Για πες περισσότερα για την αυτονομία.
Μισό να το κοπανήσω κάπου να δω και σου λέωΚαλησπέρα
Όσοι έχετε το μαύρο aw 2, αν γρατζουνιστεί η κάσα, φαίνεται από μέσα το ασημί ή είναι όλη η κάσα μαύρη;
Σωστό κι αυτό…Για μένα είναι αδιάφορη η αυτονομία, αφού το ενεργοποιώ μόνο όταν το χρειάζομαι (είναι στην κυριολεξία 2 κλικ). Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να το έχεις ανοιχτό γενικότερα.
Μισό να το κοπανήσω κάπου να δω και σου λέω![]()
Οι ροφοί βλέπουν το ασήμι και όχι το μαύρο.Καλά ρε αθεόφοβε, πες μου ότι πήρες και τρίτο ultra...
Νομίζω τώρα με τους δασμούς κιόλας πρέπει να αρχίσει το AVClub να οργανώνει group therapy sessions απεξάρτησης...![]()
Πολύ λογικόΛοιπόν νεότερα για τη δική μου κατάσταση.
Από το 13888 μου είπαν πως δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί στον αριθμό μου γιατί ανήκει σε οικογενειακό πακέτο.
Στα οικογενειακά, η κοσμοτέ το ενεργοποιεί μόνο στην κύριο αριθμό και όχι στους υπόλοιπους. Θου Κύριε...
Ελλάδα 2.0
Τελικά το κοπάνησες ή ακόμα?Μισό να το κοπανήσω κάπου να δω και σου λέω![]()
Τελικά όχι γιατι σκέφτηκα ότι αν είναι ασήμι από κάτω θα έχω πρόβλημα με τους ροφούςΤελικά το κοπάνησες ή ακόμα?![]()
Καλημέρα στην παρέα να ρωτήσω δουλεύει η βελτιστοποίηση φόρτισης μέχρι 80% σε Apple Watch Ultra 2 μετά την 11.4 εμένα με τίποτα…..Υπόψιν έχω κλειστές τις σημαντικές τοποθεσίες αλλά πριν δούλευε μια χαρά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Update: μια χαρά φαίνεται να δουλεύει το cellular της Cosmote στο AW Ultra μου. Έχω βγει 2-3 φορές για τρέξιμο με μόνο το ρολόι και τα ακουστικά και στριμαρω μουσική από το Spotify και μιλώ σε κλήσεις χωρίς πρόβλημα.
Καντο disable για να γλυτώσεις τα τρεξίματα και τις ταλαιπωρίες![]()
Rofos comment was expectedΕσύ μην ξεχάσεις να φοράς και τα δύο μαζί, μήπως πετύχεις κανένα ροφό στον δρόμο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.