[Επίσημο] Apple Watch Ultra 2

Καλησπέρα
Όσοι έχετε το μαύρο aw 2, αν γρατζουνιστεί η κάσα, φαίνεται από μέσα το ασημί ή είναι όλη η κάσα μαύρη;

[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]]][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]]]" data-quote="Antony" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Καλησπέρα
Όσοι έχετε το μαύρο aw [emoji[emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]]], αν γρατζουνιστεί η κάσα, φαίνεται από μέσα το ασημί ή είναι όλη η κάσα μαύρη;

Λένε, ασημί.

Το θέμα είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει αυτό.

Ακούω χτυπήματα και κοιτάζω έντρομος για σημάδια αλλά δεν έχει φανεί κάτι ακόμα.

• Like
Reactions: Antony
Για πες περισσότερα για την αυτονομία.

Για μένα είναι αδιάφορη η αυτονομία, αφού το ενεργοποιώ μόνο όταν το χρειάζομαι (είναι στην κυριολεξία 2 κλικ). Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να το έχεις ανοιχτό γενικότερα.

Καλησπέρα
Όσοι έχετε το μαύρο aw 2, αν γρατζουνιστεί η κάσα, φαίνεται από μέσα το ασημί ή είναι όλη η κάσα μαύρη;
Μισό να το κοπανήσω κάπου να δω και σου λέω :p

• Haha
Reactions: vadergr
Για μένα είναι αδιάφορη η αυτονομία, αφού το ενεργοποιώ μόνο όταν το χρειάζομαι (είναι στην κυριολεξία 2 κλικ). Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να το έχεις ανοιχτό γενικότερα.
Σωστό κι αυτό…

Μισό να το κοπανήσω κάπου να δω και σου λέω :p

Καλά ρε αθεόφοβε, πες μου ότι πήρες και τρίτο ultra...

Νομίζω τώρα με τους δασμούς κιόλας πρέπει να αρχίσει το AVClub να οργανώνει group therapy sessions απεξάρτησης... :cool:

Last edited:
Καλά ρε αθεόφοβε, πες μου ότι πήρες και τρίτο ultra...

Νομίζω τώρα με τους δασμούς κιόλας πρέπει να αρχίσει το AVClub να οργανώνει group therapy sessions απεξάρτησης... :cool:
Οι ροφοί βλέπουν το ασήμι και όχι το μαύρο.

Οπότε και πάλι: Ζήλια ψώρα που δεν μπορείς να κάνεις ψαροντούφεκο στο Τέξας 😋

• Haha
Reactions: Maestro and takisot
Λοιπόν νεότερα για τη δική μου κατάσταση.
Από το 13888 μου είπαν πως δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί στον αριθμό μου γιατί ανήκει σε οικογενειακό πακέτο.
Στα οικογενειακά, η κοσμοτέ το ενεργοποιεί μόνο στην κύριο αριθμό και όχι στους υπόλοιπους. Θου Κύριε...
Ελλάδα 2.0

Λοιπόν νεότερα για τη δική μου κατάσταση.
Από το 13888 μου είπαν πως δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί στον αριθμό μου γιατί ανήκει σε οικογενειακό πακέτο.
Στα οικογενειακά, η κοσμοτέ το ενεργοποιεί μόνο στην κύριο αριθμό και όχι στους υπόλοιπους. Θου Κύριε...
Ελλάδα 2.0
Πολύ λογικό :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: cmoustos
Μίλησα ξανά και εγώ σήμερα. Δεν μπορούν λέει οκ τεχνικοί να κάνουν ακύρωση την παραγγελία μου.
Πρέπει να είναι μεγάλη επιστήμη.....
12 μέρες μετά να μην έχει γίνει κάτι.

Καλημέρα στην παρέα να ρωτήσω δουλεύει η βελτιστοποίηση φόρτισης μέχρι 80% σε Apple Watch Ultra 2 μετά την 11.4 εμένα με τίποτα…..Υπόψιν έχω κλειστές τις σημαντικές τοποθεσίες αλλά πριν δούλευε μια χαρά

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα στην παρέα να ρωτήσω δουλεύει η βελτιστοποίηση φόρτισης μέχρι 80% σε Apple Watch Ultra 2 μετά την 11.4 εμένα με τίποτα…..Υπόψιν έχω κλειστές τις σημαντικές τοποθεσίες αλλά πριν δούλευε μια χαρά

Σου δούλεψε; Εμένα δουλεύει κανονικά.

Update: μια χαρά φαίνεται να δουλεύει το cellular της Cosmote στο AW Ultra μου. Έχω βγει 2-3 φορές για τρέξιμο με μόνο το ρολόι και τα ακουστικά και στριμαρω μουσική από το Spotify και μιλώ σε κλήσεις χωρίς πρόβλημα.

• Like
Reactions: jig and dimitris777
Update: μια χαρά φαίνεται να δουλεύει το cellular της Cosmote στο AW Ultra μου. Έχω βγει 2-3 φορές για τρέξιμο με μόνο το ρολόι και τα ακουστικά και στριμαρω μουσική από το Spotify και μιλώ σε κλήσεις χωρίς πρόβλημα.

Καντο disable για να γλυτώσεις τα τρεξίματα και τις ταλαιπωρίες 😋

• Haha
Reactions: jig
Καντο disable για να γλυτώσεις τα τρεξίματα και τις ταλαιπωρίες

Εσύ μην ξεχάσεις να φοράς και τα δύο μαζί, μήπως πετύχεις κανένα ροφό στον δρόμο

• Haha
Reactions: jig