[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Απάντηση: iWatch

Καλημέρα....

μόλις έκανα την αναβάθμιση....όλα καλά!!...πολύ γρήγορα..σε μισή ώρα είχε τελειώσει....

ΥΓ1: πως κλειδώνει το ρολόι ,όταν-μακριά από μας- στο κλέψουν ; ...κάπου το διάβασα και δε το βρίσκω τώρα....

ΥΓ2: ωωωπππ..τι διαβάζω;;.....Φραγκούλη και συ το "τσίμπισες" ; :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: iWatch

Καλημέρα....

μόλις έκανα την αναβάθμιση....όλα καλά!!

ΥΓ1: πως κλειδώνει το ρολόι ,όταν-μακριά από μας- στο κλέψουν ; ...κάπου το διάβασα και δε το βρίσκω τώρα....

ΥΓ2: ωωωπππ..τι διαβάζω;;.....Φραγκούλη και συ το "τσίμπισες" ; :ernaehrung004:

Καλημέρα! Ναι το τσίμπησα και εγώ εχθές, ίδιο με το δικό σου. Μήπως παρατήρησες ένα αυξημένο ψιλοlag?

To κακό ήταν που έπρεπε να περάσω και το 9 στο κινητό , κάτι που δεν ήθελα ακόμα...

Επίσης παρατήρησα ότι δεν μπορείς να φορτίζεις το ρολόι όταν είναι σβηστό. Η να το σβήσεις όταν φορτίζει όπως κάνεις με το κινητό. Πρέπει να αλλάξουμε κάποιες συνήθειες :twoguns:

....καλορίζικο λοιπόν!!!

lag έχω παρατηρήσει στο iPhone 6plus....αλλά αυτά τάχουμε γράψει....υπομονή θα στρώσει....

στο ρολόι "μια χαρά"...έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει και πιο γρήγορο....αλλά θα το παρακολουθήσω...

μου άρεσαν πολύ τα νέα faces....:a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...ώπα....μπορείς να απαντήσεις στα emails σου και στα ελληνικά....έχεις έτοιμες απαντήσεις στα ελληνικά!!! :a0210:

....καλορίζικο λοιπόν!!!

lag έχω παρατηρήσει στο iPhone 6plus....αλλά αυτά τάχουμε γράψει....υπομονή θα στρώσει....

στο ρολόι "μια χαρά"...έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει και πιο γρήγορο....αλλά θα το παρακολουθήσω...

μου άρεσαν πολύ τα νέα faces....:a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...ώπα....μπορείς να απαντήσεις στα emails σου και στα ελληνικά....έχεις έτοιμες απαντήσεις στα ελληνικά!!! :a0210:

:music-smiley-005:

faces ακόμα δεν έχω στείλει και μάλλον ούτε πρόκειται διότι από τους γνωστους μου μόνο εγώ το έχω χαχαχαχα!!

Θα ήθελα την δόνηση του λίγο πιο δυνατή

...καλά!!!...στα emails πλέον απαντάς με υπαγόρευση στα ελληνικά -μέσω Siri-χωρίς λάθη!!!...τέλειο!!! :worshippy: :music-smiley-005:

...καλά!!!...στα emails πλέον απαντάς με υπαγόρευση στα ελληνικά -μέσω Siri-χωρίς λάθη!!!...τέλειο!!! :worshippy: :music-smiley-005:

:award: :award: :award: :award: :award: :award:

Και το κάνεις μέσω ακουστικών bluetooth μόνο ή και κρατώντας πατημένο το crown?

τίποτα από τα δύο...

άνοιξα το email από το ρολόι...χρησιμοποίησα το force touch....επέλεξα reply...μου άνοιξε την επιλογη μικρόφωνο και απλά του μίλησα και το έγραψε....και send... :award:

Re: iWatch

Είμαστε μισή ώρα και βάλε με τον Νάσο και τεστάρουμε το ρολόι.

Ολα λειτουργούν άψογα.

Digital touch, emoji, taps, drawings, dictated speech όλα κομπλέ.

Στην αρχή βέβαια είχαμε φάει ένα κόλλημα γιατί δεν ερχόταν τίποτα, ούτε δικό μου αλλά ούτε του Νάσου και τελικά αποδείχτηκε ότι το wifi που είμασταν ήταν πολύ αργό. Μόλις γυρίσαμε σε 3G/4G ήρθε ότι είχαμε στείλει!

Τελικά μπορεί να ζητάει σαν ρολόι κάτι παραπάνω, αλλά αυτά που κάνει είναι πολύ παραπάνω από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές εκεί έξω.... Πρέπει να δείτε την φάτσα ενός συναδέλφου που έχει το moto360 πώς με κοιτάει όταν μιλώ στα ελληνικά για να απαντήσω στα μυνήματα στο ρολόι χαχαχα!!!

Mε το wtach os2 εχω λυσει ολα τα θεματα της Beta.... 1 1/2 μερα ανετα, ποτε δε με εχει αφησει χωρις μπαταρια .
Η ποιοτητα κλησης μια χαρα (οταν εχει καλο δικτυο φυσικα) , το reply στα Ελληνικα ολα τα λεφτα!
Τα νεα faces πολυ ομορφα, και ερχονται και τα complications και απο αλλες εφαρμογες (ήδη εχει βγαλει το itranslate ).
Περιμενουμε τις νεες εφαρμογες ειδικα γραμμενες για το νεο λειτουργικο για να γινουν πιο γρηγορες και αυτονομες.
Μεχρι στιγμης δε το εχω μετανοιωσει καθολου που το πηρα, αν και ημουν αρχικα πολυ επιφυλακτικος ....:ernaehrung004:

δε ξερω για τη φορτιση, δε το εχω κανει ποτε... γιατι να το εχεις κλειστο ?
Στο τηλεφωνο υπαρχει εδω και καιρο το reply στα Ellhnka.

Με βολεύει να φορτίζω τις συσκευές μου όταν κοιμάμαι, που στην ουσία είναι νεκρός χρόνος για μένα. Ετσι ότι και να γίνει την επόμενη μέρα δεν θα μείνω από μπαταρία. Μόνο το τηλέφωνο της δουλειάς αφήνω ανοιχτό...

μα ετσι κανουμε ολοι... το βραδυ οταν κοιμομαστε το κανουμε, απλα με το κινητο-ρολοι ανοιχτο .
Δε κερδιζεις τιποτα αν ειναι κλειστο.

Υγ... δε ξερω κανενα που να το κλεινει το βραδυ. Αν δε θελεις να σ ενοχλει, απλα βαλτο σε Do not Disturb mode .

Παιδια να ρωτησω κατι και για το δικο μου που το εχω καταευχαριστηθει.
Δυο issues αν μπορειτε βοηθατε ...
1. Δεν ειδοποιει οταν εχω μηνυμα στο whats'up οταν το εχω ρυθμισει να ειναι mirror του iphone. Αλλη ρυθμιση δεν υπαρχει στο iwatch app.
2. και κυριοτερο, Ενω εχω ρυθμισει τα εισερχομενα mail να ειναι from all inboxes με ειδοποιει μονο ταν εχει εισερχομενα απο το gmai οχι απο το icloud or hotmail.
Αυτα τα ολιγα και με ενοχλει λιγο το γεγονος οτι το βραδυ οταν το βαλω για φορτιση εχει μεινει 62% battery και αν το φοραω ολο το βραδυ νομιζω οτι δε θα με βγαει την αλλη μερα μεχρι το απογευμα οποτε το βγαζω και το φορτιζω εκει περιπου με χαμηλοτερο ποσοστο το 52%
Αν εχετε να σχολιασετε η να πρεοτεινετε αχω ανοιχτα τ αυτια μου!
Ευχαριστω

κι εμενα το ποσοστο φορτισης το βραδυ ειναι στο 50% περιπου, και το βαζω για φορτιση καθε βραδυ , οπως και το κινητο μου.
Δε παθαινει τιποτα , μην αγχωνεσαι.

Το watch up app δε το εχω και δε ξερω τι συμβαινει.

Για τα mail, εχω gmail και της δουλειας μου , και τα 2 ερχονται κανονικα.

Παλαιοτερα που χρησιμοποιουσα και hotmail , δεν ερχοτανε ειδοποιηση στο iwatch.....

YG...μολις εκανα και μια δοκιμη τωρα με hotmail και εβαλα στο iwatch settings -> Custοm αντι για mirror (τα ενεργοποιησα ολα χειροκινητα) και μου ηρθαν.
Για δοκιμασε το....

Last edited: