[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple Watch

η amoled οθόνη που έχει είναι εξαιρετική για smartphone.

Αυτα πες τα στον Τακη που ελεγε οτι οι IPS ειναι καλυτερες, γι αυτο τις βαζει η Apple στα iPhone :p

Απάντηση: Apple Watch

LOL. Οι amoled ως γνωστόν έχουν άριστο μαυρο και σε ένα ρολοι χειρός αυτό παίζει μεγαλύτερο ρολο από ότι η χρωματική ακρίβεια (που έπασχαν οι amoled).
Αλλα από ότι διαβάζω η τελευταία γενια που έβγαλε η Samsung πλέον έχουν και άριστο χρώμα και πολύ φωτεινότητα, οποτε εύχομαι να δούμε τέτοιες amoled και στα μέλλοντικα iphone.

Re: Apple Watch

Εγω παλι νομιζω οτι σε ενα ρολοι χειρος, σε σχεση με ενα smart phone, παιζει μεγαλυτερο ρολο η φωτεινότητα

Οποτε, η Apple που παντα ''δικαιολογουσε'' την επιλογη της για IPS over Amoled λογω φωτεινότητας κυρίως, θα επρεπε να βαλει IPS στο apple watch

Αλλα φαινεται οι καιροι αλλαζουν (οπως τα δακτυλα των χρηστων μεγαλωνουν :p)...

Όχι δεν είναι έτσι. Το ρολοι πρέπει να είναι φωτεινο , αλλα όχι να σε τυφλώνει. Η οθόνη που έχει είναι επαρκώς φωτεινη (482 nits), άλλωστε μην ξεχνάς ότι το background είναι συνήθως μαυρο.

Για περισσότερα (μπας και ξεστραβωθείς :p ) διάβασε εδώ:

http://www.displaymate.com/Apple_Watch_ShootOut_1.htm

Καλά έκανε και έβαλε Amoled.

Το point μου ήταν προφανώς η "μεταστροφή" της Apple.

Το point σου είναι moot γιατί άλλα ισχύουν για την οθόνη ενός ρολογιού και αλλα ενός smartphone.
Πχ στο ρολοι δεν θα βλέπεις videos και φωτός ώστε να θες ακρίβεια στην θερμοκρασία λευκου και χρώματος...
Και φυσικά αν όντως οι amoled ξεπερασαν τα θεματάκια τους, να είσαι σίγουρος πως θα μπουν και στα iphone/ipad σύντομα, αν φυσικά η apple βρει προμηθευτή που να μπορεί να προμηθεύσει τα εκατομμύρια κομμάτια που απαιτεί, γιατί διάβαζα πως η παραγωγη amoled της samsung ισα που αρκεί να καλύψει τις δικες της ανάγκες.

Προφανως δεν πρόκειται να πειστεις ποτε ότι μπορει η Apple να μην εβαζε πχ τοσο καιρο Amoled για λογους οικονομικούς ή αλλους (και όχι τεχνικους), οποτε ας το αφήσουμε :-)

Πάντως, ας "κρατήσουμε" και την πιθανότητα οτι η Apple ίσως τηρήσει διαφορετική "φιλοσοφία" με το Apple Watch, που αυτό μπορεί να σημαίνει οτι δε θα του συμπεριφερθεί όπως στα iPhone/iPad, βγάζοντας καθε τρεις και λίγο νέο μοντέλο, έστω και σε επίπεδα S. Θεωρω πως τωρα το Μαρτη δε θα δούμε κάτι και κρατώ και μια "πισινή" και για Σεπτέμβρη, που ίσως δούμε μόνο νέα αξεσουάρ. Βέβαια αυτό το τελευταίο, προσωπικά μιλώντας τωρα, ειναι ευσεβής πόθος, αφού αν το ήξερα σιγουρα θα τσιμπαγα το ρολόι ΧΤΕΣ!!!!

Ενημερωτικά για όσους έχουν το ατσαλένιο μοντέλο, είναι πολύ εύκολο να αφαιρεθούν οι οποιες γρατζουνιές χρησιμοποιώντας ειδική κρέμα και ένα πανάκι:

Attachments

• IMG_0186.jpg
    IMG_0186.jpg
    149.7 KB · Views: 104
  • IMG_0191.jpg
    IMG_0191.jpg
    122.9 KB · Views: 102

Ειμαι στην αναμονη μεχρι δευτερα αν δεν ανακοινωσει καινουργιο μαλλον θα παρω και εγω ενα.

Κανε λιγη υπομονη. Νομίζω πως ειναι αμαρτια να παρεις αυτη τη στιγμή apple watch πρωτης γενιάς και μαλιστα σχεδόν διετίας. Αν δεν ειναι τωρα, μπορει να ειναι τον Ιουνιο στο WWDC, αλλιως σε κανενα special event τον Σεπτεμβριο. Λίγη υπομονη λοιπόν!

Το χε παρουσιάσει πολλούς μήνες πριν γι αυτό στο μυαλό πολλών θεωρείται πιο παλιό.

Σωστά :) Στο special event του Σεπτεμβριου 2014 αν θυμαμαι καλα.