[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Απάντηση: Apple Watch

Πολύ ωραιο Νασο :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά ψήνομαι και και εγώ . Για αγορά . Θέλω να ρωτήσω γνωρίζω δεν εχει gps αλλα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε απο άλλες εφαρμογές ? με ενδιαφέρει πολυ να εχω και gps

Χρησιμοποιεί το gps του Iphone για πολλές εφαρμογές, όπως προγράμματα πλοήγησης (Apple Maps, Navigon, Sygic κλπ). Ειδικά στο apple maps, έχεις και haptic feedback για το ποτε να στρίψεις δεξια ή αριστερά, κάτι πολύ χρήσιμο αν περπατάς στην πολη αφού δεν χρειάζεται να κοιτάξεις καν το ρολοι.
Επίσης, το gps χρησιμοποιούν και οι εφαρμογές fitness όχι μονο της apple αλλα και άλλων εταιριών όπως το runkeeper.

thanks Τάκη..

...επίσης στο τελευταίο update του Runkeeper λέει ότι μπορείς να δουλέψεις την εφαρμογή (πχ. κάνοντας προπόνηση) αφήνοντας το iPhone σπίτι σου (σκέτο ρολόι δηλαδή)...δεν τόχω δουλέψει να σας πω εντυπώσεις...

Ναι, το έχω βάλει. Είναι πλέον native app, σαν το running app της apple. Λίγο που το δοκίμασα δουλεύει καλα.

Re: Απάντηση: Apple Watch

Εγω πηρα το λουρακι milaneze με μαγνητικο κλειδωμα και το εχω καταευχαριστηθει. Αλλα Γιαννη δε μπορω να κανω customize οτι φαινεται στο συγκεκριμενο face της παραπανω φωτο. Για παρεδειγμα στο κεντρικο σημειο οπου φαινεται η ημερομηνια δεν φαινεται και η ημερα . Οσο και να γυρισω το κουμπι οταν γινεται customize βλεπω μονο την ημερομηνια. Επισης το κατω μερος του face οπου φαινονται οι θερμιδες ουτε κι αυτο μπορψ να το κανω το ιδιο. Απλα παιζω για να το μαθω καλυτερα. Κοιταξα και ολα τα faces μην κανω λαθος αλλα εχω επιιλεξει το σωστο.
Any suggestions?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple Watch

Εγω πηρα το λουρακι milaneze με μαγνητικο κλειδωμα και το εχω καταευχαριστηθει.

Και εγώ αυτό το λουράκι επέλεξα όταν πηρα το watch, αλλα τείνω να το φοράω πιο πολύ βραδύ ή όταν ντύνομαι πιο επίσημα. Σε καθημερινή φάση προτιμώ τα sport bands.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple Watch

Και εγώ αυτό το λουράκι επέλεξα όταν πηρα το watch, αλλα τείνω να το φοράω πιο πολύ βραδύ ή όταν ντύνομαι πιο επίσημα. Σε καθημερινή φάση προτιμώ τα sport bands.

Το ρολοι ηρθε με το ασπρο λουρακι. Νομιζω χανει πολυ. Με το που ηρθε με το ασπρο λουρακι το0 αλλαξα αμεσως

Το λευκό να σου πω την αλήθεια δεν μου αρέσει. Το Ατσαλένιο πήρες η το αλουμινένιο;

Το ατσαλενιο. Το λατρευω γιατι κλειδωνει τελεια και ευκολα χαρη στον μαγνητη αλλα και στο one piece loop design

Re: Apple Watch

απο μερα σε μερα περιμενω και το δικο μου...

38mm Με milanese loop...

Για πειτε μου καποια σημαντικα πραγματα που πρεπει να ξερω, η να προσεχω, η να εχω στο νου μου!

Ξαναδιαβαζω βεβαια το νημα ολο απ την αρχη...

ευχαριστω!

Να ρωτησω και γω κατι. Δεν το εχω κανει αλλα αν βαλω το ρολοι σε φορτιση και εχω επιλεξει να κανει sync με μουσικη του iphone και επιλεξω kai τον ογκο της μουσικης που θελω να μεταφερω τοτε το πρωι θα εχει μεταφερθει η μουσικη και δεν θα χρειαζεται το τηλεφωνο αφου θα ακουω τη μουσικη μου απο το ρολοι. Εδω ερχεται και η ερωτηση. Αυτη η μουσικη πως διαγραφεται? Μονο αντικαθισταται ισως?

απο μερα σε μερα περιμενω και το δικο μου...

38mm Με milanese loop...

Για πειτε μου καποια σημαντικα πραγματα που πρεπει να ξερω, η να προσεχω, η να εχω στο νου μου!

Ξαναδιαβαζω βεβαια το νημα ολο απ την αρχη...

ευχαριστω!

Με το καλο να σου ερθει και καλοφορετο να ειναι.
Μαθε στην αρχη τον ελεγχο του και το τι ακριβως κανει η εφαρμογη που το συνδεει με το τηλεφωνο. Μετα θα τα βρεις ενα ενα.

Η μουσική αντικαθίσταται μέσω του watch app στο iphone (ουσιαστικά επιλεγεις με ποια playlist θα είναι συγχρονισμένο το ρολοι).

Αντικαθισταται λοιπον δεν διαγραφεται. Και το λεω αυτο διοτι πριν τον συγρονισμο ενα μερος της μνημης ηταν αδειο. Μετα τον σγχρονισμο γεμισε ενα κοματι. Ε αυτο λοιπον το κομματι δεν προκειται να αδειασει ποτε απλα θα αντικαθισταται. Θα μου πεις τωρα και τι σε νοιαζει? Με νοιαζει διοτι δεν εχει και πολυ εσωτερικη μνημη το ρολοι οποτε καποια στιγμη μπορει να κολωσει ιδιαιτερα αν εχεις πολλα glances(λεμε τωρα) οποτε θα μπορουσε να παρει ανασα αν ελευθερωνονταν ενα κομματι εσωτερικης μνημης σαν κι αυτο που φαινεται να δεσμευεται στο διηνεκες.

Δηλαδη με λιγα λογια, πρεπει πρωτα να περασω τη μουσικη μου στο iphone πχ το 6plus κ μετα να συγχρονισω με το iwatch?

Δε μπορω να χω ΜΟΝΟ στη μνημη του ρολογιου αλλη μουσικη, πχ απ το itunes του υπολογιστη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple Watch

Αντικαθισταται λοιπον δεν διαγραφεται. Και το λεω αυτο διοτι πριν τον συγρονισμο ενα μερος της μνημης ηταν αδειο. Μετα τον σγχρονισμο γεμισε ενα κοματι. Ε αυτο λοιπον το κομματι δεν προκειται να αδειασει ποτε απλα θα αντικαθισταται. Θα μου πεις τωρα και τι σε νοιαζει? Με νοιαζει διοτι δεν εχει και πολυ εσωτερικη μνημη το ρολοι οποτε καποια στιγμη μπορει να κολωσει ιδιαιτερα αν εχεις πολλα glances(λεμε τωρα) οποτε θα μπορουσε να παρει ανασα αν ελευθερωνονταν ενα κομματι εσωτερικης μνημης σαν κι αυτο που φαινεται να δεσμευεται στο διηνεκες.

Νομίζω πως έχει allocated ένα maximum χώρο μνήμης για μουσική (2gb). Και φυσικά αν σβήσεις την playlist από το iphone θα αφαιρεθούν και τα τραγούδια από το watch, αρα θα αδειάσει πάλι ο χώρος.

Δηλαδη με λιγα λογια, πρεπει πρωτα να περασω τη μουσικη μου στο iphone πχ το 6plus κ μετα να συγχρονισω με το iwatch?

Δε μπορω να χω ΜΟΝΟ στη μνημη του ρολογιου αλλη μουσικη, πχ απ το itunes του υπολογιστη?

Αν τα σβήσεις από το iphone, θα παραμείνουν στο watch μέχρι να χρειαστεί να ξανά συγχρονίσεις την λιστα μουσικής στις δυο συσκευές.

Καλορίζικο σας είπα; :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple Watch

Και μια ερωτησουλα που εχω ακομα.
Στην προσθηκη φιλω ναφου πατησω το κεντρικο + στον εσωτερικο κυκλο και προσθεσω το φιλο που επιθυμω ποιος ο λογος υπαρξης των πολλαπλων + του μεγαλου εξωτερικου κυκλου? Αφου οταν πατησω το + στον κεντρικο κυκλο μπορω να προσθεσω αλλη επαφη. Να υποθεσω οτι πατωντας τα + του εξωτερικου κυκλου προσθετω φιλους σχετικους μ,ε τον φιλοι που κατεχει τον κεντρικο κυκλο? Δηλαδη ας πουμε γνωστοι στην ιδια υπηρεσια.
Εκτος κι αν εξυπηρετει κατι αλλο που δεν εχω καταλαβει.

Σε κάθε κύκλο μπορείς να βάλεις έως 12 φίλους. Κάθε κύκλος μπορεί να αντιστοιχεί σε διαφορετική ομάδα (πχ οικογένεια, δουλειά).