[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Απάντηση: iWatch

Είναι water resistant certified για 30 λεπτά κάτω από το νερο χωρίς πρόβλημα. Άλλωστε κυκλοφoρουν πολλά videos με τυπους που κάνουν βουτιές μαζι του κλπ.
Το δικό μου πάντως δεν το ρισκάρω.

Re: iWatch

μολις επεστρεψα απο διακοπες και δυστυχως δεν εχω προλαβει να τεσταρω το ρολοι!

Εκανα (δυστυχως) την αναβαθμιση σε beta ios 2 (και στο iphone επισης σε ios 9 beta) και δεν μπορω να εχω αξιοπιστες εντυπωσεις.
Κολλαει συχνα , οι εφαρμογες δεν το υποστηριζουν ακομα κλπ

Ενας ακομα λογος που δεν εχω σχηματισει ακομα εντυπωσεις συνολικα, ειναι οτι δεν ειναι αδιαβροχο (με πιστοποιηση).
Ολο το καλοκαιρι φοραω ρολοι καταδυτικο , πληρως αδιαβροχο μεχρι 100μ και η μονη ασκηση που κανω επισης ειναι η κολυμβηση (λογω μεσης και γονατων).
Δυστυχως το apple watch δεν μπορω να το φορεσω σε πισινα και θαλλασα, οποτε ειναι ενα σημαντικο μειον για μενα, και ισως ο λογος που τελικα το δωσω.

Σαν ρολοι, μου αρεσει πολυ, περισσοτερο απ οτι φανταζομαουν στην αρχη, ειδικα το space grey που εχω με το καταπληκτικο λουρακι του!
Ανετο στο χερι, πολυ ελαφρυ , κι ευχρηστο.

Οταν βγει το τελικο iwatchos 2 και ios 9 στο iphone θα επανερθω με τελικες εντυπωσεις.

Λίγο προσοχή στα μέτρα της water resistance
depth-chart.jpg

Γιάννη κρίμα που δεν μπορείς να το αξιοποιήσεις....
εγώ-σαν δρομέας που είμαι-πραγματικά "τόχω λιώσει"!!!!!
...τόχω κατα-ευχαριστηθεί!!! :))

iWatch

Πως σας φαινεται η ποιοτητα κλησης μεσω του ρολογιου; Οσαν εχω ανοιχτο το wifi εχω αρκετα προβληματα, οταν ειμαι μονο με 3g-4g ειναι μια χαρα. Εχω οπως ειπα beta version και γι αυτο δε μπορω να ειμαι σιγουρος τι φταιει....

ΥΓ.... Παρατηρησα οτι μαλλον φταιει η ποιοτητα του wifi! Στο σπιτι που η ταχυτητα ειναι χαλια , εχω διακοπες και κακη ποιοτητα ηχου. Στη δουλεια δεν υπαρχει προβλημα...

...μια χαρά βρίσκω τη ποιότητα της κλήσης,είτε με wifi είτε με 3G-4G....μόνο όταν έχω αδύναμο σήμα υπάρχει δυσκολία....αλλά αυτό έχει να κάνει με το δίκτυο της κινητής...

Πάντως Γιάννη κακώς έβαλες την beta. Με το κανονικό software είναι "βραχος".

Γιατί χρειάζεται να έχουμε το iOS9 για να κάνουμε το update? Δεν το έχω περάσει ακόμα γιατί φοβάμαι ότι όπως και κάθε φορά, η μπαταρία θα τον πιεί με κανα bug...

:grinning-smiley-043

ΥΓ... για να γινει η αναβαθμιση πρεπει να ειναι φορτισμενο πανω απο 50% και στο φορτιστη επανω (στο ρευμα) !

Για την ώρα είμαστε στο 14% και πάνω στο χέρι μου :award:

Ελπίζω μέχρι να γίει η αναβάθμιση του iPhone να έχουμε πιάσει το 50%....