[Επίσημο] Apple Watch Ultra 3

Πήρα ένα non-apple milanese titanium λουρακι απο amazon (κανένα 60ρι κόστισε) και ήταν ευχάριστη έκπληξη! Ποιοτικό, ελαφρύ και άνετο στο χέρι, το φοράω συνέχεια.

View attachment 270420View attachment 270421

Με γειες, άσχετο αλλά το ξέρεις ότι μάλλον πρόλαβες το τελευταίο δερμάτινο καπάκι αερόσακου; Πλέον, ακόμα και οι 5αρες έρχονται με πλαστικούρα. 😕

Με γειες, άσχετο αλλά το ξέρεις ότι μάλλον πρόλαβες το τελευταίο δερμάτινο καπάκι αερόσακου; Πλέον, ακόμα και οι 5αρες έρχονται με πλαστικούρα. 😕
Πλάκα κανείς...

και εγω το 1 [9/2022] ειχα μεχρι πριν μια εβδομαδα και δουλευε αψογα και μπαταρια στο 92% φορωντας το 24/7
Εχω υποψια για απνοια οποτε αναγκαστηκα 😂 να παρω το 3
Εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα, ειδοποιησεις για απνοια, ειδοποιησεις για υπέρταση, Cellular and satellite 5G [δεν λειτουργουν ακομα εδω], μεγαλυτερη μπαταρια ...

Attachments

• Untitled Large.jpeg
    Untitled Large.jpeg
    159.8 KB · Views: 9
  • Like
Reactions: takisot
Αφού φτάσαμε Μάιο , εγώ το έκανα skip και περιμένω το 4 ελπίζοντας ότι θα δώσουν πραγματικά κάτι νέο.. Το 1 δείχνει την ηλικία του από άποψη ταχύτητας και μπαταρίας αλλά έκρινα ότι δεν αξίζει η αγορά του 3 χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσθήκη στο αθλητικό κομμάτι.

Ναι σωστα Τάκη, λαθος διατυπωση :)
To Cellular φυσικα λειτουργει αλλα το 5G οχι καλα συνηθως ειναι καρφωμενο στο 4G
To screenshot με διαφορα ενος λεπτου στο ιδιο σημειο

Attachments

• Untitled Medium.jpeg
    Untitled Medium.jpeg
    37.3 KB · Views: 3
  • Like
Reactions: takisot
Αφού φτάσαμε Μάιο , εγώ το έκανα skip και περιμένω το 4 ελπίζοντας ότι θα δώσουν πραγματικά κάτι νέο.. Το 1 δείχνει την ηλικία του από άποψη ταχύτητας και μπαταρίας αλλά έκρινα ότι δεν αξίζει η αγορά του 3 χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσθήκη στο αθλητικό κομμάτι.
Και εγώ τα ίδια. Το κακό είναι ότι λόγω πρεσβυωπίας δεν το αξιοποιώ στο μέγιστο...

Το Cellular λειτουργεί.

Ανάθεμα κι αν λειτουργεί καλά.

Η χειρότερη (by far) εμπειρία με Apple, το συγκεκριμένο.

Τις πρισσότερες φορες, με καλούν, απαντάω, ξεκινάειη κλήση και κανείς δεν ακούει τον άλλον.

Αν δε φοράς και ακουστικά (Pro 3), ακομη χειρότερα (λιγότερες πιθανότητες να δουλεψουν όλα σωστα).

Αυτά με Cosmote (και προφανώς ανεξαρτήτου περιοχής / σήματος).

Ανάθεμα κι αν λειτουργεί καλά.

Η χειρότερη (by far) εμπειρία με Apple, το συγκεκριμένο.

Τις πρισσότερες φορες, με καλούν, απαντάω, ξεκινάειη κλήση και κανείς δεν ακούει τον άλλον.

Αν δε φοράς και ακουστικά (Pro 3), ακομη χειρότερα (λιγότερες πιθανότητες να δουλεψουν όλα σωστα).

Αυτά με Cosmote (και προφανώς ανεξαρτήτου περιοχής / σήματος).

Εγώ να σου πω την αλήθεια, μόνο με ακουστικά το έχω χρησιμοποιήσει σε jogging και δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα. Απλά όταν ξεκινάω από το σπίτι χωρίς το κινητό, το έχω κλείσει πρώτα τελείως για να περάσει η γραμμή στο ρολόι χωρίς προβληματα.

Εγώ να σου πω την αλήθεια, μόνο με ακουστικά το έχω χρησιμοποιήσει σε jogging και δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα. Απλά όταν ξεκινάω από το σπίτι χωρίς το κινητό, το έχω κλείσει πρώτα τελείως για να περάσει η γραμμή στο ρολόι χωρίς προβληματα.
Καλα κι εγω για τέτοιες φάσεις, μιλάω.

Αλλα δεν κλείνω το κινητό πριν, κανονικά δε χρειάζεται.

Το περιεργο είναι ότι ξεκινάει η κληση (οχι παντα, νομίζω) αλλά με τα προβλήματα που ανέφερα.

Το ξέρω ότι κανονικά δε χρειάζεται να το κλείνεις, αλλά παρατήρησα πως κάποιες φορές στο δικό μου τουλάχιστον δεν ενεργοποιουταν το cellular στο κινητό.

Το ξέρω ότι κανονικά δε χρειάζεται να το κλείνεις, αλλά παρατήρησα πως κάποιες φορές στο δικό μου τουλάχιστον δεν ενεργοποιουταν το cellular στο κινητό.
Ε, μαλλον κατι από τα ιδια...