[ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Απο που βρηκες black friday price για το Series 3 αν επιτρεπεται ?
Γιατι περιμενω πως κ πως να μου ερθουν κατι φιλοι απο Αμερικη για να μου φερουν ενα να το δοκιμασω κ εγω :Banane0:

Δεν είναι ακριβώς αυτό το ποσό, απλά συγκυριακά έτυχε για μένα να είναι αυτό ;)

Κοινώς, ήταν 380$ μαζί με 105$ δωροεπιταγή για ένα κατάστημα ρούχων, στο οποίο συμπτωματικά σκόπευαμε να παμε για 2-3 πράγματα (άνετα >105$). Οπότε, βάζοντας και κάτι points και casbhack που είχα για το συγκεκριμένο κατάστημα, η τελική μου ήρθε στα 245.

Πλάκα έχει. Η συσκευασία σε προδιαθέτει για κάτι εξαιρετικά χλιδάτο, στην πραγματικότητα πάντως το ρολόι δε φαίνεται τίποτα το ιδιαίτερο, μάλλον φτηνιάρικο το λες. Πιο ποιοτικό δηλαδή φαίνεται το μαύρο πλαστικό λουράκι απ'το ρολόι αυτό καθαυτό. :D Φυλαξαν μάλλον την ποιότητα για το stainless steel, αλλά τα λεφτά που ζητάει είναι τραγικά, ειδικά για κάποιον που δοκιμάζει smartwatch πρώτη φορά και δεν ξέρει αν θα τον βολέψει.

Τα notifications είναι βολικά, και το always on activity tracker έχει ενδιαφέρον. Από συνομωσιολογικής άποψης βέβαια είναι εφιάλτης, πλέον εκτός απ'το αποτύπωμα και τη φάτσα σου, η Apple ξέρει και τις συνήθειες καθημερινότητάς σου. Θα'χει πολύ πλάκα όταν (δε λέω αν, το θεωρώ βέβαιο) τα στοιχεία αυτά αρχίσουν να πωλούνται σε ασφαλιστικές.

Κάτι με χαλάει αόριστα στη διαρρύθμιση της οθόνης. Τα notifications είναι τεράστια, και χρειάζεται χειρισμός απ'το άλλο χέρι ώστε να καταφέρεις να τα δεις σαν άνθρωπος. Αυτό όταν οδηγείς πχ είναι απαγορευτικό, πολύ πιο επικίνδυνο απ'το να κοιτάξεις στιγμιαία το κινητό. Πιθανώς όλα αυτά να ρυθμίζονται, θα το ερευνήσω.

Νομίζω, (δεδομένης της τιμής που το πλήρωσα) ότι ίσως το κρατήσω. Θα δούμε σε καμιά βδομάδα.

Καλή σου μέρα από Ελλάδα...και καλορίζικο...
Το Sport-εκτός του Space Grey-θα συμφωνήσω(υποκειμενικό) δείχνει φτηνό (τι χρώμα το πήρες;;)....το ατσάλινο είναι πανέμορφο (υποκειμενικό) και ακριβό...από κει και πέρα «δεν μπορώ να ζήσω» πλέον χωρίς το Apple Watch...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να συγκριθεί σε πολυτέλεια ένα ατσάλινο ρολοι με ένα αλουμινένιο. Αλλα δεν θα το έλεγα φθηνιαρικο σε καμια περίπτωση, ειδικά αν το συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό.

Θα συμφωνήσω Τάκη ότι η λέξη «φτηνιάρικο» είναι τραβηγμένη...γι αυτό έγραψα φτηνό...αυτά όμως είναι υποκειμενικά γούστα...σε κάθε περίπτωση ο Maestro το αγόρασε σε εξαιρετική τιμή...

Εντάξει, προφανώς υπερβάλω με το φτηνιάρικο, μιλάω πάντα συγκριτικά με τα "φτηνά" κινητά της Apple. Το SE πχ φαντάζει εξαιρετικά premium για τα 200-300$ που κοστίζει εδώ.

Για μένα θα έπρεπε να έχουν τελείως διαφορετικό design στα δύο ρολόγια, γιατί αυτή τη στιγμή το aluminum φαντάζει σαν faux steel :D

Mπορούσαν να αναδείξουν πιο πολύ τα ειδικά χαρακτηριστικά του ενός και του άλλου (sports vs business casual) με διαφορετική τελείως προσέγγιση στο καθένα, γιατί όπως είναι τώρα τα χωρίζουν σαφώς σε φτηνό vs πανάκριβο :D

Το space grey πήρα. Το λουράκι μου'χει κάνει φοβερή εντύπωση, πως ενώ είναι πλαστικούρα φαίνεται τόσο premium. Ήθελα να πάρω και ένα Space Black Milanese λουράκι για καθημερινά, είδα την τιμή, έβαλα τα γέλια (WTF people!!!!!!!) και χτύπησα ένα από το Amazon με 15$.

Διαφορές δεν ξέρω αν υπάρχουν, εγώ πάντως δεν τις βλέπω, οπότε δε με νοιάζει :D

Το Dark olive sport loop φαίνεται (από τις φωτό, τουλάχιστον), το ομορφότερο

Με μουσική, τί έκανες τελικά;

Απάντηση: Re: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Εντάξει, προφανώς υπερβάλω με το φτηνιάρικο, μιλάω πάντα συγκριτικά με τα "φτηνά" κινητά της Apple. Το SE πχ φαντάζει εξαιρετικά premium για τα 200-300$ που κοστίζει εδώ.

Για μένα θα έπρεπε να έχουν τελείως διαφορετικό design στα δύο ρολόγια, γιατί αυτή τη στιγμή το aluminum φαντάζει σαν faux steel :D

Mπορούσαν να αναδείξουν πιο πολύ τα ειδικά χαρακτηριστικά του ενός και του άλλου (sports vs business casual) με διαφορετική τελείως προσέγγιση στο καθένα, γιατί όπως είναι τώρα τα χωρίζουν σαφώς σε φτηνό vs πανάκριβο :D

Το space grey πήρα. Το λουράκι μου'χει κάνει φοβερή εντύπωση, πως ενώ είναι πλαστικούρα φαίνεται τόσο premium. Ήθελα να πάρω και ένα Space Black Milanese λουράκι για καθημερινά, είδα την τιμή, έβαλα τα γέλια (WTF people!!!!!!!) και χτύπησα ένα από το Amazon με 15$.

Διαφορές δεν ξέρω αν υπάρχουν, εγώ πάντως δεν τις βλέπω, οπότε δε με νοιάζει :D

To rubber λουράκι είναι όλα τα λεφτά. Το έχω σε μαυρο και μπλε navy. Το original milanese έχει μεγάλη διαφορα από τα ιμιτασιόν, αλλα και η τιμή είναι αλλου επίσης.

Το Dark olive sport loop φαίνεται (από τις φωτό, τουλάχιστον), το ομορφότερο

Με μουσική, τί έκανες τελικά;

Ναι, κι εγώ το'χα βάλει στο μάτι αυτό μαζί με το milanese, το ένα για sports και το άλλο για γραφείο κλπ, αλλά μόλις έιδα ότι το stock είναι τόσο καλό, λέω να περιμένω κάνα τρελό deal (γιατί και τα $50 αστείο ποσό είναι για λουράκι).

Μουσική τίποτα, δεν ήταν προτεραιότητά μου έτσι κι αλλιώς γιατί λίγο πολύ το κινητό το'χω πάνω μου, ενώ δεν έχω ακόμα ασυρματα ακουστικά για την ώρα. Θέλω να πιστεύω ότι θα φάνε κράξιμο και σιγά σιγά θα επιτρέψουν τρίτους providers να κάνουν streaming. Εγώ πάντως Apple Music δε βάζω.

Last edited:
Εγώ έβαλα Apple Music για 3 μήνες δωρεάν...
από λουράκια έχω το Midnight Blue Woven και το Caramel/Coffe Woven(πανέμορφα και τα δύο) εκτός από τα δερμάτινα...

Χαζή ερώτηση: Με ποιον τρόπο επικοινωνεί ακριβώς με το τηλέφωνο; Κατέβηκα μόλις 3 ορόφους κάτω στο γραφείο (χωρίς το τηλέφωνο) και ακόμα έπαιρνα notifications. Παίζει να συμβαίνει επειδή βρίσκονται στο ίδιο Wifi?

Επίσης, από που μπορώ να δω στο ρολόι αν είναι συνδεδεμένο σε wifi?

Last edited:
Όταν είναι σε wifi που έχει μπει και το τηλέφωνο, το χρησιμοποιεί ακόμα και αν το τηλέφωνο είναι σε άλλο όροφο.
Το βλέπεις στο status bar πάνω αριστερά (κάτι σαν συννεφάκι αν θυμάμαι καλα).

Re: Απάντηση: [ Επίσημο ] Apple Watch Series 3

Όταν είναι σε wifi που έχει μπει και το τηλέφωνο, το χρησιμοποιεί ακόμα και αν το τηλέφωνο είναι σε άλλο όροφο.
Το βλέπεις στο status bar πάνω αριστερά (κάτι σαν συννεφάκι αν θυμάμαι καλα).

Θαενκς!

Καλησπέρα στα παιδιά..Ξέρουμε ημερομηνία που έρχεται Ελλάδα το LTΕ;

Άν αγοραστεί απο apple.de ή apple.fr θα δουλέψει Ελλάδα με Cosmote ή πρέπει πρώτα να το υποστηρίξει η Cosmote (τσιπάρισμα δικό της κτλ);

Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα....
διάβασα ότι-σε κάθε περιπτωση-πρέπει να αγοραστεί στη χώρα μας (με επιφύλαξη..)

Ρωτώντας σε apple store Αθηνών και Θεσσαλονίκης δεν έχουν ιδέα πότε θα έρθει το LTE. Τον πρώτο λόγο έχουν οι εταιρίες κινητής.
Όπως λέει και ο Νάσος, το LTE λειτουργεί ΜΟΝΟ στην χώρα που αγοράζεται..
Επίσης στην Ιταλία δεν έχει έρθει ακόμη.

Σαφώς υποκειμενικά όλα αυτά, αλλά εγώ δε βλέπω το λόγο αγοράς LTE στο ρολόι (και μάλιστα με το σχετικό μηνιαίο χαράτσι). Εκτός φυσικά αν κάποιος είναι δρομέας και θέλει να τρέχει χωρίς το κινητό του.

Δεν είναι μόνο το κινητό..είναι και το apple music. Αν είσαι συνδρομητής έχεις όλο το apple music στον καρπό σου και δεν χρειάζεται να κατεβάζεις playlist όπως στην περίπτωση χωρίς LTE..
Το μόνο που με χαλάει είναι το νταβατζιλίκι των 10+ ευρώ ανα μήνα για την "εξυπηρέτηση" που σου κάνει η κινητή για να κάνει share το πακέτο δεδομένων σου :(

είμαι συστηματικός δρομέας και χρήστης της Apple Music....στη πράξη με το Watch 2 δεν είναι εύκολο να τα χειρίζεσαι όλα αυτά μόνο με το ρολόι(app για running, Siri και Apple Music), εκτός αν κάνεις χαβαλέ......θέλω πάντα μαζί μου το iPhone...