[ Επίσημο ] Apple Watch Series 1

Re: Apple Watch

Επίσης μου έχει τύχει μια φορά η μπαταρία στο iPhone να ειναι κοντά στο 60% και μετα απο 5 λεπτά να ειναι στο 3% και το τηλέφωνο να σβήνει μετα απο λιγο...

Σε καλυπτει η εγγυηση, να πας για αλλαγη μπαταριας.

Ήρθε και μαύρο Milanese...

96093a55e51a1021fed36c1d55e0d472.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

31b19185d73b835786ac4752814555c4.jpg

Guys, χαιρετώ!!!
Σήμερα το απέκτησα κι εγώ. Απο σκρουτζομαγαζο επειδη ήταν αρκετά φθηνότερο, αλλα ειναι ολα οκ.
Μια ερώτηση... Πως απαντώ σε μήνυμα με φωνή στα ελληνικά;;; Δε με αφήνει να το κάνω. Αρχικά έβγαζε "Dictation failed" και μετα γράφει αγγλικά. Προφανώς κάποια ρύθμιση εχω λάθος, αλλα δε ξέρω τι...
Επίσης η Siri αποσυντονίζεται συχνά...

O μαγνήτης του λουριου πως ειναι;;; Διάβασα πως κάποια third party loops έχουν πολύ αδύναμο μαγνήτη.

το αντιθετο θα ελεγα (στο δικο μου τουλαχιστον) .
Πολυ ισχυρος, ενοχλητικα θα ελεγα!

Η μονη αισθητηα διαφορα με το αυθεντικο ειναι η πλεξη, οπως ειπα, πιο αραιη , λιγοτερο πυκνη.

Κοιτα, καλύτερα να ειναι ισχυρός παρα αδύναμος και να ψάχνεις το ρολόι καμία ώρα.
Σκέφτομαι να το παραγγείλω κι εγώ, βλέπω οτι ταιριάζει ωραία με το Space Gray.

Παιδια να ρωτησω κατι.
Κατ αρχη να σα πω οτι μεχρι σημερα εκλανα dictation κανονικα στα Ελληνικα με settings γλωσσα - region αγγλικα χωρις προβλημα.
Σημερα προσπαθησα να κανω το ιδιο δεν κανει dictate στα Ελληνικα , αγγλικα μια χαρα χωρισ να αλλαξω κατι στα settings. Η μονη αλλαγη ειναι οτι εβαλα το firmware 2.2. Λετε να αλλαξε κατι και για να κανω dictate στα Ελληνικα να πρεπει να αλλαξω region και γλωσσα στα Ελληνικα? Ετυχε σε καποιον κατι αντιστοιχο η εχει κατι στο μυαλο του να με βοηθησει να λυσω το γριφο?
Ευχαριστω!

Απάντηση: Re: Apple Watch

Παιδια να ρωτησω κατι.
Κατ αρχη να σα πω οτι μεχρι σημερα εκλανα dictation κανονικα στα Ελληνικα με settings γλωσσα - region αγγλικα χωρις προβλημα.
Σημερα προσπαθησα να κανω το ιδιο δεν κανει dictate στα Ελληνικα , αγγλικα μια χαρα χωρισ να αλλαξω κατι στα settings. Η μονη αλλαγη ειναι οτι εβαλα το firmware 2.2. Λετε να αλλαξε κατι και για να κανω dictate στα Ελληνικα να πρεπει να αλλαξω region και γλωσσα στα Ελληνικα? Ετυχε σε καποιον κατι αντιστοιχο η εχει κατι στο μυαλο του να με βοηθησει να λυσω το γριφο?
Ευχαριστω!

πατας με δυναμη το ρολοι την ωρα που εισαι ετοιμος να μιλησεις κι επιλεγεις γλωσσα....

LOL @ έκλανα :p

στη προηγουμενη σελιδα ειναι η απαντηση ....

Ευχαριστω πολυ, Αυτο εγινε με το 2.2?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πω πω συγγνωμη παιδια, Κεκτημενη ταχυτης!