[Επίσημο] Apple Watch Ultra 2

Μπορούμε να το ρυθμίσουμε ώστε να μην καταγράφει παλμούς η οξυγόνο αίματος όσο δεν το φοράμε;

Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium with Black Titanium Milanese Loop [L]

699€ στο Public

(
Σκρούτζ από 1029€)

20435218_APPLEWatchUltra249mmBlackTitaniumBlackMilaneseLoopLargeSmartwatch_medium_0.png

To ειδα και εγω το πρωι και νομιζα οτι ξυπνησα σε Marvel Multiverse. :p

Λογικα ειμαστε πολύ κοντά, πλέον (deja vu....).

@anderm ισως ξέρει παραπάνω

Έφτασε η ώρα επιτέλους.
Cosmote θέλει carrier update και ενημέρωση του λογισμικού του ρολογιού.

IMG_0004.png

Last edited by a moderator:
Στο δικό μου ultra2 εμφάνισε το παρακάτω μυνημα αφού πρώτα με προετρεψε να κάνω αναβάθμιση των ρυθμίσεων δικτύου μέσω pop up μυνηματος. Αν προχωρήσω μου εμφανίζει το πρόγραμμά που έχει διαθέσιμο η κοσμοτε με τους 3 πρώτους μήνες δώρο.

IMG_8823.png

Attachments

• IMG_8824.png
    IMG_8824.png
    372.1 KB · Views: 23
Last edited by a moderator:
  • Wow
Reactions: michkal91
Είχα μια ελπίδα να μη ισχύει το 27.5 αλλά δυστυχώς 😭
Γιατί τόσα πολλά;;;

Δυστυχώς τόσα είναι. @takisot έχεις πρόγραμμα με περιορισμένο όγκο δεδομένων. Εμείς με τα απεριόριστα πάμε στα 25€. Το άλλαξαν πριν μερικούς μήνες αν θυμάμαι καλά διότι κάποιοι "έξυπνοι" το είχαν !@!%^#. Πλήρωναν πάγιο ΧΧΧ το μήνα και έβγαζαν 1-2-3 SIM με απεριόριστο όγκο, 5€ το κομμάτι και τις μοίραζαν σε συγγενείς και φίλους. Φυσικά τις ξέσκιζαν με τα κατεβάσματα σαν 5G.

• Wow
Reactions: takisot
Είχα όλη την καλή διάθεση να βάλω την multisim αλλά 27,5€ είναι απαγορευτικό ποσό.

Το άλλαξαν πριν μερικούς μήνες αν θυμάμαι καλά διότι κάποιοι "έξυπνοι" το είχαν !@!%^#. Πλήρωναν πάγιο ΧΧΧ το μήνα και έβγαζαν 1-2-3 SIM με απεριόριστο όγκο, 5€ το κομμάτι και τις μοίραζαν σε συγγενείς και φίλους. Φυσικά τις ξέσκιζαν με τα κατεβάσματα σαν 5G.

Αν είναι αλήθεια αυτό, δεν υπάρχει πάτος, τι να πει κανείς.

• Like
Reactions: koupa