Επισης θα προτιμουσα στην ληψη τηλεφωνου ειδικα απο ατομα που εχουν καταχωρηθει σαν φιλοι για αμεση προσβαση να υπηρχε η δυνατοτητα εμφανισης της φωτογραφιας τους
Εγω μιλω για την ενφανιση της φωτογραφιας οταν σε καλουν στο τηλεφωνο. Στα κυκλακια ναι εννοειται. Δεν ειναι χαζο να μην εχεις foto id οταν εχει τετοια φανταστικη και ευκρινεστατη οθονη?
Λεω εγω τωρα
αυτό που με έχει ενθουσιάσει-αυτές τις μέρες-είναι η πλοήγηση μέσω του ρολογιού με την βοήθεια των χαρτών της Apple (που τους βρίσκω ενημερωμένους...)
Δεν τόχα πάρει είδηση και κάτι διάβασα σε ένα μήνυμα του Τάκη ..και είπα να το δοκιμάσω...
Εξαιρετική ευκολία...παίρνεις οδηγίες πλοήγησης μέσω του ρολογιού και δουλεύει πάρα πολύ καλά (πχ. όταν χρειάζεται να στρίψεις σε ειδοποιεί με δόνηση 50 μέτρα πριν τη στροφή... ))
Για οθόνη smart watch άψογη ειναι με άριστο μαύρο και ζωντανά χρωματα. Δεν έχει όντως φοβερή ευκρίνεια αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος σκοπεύει να βλέπει πολλα video η φωτό σε τόσο μικροσκοπικές ίντσες. Όλα τα apps δείχνουν πολύ όμορφα χωρίς ίχνος pixels.
Και για του λόγου το αληθές, για δες τι γράφει το review του πλέον έγκυρου site σε test εικόνας Display Mate:
"An Excellent Smart Watch Display!
The key element for a great smart watch is its display… and Apple has done a great job with the OLED display on the Apple Watch. It provides very nice, pleasing and accurate colors and picture quality, and is a very good side-by-side match to the iPhone 6. It is very nicely implemented and an Excellent Smart Watch Display!
Even the challenging DisplayMate Test Patterns were accurately reproduced and artifact free with excellent calibration and rescaling to the Apple Watch’s native 390x312 resolution. All of the images appeared very sharp on the relatively high pixels-per-inch (ppi) screen. Well done!"
Στις ΗΠΑ αυτές τιμές μέρες κυκλοφορούν rebates και προσφορές που φέρνουν το apple watch στα $250, σε αυτή την τιμή μάλιστα να πω ότι είναι φυσιολογική τιμή.