[Επίσημο] Apple Watch Ultra 2

a9c5577cddef3816dafa1a09fadc6f6f.jpg

2e3c518b041ab23462b73d92c969830a.jpg

ae09959eca5cb1d60561c5554ad2b263.jpg

6034c6ef7bd589f14263e5730dd76b86.jpg

cef33384e320033aa3fd1f7581081b91.jpg

f80f7392f39f171e78c0312a64cb47cc.jpg

Ήρθε το φοβερό frame της blueo πολύ λεπτό και δεν καταλαβαίνεις καθόλου όγκο.
Έκατσε κουτί με το γυαλί της Spigen.

μεχρι να λειτουργησει ελλαδα τ apple intelligence δεν αγοραζω
τ μονα που θα παρω φετος ειναι τ Airpods και το φανταστικο Natural Titanium Milanese

ps
η μπαταρια μου στο ULTRA που κλεινει τον αλλο μηνα 2 χρονια ειναι 97%

Attachments

• MXKC3ref.jpg
    MXKC3ref.jpg
    117.3 KB · Views: 32
  • Like
Reactions: takisot
μεχρι να λειτουργησει ελλαδα τ apple intelligence δεν αγοραζω
τ μονα που θα παρω φετος ειναι τ Airpods και το φανταστικο Natural Titanium Milanese

ps
η μπαταρια μου στο ULTRA που κλεινει τον αλλο μηνα 2 χρονια ειναι 97%

Πραγματικά φανταστικό το Natural Titanium Milanese αλλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ.

Καταγραφή.JPG

Last edited by a moderator:
Γούστα είναι βέβαια αυτά αλλά προσωπικά δεν θεώρησα ποτε ότι αυτά τα fancy λουράκια πάνε σε τέτοιου τύπου ρολόγια (που έχουν εκ των πραγμάτων εντελώς άλλο χαρακτήρα από τα κλασικά)

Γούστα είναι βέβαια αυτά αλλά προσωπικά δεν θεώρησα ποτε ότι αυτά τα fancy λουράκια πάνε σε τέτοιου τύπου ρολόγια (που έχουν εκ των πραγμάτων εντελώς άλλο χαρακτήρα από τα κλασικά)

Είναι όντως εκτός κλίματος, αλλά τουλάχιστον δένει πού όμορφα, και χρειαζόταν να υπάρχει κάτι για όταν θες να το φορέσεις κάπου πιο επίσημα. Γιατί σιγά μην έχεις πολλαπλά smartwatches για κάθε περίσταση.

Είναι όντως εκτός κλίματος, αλλά τουλάχιστον δένει πού όμορφα, και χρειαζόταν να υπάρχει κάτι για όταν θες να το φορέσεις κάπου πιο επίσημα. Γιατί σιγά μην έχεις πολλαπλά smartwatches για κάθε περίσταση.
Καταλαβαίνω το σκεπτικό αλλά διαφωνώ κάθετα.

Το βρίσκω αστείο να προσπαθείς να κανεις «επίσημο» ένα smart watch.

1000 φορές να το φορέσεις (σε «επίσημη» περίσταση) με το δικό του, casual, λουράκι (από τα πολλά που έχει πχ η Apple) και να «υποστηρίξεις» τον χαρακτήρα του παρά να πας να το μπασταρδέψεις.

Αλλά, πάλι, γούστα είναι αυτά.

Καταλαβαίνω το σκεπτικό αλλά διαφωνώ κάθετα.

Το βρίσκω αστείο να προσπαθείς να κανεις «επίσημο» ένα smart watch.

1000 φορές να το φορέσεις (σε «επίσημη» περίσταση) με το δικό του, casual, λουράκι (από τα πολλά που έχει πχ η Apple) και να «υποστηρίξεις» τον χαρακτήρα του παρά να πας να το μπασταρδέψεις.

Αλλά, πάλι, γούστα είναι αυτά.

Μια χαρά δείχνει επίσημο ένα smart watch αρκεί να έχει ωραίο design και να είναι φτιαγμένο από premium υλικό. Το ατσαλένιο AW δείχνει ωραιότατο αν συνδυαστεί με ένα Milanese loop η ένα ωραίο δερμάτινο λουράκι. Το ultra, επειδή έχει πιο rugged style πιο δύσκολα δείχνει επίσημο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Βαψαμε τους τοίχους, αλλάξαμε κουρτίνες και το παρουσιάζουν σαν "νέο" ( ότι ακριβώς έγινε και με τα airpod max).

• Haha
Reactions: cmoustos
Βαψαμε τους τοίχους, αλλάξαμε κουρτίνες και το παρουσιάζουν σαν "νέο" ( ότι ακριβώς έγινε και με τα airpod max).

Το αντίθετο, δεν προσπάθησαν καθόλου να παρουσιάσουν τα συγκεκριμένα ως νέα. Πρόσθεσαν απλά χρωματικές επιλογές.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι με γαργάλησε λίγο το μαυρούλι, μια και έκλεισα 2 χρόνια με το gen-1. Όχι ότι θα δω καμιά διαφορά, αλλά η μπαταρία μου είναι στο 87%, είμαι εκτός εγγύησης, και μάλλον τα 290 που δίνουν για trade-in είναι (ας πούμε) νορμάλ για ρολόι που έχει υποστεί βαριά 2ετή χρήση.

Επίσης, στην παρουσίαση μίλησαν για PVD Coating στο μαύρο, που ίσως να είναι καλή φάση (αφού το προηγούμενο γρατζουνιόταν με το που το κοίταζες στραβά). Ενώ έχει και τα (ελάχιστα) extras του gen-2, λίγο φωτεινότερη οθόνη, double tap, sleep apnea detection, και λίγο καλύτερο CPU. Από την άλλη, λόγω του lawsuit που έχασε η Apple, το καινούριο αν πάρω δεν θα έχει oxygen meter.

Decisions, decisions....

Στο μαύρο -λογικά- θα φαίνονται περισσότερο η γρατζουνιές

Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα όταν είδα το νέο χρώμα, αλλά μετά διάβασα για το PVD coat. Μάλλον θα περιμένω να δω κάνα review, δε βιάζομαι εξάλλου.

• Like
Reactions: airb
Πάντως η αλήθεια είναι ότι με γαργάλησε λίγο το μαυρούλι, μια και έκλεισα 2 χρόνια με το gen-1. Όχι ότι θα δω καμιά διαφορά, αλλά η μπαταρία μου είναι στο 87%, είμαι εκτός εγγύησης, και μάλλον τα 290 που δίνουν για trade-in είναι (ας πούμε) νορμάλ για ρολόι που έχει υποστεί βαριά 2ετή χρήση.

Επίσης, στην παρουσίαση μίλησαν για PVD Coating στο μαύρο, που ίσως να είναι καλή φάση (αφού το προηγούμενο γρατζουνιόταν με το που το κοίταζες στραβά). Ενώ έχει και τα (ελάχιστα) extras του gen-2, λίγο φωτεινότερη οθόνη, double tap, sleep apnea detection, και λίγο καλύτερο CPU. Από την άλλη, λόγω του lawsuit που έχασε η Apple, το καινούριο αν πάρω δεν θα έχει oxygen meter.

Decisions, decisions....
Πάρε τηλ τον λογιστή του Τάκη να κλείσεις το deal 😋

Εγώ είχα αποφασίσει να πάρω το μαύρο, έτσι γι αλλαγή, μιας και μου φάνηκε πολύ ωραίο.

Τα είδα όμως μετά διπλα διπλα σε ένα βίντεο και τελικά το μαύρο, φαίνεται πολύ ψεύτικο και φτηνό σε σχέση με το φυσικό τιτάνιο.

Εμένα μου φάνηκε πολύ “tactical” με το μπρασελέ. Βέβαια θέλω να το δω στο χέρι μου πρώτα (συν το βάρος), αλλά εδώ είπαμε συμφέρει περισσότερο το “buy on day one and return if you don’t like it” από το περίμενε να το δεις στο κατάστημα και μετά παράδοση σε 3 μήνες λόγω backorder.

Δεν τσίμπησα πάντως ακόμα, κυρίως με φρενάρει η έλλειψη οξύμετρου (στην Αμερική).