds X blutooth ακουστικά μιας που μια από τις βασικές χρήσεις του Watch θα είναι αναπαραγωγή μουσικής στο γυμναστήριο...

Τα ακουστικά με το watch πως συσχετίζονται? Δεν δουλεύουν σε συνδυασμό με το iphone?

Re: Απάντηση: [Φήμες] iWatch

Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να σου δώσω λογαριασμό γιατί αγόρασα το apple watch. Μου άρεσε, έχω τα λεφτά, το αγόρασα.
Τώρα περί "χιλιάδων" προβλημάτων και "απαράδεκτης" αυτονομίας, μάλλον δεν έχεις διαβάσει κανένα σοβαρό review.
Είναι 1st gen product, όπως ήταν και το iphone και το ipad. Αυτό δεν εμπόδισε κανένα από εμάς να τα απολαμβάνουμε από την day one ακόμα και αν έχουν μικρο θεματάκια.

Από την απάντηση σου και μόνο, φαίνεται η πώρωση σου με την Apple. Στο έχει πει, πόσος κόσμος, το πόσο επιθετικός γίνεσαι, αλλά δεν αλλάζεις με τίποτα.
Κανένα λογαριασμό δεν σου ζήτησα. Αδιάφορο μου είναι που ξοδεύεις τα λεφτά σου, όπως το ίδιο πρέπει να είναι και για σένα τι κάνω εγώ τα δικά μου.
Αυτό δεν απαγορεύει το να πω την άποψη μου. Εάν δεν συμφωνείς, μπορείς να το πεις ωραία και ευγενικά. Μαγκιές δεν χρειάζονται.
Επειδή εσύ θέλεις να μας πεις ότι η Apple με το iwatch ανακάλυψε πάλι την Αμερική, δεν σημαίνει ότι ισχύει.
800 για ένα 1st gen ΡΟΛΟΙ είναι απαράδεκτο και απλά κοροϊδεύει τον κόσμο. Εάν εσένα δεν σε πειράζει να πληρώνεις τόσα λεφτά για να κάνεις το πειραματόζωο, δικαίωμα σου. Δεν αλλάζει όμως κάτι.
Όσο για τα reviews, όχι μέρα δεν βγάζει, ούτε 5άωρο, εάν το χρησιμοποιείς. Το ότι θα πουλήσει σαν τρελό γιατί είναι Apple, δεν σημαίνει τίποτα.
Απόλαυσε λοιπόν το gadget σου όταν με το καλό το παραλάβεις και άσε και εμάς να έχουμε το δικαίωμα να μην τρέχουν τα σάλια μας, για οτιδήποτε έχει πάνω το δαγκωμένο μήλο.

Υ.Γ. το ρολόι και το έχω δει, και το έχω πιάσει. Προσωπική μου άποψη, είναι πολύ άσχημο, χοντροκομμένο και άβολο στο χέρι. Το λειτουργικό του δεν με αφορά αφού δουλεύει μόνο με IOS.

Καλα, ειναι γραφικό να κατηγορείς εμένα για επιθετικότητα γράφοντας ενα μήνυμα σαν το παραπάνω...
Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς ουτε και θελω να μάθω.
Περαστικά σου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα ακουστικά με το watch πως συσχετίζονται? Δεν δουλεύουν σε συνδυασμό με το iphone?

Γινονται pair και με το apple watch απευθειας ωστε να ακους μουσική χωρις την παρουσια του iPhone οταν πχ πας για τρεξιμο.
Οταν υπαρχει και το iPhone (κοντα μεσω Bluetooth ή ακομα και μακρια αρκει να ειναι στο ιδιο wifi), απαντας και τις κλησεις μεσω του watch.

Χμμμ, με 2GB για μουσική δεν έρχεται το ρολογάκι ? Είναι λίγα τα άτιμα
Εντωμεταξύ μιας και δεν ξέρω, σε αυτό το use case που αναφέρεις, δλδ γυμναστήριο, αντέχει η μπαταρία του ?
Για να πας 2 ώρες γυμναστήριο , και να ακούς και Blutooth και να μετράς και παλμούς κ.τ.λ.
?

Απάντηση: Re: iWatch

Χμμμ, με 2GB για μουσική δεν έρχεται το ρολογάκι ? Είναι λίγα τα άτιμα
Εντωμεταξύ μιας και δεν ξέρω, σε αυτό το use case που αναφέρεις, δλδ γυμναστήριο, αντέχει η μπαταρία του ?
Για να πας 2 ώρες γυμναστήριο , και να ακούς και Blutooth και να μετράς και παλμούς κ.τ.λ.
?

Ναι, μονο 2 Gb αλλα περνας στο φτερο την μουσικη απο την βιβλιοθηκη του iPhone.
Και ναι, βγαζει ανετα το workout συμφωνα με καποια review που διαβασα οπως της Johanna Stern (WSL).
Θα σου πω ομως στην πραξη οταν το δοκιμασω. Το καλο ειναι πως και να μεινεις απο μπαταρια εχει ενα power saving mode που λειτουργει ως απλο ρολοι για πολλες ωρες.

Λοιπόν μετά από το μήνυμα του Τάκη ...το έψαξα περισσότερο και πράγματι δεν θα υπάρχει το ρολόι διαθέσιμο στα φυσικά Apple store τον Μάϊο που θα πάει Λονδίνο η σύζυγος....

το παρήγγειλα ηλεκτρονικά από το αγγλικό applestore και θα παραλάβω αρχές Ιουνίου...παρήγγειλα αυτό: http://www.apple.com/uk/watch/apple-watch-sport/space-gray-aluminum-case-black-sport-band/

για να το κάνεις αυτό-όμως-πρέπει να δηλώσεις αγγλική διεύθυνση...όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ. να του πω το πως.... :))

Re: Απάντηση: iWatch

Λοιπόν μετά από το μήνυμα του Τάκη ...το έψαξα περισσότερο και πράγματι δεν θα υπάρχει το ρολόι διαθέσιμο στα φυσικά Apple store τον Μάϊο που θα πάει Λονδίνο η σύζυγος....

το παρήγγειλα ηλεκτρονικά από το αγγλικό applestore και θα παραλάβω αρχές Ιουνίου...παρήγγειλα αυτό: http://www.apple.com/uk/watch/apple-watch-sport/space-gray-aluminum-case-black-sport-band/

για να το κάνεις αυτό-όμως-πρέπει να δηλώσεις αγγλική διεύθυνση...όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ. να του πω το πως.... :))

Φοβερή επιλογή! Dark Knight! Καλό το κόλπο με την Αγγλική δνση αλλά θα πρέπει κάποιος να πάει να το παραλάβει φαντάζομαι..(η σύζυγος στην δικιά σου περίπτωση). Περιμένουμε λοιπόν τις εντυπώσεις του takisot και την δική σου, προτού το δούμε και μεις εδώ στο Ελλάντα!

2 ώρες γυμναστήριο? Τι ανωμαλιες είναι τουτες? :p

:SFGSFGSF: LOL

σ´ευχαριστώ.... :))

...no...θα μου έρθει Ελλάδα με courier..... :))....υπάρχει τρόπος....

όποιος θέλει ΠΜ για να μη ξεφύγουμε από το θέμα.....

Χμμμ, με 2GB για μουσική δεν έρχεται το ρολογάκι ?

Ενώ αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχει δα και καμιά φοβερή χρησιμότητα η κτηνώδης μνήμη στο ρολόι, δε συμφωνείτε ότι είναι λίγο τραγικό να δίνουν 2GB τη στιγμή που η flash memory είναι πλέον τσάμπα (αν μη τι άλλο στα <32GB); Απορώ που τη βρήκαν τη 2άρα, ξεστοκάρουν τίποτα αποθήκες; :D

(κακία mode off)