[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Re: Apple Watch

Γιατί τώρα δεν θα παρουσιάσει καινούργιο

Δε διαφωνώ σε αυτό, απλα δε σημαίνει οτι θα παρουσιάσει σιγουρα το Σεπτέμβρη. Κοιτα... Κατα πάσα πιθανότητα έτσι θα γίνει, αλλα δε ξέρουμε αν η Apple ακολουθήσει την ίδια τακτική με τις υπόλοιπες συσκευές της.
Ιδωμεν...

Πολυ καιρο εχει να παρουσιαστει α;ναβαθμιση και εχει αρκετα πραγματα να βελτιωθουν. Τι κανουν αραγε?

Ανακοινωθηκε μειωση τιμης λοιπον... Για να δουμε ποσο θα πεσουν τα δικα μας εδω. Δε θυμαμαι και τις αντιστοιχιες για να το υπολογισω αναλογα. Παντως το πιο φθηνο -προφανως το Sport 38mm- ξεκινα απο τα 299$.

Απάντηση: Apple Watch

Νέα έκδοση WatchOS 2.2 :

- Μπορούν να συγχρονιστούν πολλά ρολόγια με ένα κινητό
- Βελτιώσεις στους Χάρτες
- Βελτιώσεις απόκρισης
- Διορθώσεις bugs

Re: Απάντηση: Apple Watch

Περιμενα περισσοτερα απο το νεο firmware.
Ειχαμε μεγαλη αναγκη να συγχρονιζουμε περισσοτερα του ενος ρολογια στο ιδιο τηλεφωνο. Αφου εχουμε αγορασει ενα για καθε μερα της εβδομαδας. Το περιμεναμε πως και πως...

Παιδιά, ερώτηση....
Βρήκα σε ενα σκρουτζομαγαζο το Sport στα 42mm στα 350, που νομίζω ειναι καλη τιμη. Ομως, οπως με ενημερώσανε ειναι αμερικανικό. Ηθελα να ρωτήσω τι διάφορες εχει -αν εχει- απο το "ντόπιο" και κατα πόσον μπορει να ειναι προβλημα η διαφορετική πρίζα, ασχέτως εαν μου δίνει και μετατροπέα ρεύματος.

Ευχαριστω!

Αν έριξε τις τιμές προχθές, περίμενε λίγο να μειωθούν αντίστοιχα και στα σκρουτζομαγαζα

Ωραια! Ευχαριστω!
Ο μετατροπέας συνδεεται κατευθείαν στο ρεύμα σωστα; Και, επίσης, με την εγγύηση τι γινεται;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν έριξε τις τιμές προχθές, περίμενε λίγο να μειωθούν αντίστοιχα και στα σκρουτζομαγαζα

Αυτο το σκέφτηκα, αλλα υπέθεσα οτι ίσως εκει δεν πέσουν, διότι αυτο που θελω με τις αρχικές τιμες κανει 480, οποτε το 350 ειναι, ήδη, μεγαλη διαφορα. Αμα πέσει βεβαια κι αλλο....

Παιδιά, ερώτηση....
Βρήκα σε ενα σκρουτζομαγαζο το Sport στα 42mm στα 350, που νομίζω ειναι καλη τιμη. Ομως, οπως με ενημερώσανε ειναι αμερικανικό. Ηθελα να ρωτήσω τι διάφορες εχει -αν εχει- απο το "ντόπιο" και κατα πόσον μπορει να ειναι προβλημα η διαφορετική πρίζα, ασχέτως εαν μου δίνει και μετατροπέα ρεύματος.

Ευχαριστω!

Καμία απολύτως. Έχω Αμερικάνικο εδώ και 6 μήνες περίπου και από την πρώτη στιγμή (ήμουν ακόμη στην Αμερική) δούλεψε σε άψογα Ελληνικά. Ακόμη και με Ελληνική υπαγόρευση. Το ρολόι φορτίζει με USB οπότε μπορείς να χρήσιμοποιήσεις το φορτιστή του τηλεφώνου. Εναλλακτικά βάζεις αντάπτορα στο φορτιστή του ρολογιού. Δεν τιθεται θεμα βολτάζ.

Καταρχήν, σας ευχαριστώ όλους!

@nsamar
Δηλαδή, μπορώ να συνδέσω το USB του ρολογιού σε οποιαδήποτε θύρα και να φορτίζει κανονικά, σωστά; Άσχετα με το αν ειναι Αμερικανικο...

Και κάτι τελευταίο που κανεις δε μπορεί να βοηθήσει... Ο τελευταίος μου ενδοιασμος ειναι οτι θα πρέπει να εγκαταλείψω το αυτόματο Hamilton που εχω. Ειδάλλως, θα το είχα πάρει καιρό τωρα το Apple Watch. Ιδωμεν...

Ναι, μπορείς.

561eaf9c2340278749e5992b1be09059.jpg

Εγώ γλυκοκοιταζω αυτό το δερμάτινο λουράκι αλλά είναι ακριβούτσικο και το πουλάνε μόνο Νέα Υόρκη.

Ωραίο λουρί

Απο που είναι ?

Εχω αρκετά μηχανικά ρολόγια και δεν ξέρω τι να κάνω με το Apple watch, ήμουν έτοιμος να το πάρω αρκετές φορές αλλά στο παρα πέντε άλλαζα γνώμη.

Φοβάμαι μην το πάρω και το φάνε τα συρτάρια ...και σαν activity tracker μου είναι ψιλοάχρηστο μιας και ασχολούμαι κυρίως με ομαδικά αθλήματα που είναι αδύνατον να φοράς ρολόι.

Τα μηχανικά μπήκαν σε μια ωραία προθήκη, και τα φοράω μόνο σε καμία έξοδο, για αλλαγή!

6ce79b9c583bf1a8a0002eec59cbaa66.jpg

Να και το link το λουριου πιο πάνω: http://www.sonamunewyork.com/shop/caviar

Η αλήθεια ειναι οτι κάποια λουράκια ταιριάζουν αισθητικά μόνο στο Watch και όχι στο Sport. Παράδειγμα το λουράκι του link δε νομίζω οτι θα ταίριαζε στο Sport. Ειναι ενα ακριβό λουράκι για ενα οπτικά "φθηνό" ρολόι λόγω του αλουμινίου. Όπως το Milanesse... Ειναι ενα elegant λουρί που ταιριάζει αισθητικά μόνο στο Watch. Πως να το πω... Σα να βάζεις δερμάτινα καθίσματα σε ενα φθηνό αυτοκίνητο. But that's just me....

Τα μηχανικά μπήκαν σε μια ωραία προθήκη, και τα φοράω μόνο σε καμία έξοδο, για αλλαγή!

6ce79b9c583bf1a8a0002eec59cbaa66.jpg
Με πιάνει η ψυχή μου να σκέφτομαι πως θα καταλήξει και το δικό μου κάπως έτσι, ρε γμτ.

Βαλτε καμια αγγελια ρε παιδια μπας και παρουμε τιποτα κοψοχρονια! :flipout:

Απάντηση: Re: Apple Watch

Να και το link το λουριου πιο πάνω: http://www.sonamunewyork.com/shop/caviar

Η αλήθεια ειναι οτι κάποια λουράκια ταιριάζουν αισθητικά μόνο στο Watch και όχι στο Sport. Παράδειγμα το λουράκι του link δε νομίζω οτι θα ταίριαζε στο Sport. Ειναι ενα ακριβό λουράκι για ενα οπτικά "φθηνό" ρολόι λόγω του αλουμινίου. Όπως το Milanesse... Ειναι ενα elegant λουρί που ταιριάζει αισθητικά μόνο στο Watch. Πως να το πω... Σα να βάζεις δερμάτινα καθίσματα σε ενα φθηνό αυτοκίνητο. But that's just me....
.

Συμφωνώ απόλυτα. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα το ατσαλένιο watch: μου αρέσει το look των κλασικών ρολογιών και η πρώτη μου επιλογή ήταν το Milanese loop.
Πάντως αυτό που γουστάρω πιο πολύ στο watch είναι πως μεταμορφώνεται με ένα διαφορετικό λουράκι και μάλιστα με ένα κλικ. Ο μηχανισμός εναλλαγής bands είναι εξαιρετικός.

Re: Απάντηση: Apple Watch

Αυτο το σκέφτηκα, αλλα υπέθεσα οτι ίσως εκει δεν πέσουν, διότι αυτο που θελω με τις αρχικές τιμες κανει 480, οποτε το 350 ειναι, ήδη, μεγαλη διαφορα. Αμα πέσει βεβαια κι αλλο....
Προφανώς θα πέσει αντίστοιχα

Όλα βάσει της επίσημης λιανικής πάνε