[Επίσημο] Apple Watch Ultra 3

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,098
Λιβαδειά
G0a_furbQAAq3cE

G0a_fuDasAAOYlp

Apple-Watch-Ultra-3-hero-250909_big.jpg.small_2x.jpg

Apple-Watch-Ultra-3-sleep-score-250909_inline.jpg.small_2x.jpg

ultra-case-unselect-gallery-3-202509

ultra-case-unselect-gallery-2-202509

hermes-ultra-band-unselect-gallery-1-202509.jpg

ultra-case-unselect-gallery-1-202509.jpg

Apple-Watch-Ultra-3-bands-250909_big.jpg.small_2x.jpg

Apple-Watch-Ultra-3-Hermes-rubber-bands-250909_big.jpg.small_2x.jpg

Apple-Watch-Ultra-3-Hermes-En-Mer-bands-250909_big.jpg.small_2x.jpg

Specifications
Case & FinishTitanium (Natural, Black)
Size & Weight49 × 44 × 12 mm | 61.6–61.8 g | Fits 130–210 mm wrists
Display422×514 px LTPO3 OLED, Always-On, 1Hz refresh, up to 3,000 nits, Night Mode
Chip & StorageS10 dual-core, 4-core Neural Engine, 64GB
SensorsHeart (optical & electrical), Blood Oxygen, Temp, Depth, Compass, Altimeter, Accelerometer, Gyroscope
Health & FitnessECG, Sleep Score, Hypertension Alerts, Heart Rate, Irregular Rhythm, Cycle Tracking, Multi-sport workouts
Connectivity5G/LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.3, Ultra Wideband, NFC, GPS (L1/L5)
Battery42h normal, 72h Low Power Mode, 15 min fast charge = 12h use
Safety & DurabilityEmergency SOS, Crash/Fall Detection, Siren, Flashlight, Water 100 m, Dust IP6X, MIL-STD 810H
OSwatchOS 26
Τιμή Ελλάδα909€

Last edited:
  • Like
Reactions: dimitris777
Τετάρτη γενιά και αλλαγές στη σχεδίαση μηδέν.
Θέλω να το αλλάξω γιατί τα έχει φτύσει η μπαταρία αλλά μάλλον δε θέλουν τα λεφτά μου…

Εν τω μεταξύ σε ΟΛΑ τα ρολόγια έχουν αφήσει το περσινό chip χωρίς καμία αλλαγή για πρώτη φορά στην ιστορία. Σα να σου λένε μείνε εκεί που είσαι.

Πέραν της πλάκας, όντως απογοήτευση (ειδικά αν έχει κανείς το 2), αλλά αναγκαστικά τσίμπησα και παρήγγειλα άμεσα γιατί το δικό μου το 1 έχει φάει μετά από 3 χρόνια μεγάλη ταλαιπώρια, η μπαταρία έχει πέσει αισθητά, ενώ μου κάνει και πολλά κουλά (κάτι reboot χωρίς λόγο εκεί που πάω να πληρώσω στο ταμείο κλπ).

Βέβαια, πέρασα μετά τη δουλειά σήμερα από το Apple Store να δω αν πήρα το σωστό μέγεθος Milanese, και συνειδητοποίησα ότι το κλασικό χρωματάκι είναι πολύ πιο όμορφο στην πράξη (ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται το ανάποδο). Το μαύρο φαίνεται λίγο σαν βαμμένο από πάνω. Από τη μία ψήνομαι να αλλάξω την παραγγελία, από την άλλη μια ανανεωσούλα δεν κάνει κακό.

Last edited:
και συνειδητοποίησα ότι το κλασικό χρωματάκι είναι πολύ πιο όμορφο στην πράξη (ενώ στις φωτογραφίες φαίνεται το ανάποδο). Το μαύρο φαίνεται λίγο σαν βαμμένο από πάνω. Από τη μία ψήνομαι να αλλάξω την παραγγελία, από την άλλη μια ανανεωσούλα δεν κάνει κακό.

Σωστα τα λες.

Το κλασικό ειναι αντικειμενικά πιο ωραίο.

Το μαυρο ''σκοτώνει'' λιγο το design.

Αλλα και εγω ψηφίζω τελικά μαύρο για ανανέωση.

Σωστα τα λες.

Για τον ροφό εννοείς

Σωστα τα λες.

Τελικά το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, και το γύρισα σε νατσουρέλ, θυμίζει πιο πολύ ‘ρολόι’ και λιγότερο smartwatch.Το Milanese είναι από μόνο του καλή ανανέωση αφού αλλάζει την όλη φιλοσοφία για καθημερινή χρήση σε δουλειά κλπ, και μετά έχεις και τα παλιά λουράκια καβάτζα για να το κάνεις πιο αθλητικό οπότε θες.

Last edited:
  • Like
Reactions: takisot
Τελικά το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, και το γύρισα σε νατσουρέλ, θυμίζει πιο πολύ ‘ρολόι’ και λιγότερο smartwatch.
Ακριβώς γι αυτό τον λόγο προτιμώ το μαύρο.

Οπως εχω ξαναπει, ειναι ατυχές και ακυρώνει το design του το να προσπαθείς να κάνεις ένα smartwatch να μοιάσει σε κανονικό ρολόι.

Περι ορέξεως, βέβαια....

Πως θα δούλευε μεσιέ;
Τη Globestar χρησιμοποιούν, χρειάζεται ένας τρόπος auth αρχικά και μετά έρχεται και το billing. Τώρα κατά πόσο το καλύπτει ο κατασκευαστής, ο πάροχος ή το πληρώνεις εσύ, κάποιος το πληρώνει πάντως.

Πως θα δούλευε μεσιέ;
Τη Globestar χρησιμοποιούν, χρειάζεται ένας τρόπος auth αρχικά και μετά έρχεται και το billing. Τώρα κατά πόσο το καλύπτει ο κατασκευαστής, ο πάροχος ή το πληρώνεις εσύ, κάποιος το πληρώνει πάντως.

Μα δεν αναφέρομαι στο κόστος, αυτό είναι δωρεάν για 2 χρόνια, και μετά θα αλλάξουμε ρολόι έτσι κι αλλιώς :P

Αυτό το disclaimer αναφέρει -αν κατάλαβα καλά- ότι για να στείλεις δορυφορικό μήνυμα πρέπει το κινητό σου να έχει σήμα και internet. Δηλαδή, όταν βρεθείς τραυματίας σε κάποιο φαράγκι στη μέση του πουθενά (αφού εκεί μόνο θα σου χρειαστεί δορυφορικό texting), με το κινητό σου φυσικά πάνω σου και φυσικά χωρίς σήμα, το σύστημα δε θα λειτουργεί. Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Apple Watch Ultra 3 – Biggest Upgrades You NEED To See! 🚀

Technology Review

Μήπως να αποφεύγουμε τα AI-generated σκουπίδια, ειδικά όταν προσφέρουν μηδενικές πληροφορίες; Χίλιες φορές ακόμα και το χαζοχαρούμενο ξόανο που διαφημίζει Apple, τουλάχιστον έχει σάρκα και οστά.

• Like
Reactions: takisot
Μα δεν αναφέρομαι στο κόστος, αυτό είναι δωρεάν για 2 χρόνια, και μετά θα αλλάξουμε ρολόι έτσι κι αλλιώς :P

Αυτό το disclaimer αναφέρει -αν κατάλαβα καλά- ότι για να στείλεις δορυφορικό μήνυμα πρέπει το κινητό σου να έχει σήμα και internet. Δηλαδή, όταν βρεθείς τραυματίας σε κάποιο φαράγκι στη μέση του πουθενά (αφού εκεί μόνο θα σου χρειαστεί δορυφορικό texting), με το κινητό σου φυσικά πάνω σου και φυσικά χωρίς σήμα, το σύστημα δε θα λειτουργεί. Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.

Δεν νομίζω ότι παίζει αυτό. Φαντάζομαι ότι internet χρειάζεσαι μόνο στην ενεργοποίηση. Στο Iphone δεν το έχεις ενεργοποιήσει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν έχει προφανώς κανένα νόημα αν είναι έτσι, μάλλον κάτι άλλο θα ισχύει….