[Επίσημο] Apple Watch Ultra 2

Το έβαλα με την αγγλική μου sim πριν 1.5 χρόνο και το δοκίμασα για 3-4 μήνες.
Δεν αξίζει ούτε για αστείο , λαμβάνοντας υπόψιν το αντίκτυπο στην ήδη πενιχρή αυτονομία.
Για πες περισσότερα για την αυτονομία.

Για πες περισσότερα για την αυτονομία.

Κάνοντας τις ίδιες αθλητικές δραστηριότητες μου κρατούσε κατά μέσο όρο 20% κάτω η μπαταρία.

Επειδή δεν έβγαινα για τρέξιμο ώστε να έχω την ανάγκη να μην κουβαλάω κινητό , πρακτικά μου ήταν ένα άχρηστο feature που πλήρωνα χωρίς να χρησιμοποιώ καθώς δεν πάω πουθενά χωρίς το κινητό με συνέπεια να μην χρησιμοποιώ πουθενά το cellular.

Μια φορά μόνο θυμάμαι είχα ξεχάσει το κινητό στο σπίτι και το κατάλαβα επειδή χτυπούσε το ρολόι χωρίς να έχω το κινητό στο αυτοκίνητο.

Κάνοντας τις ίδιες αθλητικές δραστηριότητες μου κρατούσε κατά μέσο όρο 20% κάτω η μπαταρία.

Επειδή δεν έβγαινα για τρέξιμο ώστε να έχω την ανάγκη να μην κουβαλάω κινητό , πρακτικά μου ήταν ένα άχρηστο feature που πλήρωνα χωρίς να χρησιμοποιώ καθώς δεν πάω πουθενά χωρίς το κινητό με συνέπεια να μην χρησιμοποιώ πουθενά το cellular.

Μια φορά μόνο θυμάμαι είχα ξεχάσει το κινητό στο σπίτι και το κατάλαβα επειδή χτυπούσε το ρολόι χωρίς να έχω το κινητό στο αυτοκίνητο.
20% κάτω αλλά με το κινητό πάντα μαζί δλδ;

20% κάτω αλλά με το κινητό πάντα μαζί δλδ;

Θεωρητικά δε θα έπρεπε να χάνει καθόλου εφόσον είχα σχεδόν πάντα μαζί μου το τηλέφωνο.
Αυτό όμως δε συνέβαινε.

Είτε γιατί κινούμουν μέσα στο γραφείο , γυμναστήριο , κλπ και ενεργοποιούσε το LTE κάθε φορά που έχανε τη σύνδεση με το τηλέφωνο , είτε όταν έκανα μεγάλα team calls ή κανονικές κλήσεις μέσα στο αυτοκίνητο και ενώ ήμουν σε κίνηση.

Στο iPhone να σημειώσω ότι έχω 2 sims . Μια eSIM της Cosmote και την αγγλική μου sim της O2.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου.

Στην περίπτωσή μου αρνείται να δουλέψει. 5 μέρες σε Αναμονή. Πήγα σε κατάστημα Γερμανός και μου είπαν πως δεν είχαν ιδέα...
Το ωραίο είναι πως ούτε να καταργήσω τη σιμ μπορώ...

Στην περίπτωσή μου αρνείται να δουλέψει. 5 μέρες σε Αναμονή. Πήγα σε κατάστημα Γερμανός και μου είπαν πως δεν είχαν ιδέα...
Αν αφαιρέσεις τη SIM από το κινητό (ή να κλείσεις τον διακόπτη της από τις ρυθμίσεις) θα ξεκολλήσει!

Σου είχε έρθει ποτέ το sms ενεργοποίησης;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εντυπώσεις μετά την ενεργοποίηση της MultiSim σε Apple Watch Series 7 Cellular.
Η σύνδεση φαίνεται σταθερή όσο είναι κοντά το iphone. Κάνει επανασυνδέσεις το ρολόι όταν το τηλέφωνο είναι μακριά.
Συνδέεται με 4G και κάποιες στιγμές στο status γράφει disconnected. Θα δούμε πως θα πάει η υπηρεσία, έτσι κι αλλιώς είναι δωρεάν για ένα τρίμηνο.

Επιτέλους ενεργοποιήθηκε το Cellular και στο δικό μου AW Ultra.
Χρειάστηκε βέβαια να μιλήσουμε με το VIP τμήμα των Εταιρικών γιατί μέσω 13818 δεν έβγαζα άκρη..
Φανταστείτε ότι κάποιος για αδιευκρίνιστο έστειλε με courier QR codes (που δεν χρειάζονταν) και η εξυπηρέτηση πελατών μου έλεγε ότι πρέπει να τους παραλάβω για να προχωρήσει ή ακυρωθεί η διαδικασία. Δεν είχαν στείλει καν tracking number.
Ευτυχώς με το που κάλεσα τον υπεύθυνο της Cosmote για την εταιρία μας, το πρόβλημα λύθηκε σε 5 λεπτά με αποστολή ενός sms.

• Like
Reactions: michkal91 and jig
Εμάς η αγαπητή κοσμοτε ακόμα δεν ψήνεται. Αηδία έχει καταντήσει.

Στην αναμονή....
Έχει κολλήσει η παραγγελία στην εφαρμογή.
Ήθελα να ξερα πόσο δύσκολο είναι να γίνει μια ακύρωση.

Στην αναμονή....
Έχει κολλήσει η παραγγελία στην εφαρμογή.
Ήθελα να ξερα πόσο δύσκολο είναι να γίνει μια ακύρωση.

Ότι είχα πάθει και εγώ. Πάρε τους τηλέφωνο και δώσε το EID του AW, να σου στείλουν SMS ενεργοποίησης.

Sent from my iPhone using Tapatalk