[Επίσημο] Apple Watch Ultra

Btw, όσοι έχετε το Oceanic, θεωρείτε ότι έχει κάτι το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί τα $80 παραπάνω από τις κόπιες του Amazon; Ψάχνω κάτι άνετο για γυμναστική και σκεφτόμουν είτε ένα τέτοιο είτε κάποιο sport loop.

Last edited:
Το κακό μ αυτά είναι ότι είναι πάντα unavailable…

Εγώ έχω το oceanic, πολύ ωραία αίσθηση, μαλακό αν και κάπως ογκώδες.
Για γυμναστήριο μια χαρά θα είναι πάντως.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Το κακό μ αυτά είναι ότι είναι πάντα unavailable…

Εγώ έχω το oceanic, πολύ ωραία αίσθηση, μαλακό αν και κάπως ογκώδες.
Για γυμναστήριο μια χαρά θα είναι πάντως.

Πήγα μια βόλτα και το είδα, όντως είναι πολύ ωραίο το υλικό του, δεν του φαίνεται ότι είναι τόσο ποιοτικό στις φωτό. Βέβαια 100ρικο δε δίνω, αλλά αν μέχρι το καλοκαίρι δω καμιά προσφορά θα χτυπήσω ένα ασπρούλι/κιτρινάκι.

με ολα ανοιχτα, κανονικη χρηση λιγο απ ολα (ομιλια, μυνηματα, μουσικη , workouts - περπατημα-ποδηλατο - , AOD ανοιχτη κλπ) εβγαλε δυομιση μερες ανετα.
Αν κλεισεις aod 3 μερες ανετα.... μια χαρα για τη δικη μου χρηση.

Αργοτερα, οταν ερθει και η βελτιστοποιηση που υποσχεθηκε η apple, πιστευω θα εχει ακομα καλυτερους χρονους.

Και ηταν η δευτερη φορτιση μολις (μετα τη πρωτη και το στησιμο/ψαχουλεμα που αφαγε αρχικα).

Btw, όσοι έχετε το Oceanic, θεωρείτε ότι έχει κάτι το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί τα $80 παραπάνω από τις κόπιες του Amazon; Ψάχνω κάτι άνετο για γυμναστική και σκεφτόμουν είτε ένα τέτοιο είτε κάποιο sport loop.
Εγώ κάνω δερματίτιδα εξ επαφής αν δεν είναι ποιοτικό το υλικό. Οπότε έχω ξεχάσει τα φθηνά λουράκια γιατί μου προκαλούν αλλεργία...

Κι εγώ το oceanic περιμένω το οποιο επέλεξα για τη θάλασσα γνωρίζοντας όμως ότι είναι μάλλον ογκώδες και για άλλες χρήσεις μάλλον θα πρέπει να εχω εναλλακτική….

Εν τω μεταξύ, τα trail loops, που υποτίθεται είναι τα ταμάμ για γυμναστική/τρέξιμο (και το μαύρο είναι και οριακά συμπαθητικό για καθημερινή χρήση γραφείου κλπ), δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα. Κυριολεκτικά όμως, ούτε καν demo στο Apple Store. Αναμένουν παραλαβή από Νοέμβριο. (!)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

τι να πουμε και εμεις με τα πτωχαHW (προφανως αλλων δυνατοτητων) που τα φορτιζουμε καθε 10 μερες +

Εκει θαπρεπε να πανε παντως για να ειναι χρηστικα το καθε μια δυο τρεις μερες ειναι βασανο

Αυτο με το ρολοι που διαμαρτυρεστε οτι δεν κραταει η μπαταρια 100 ημερες ... χεχε

Αυτο που κανω χρονια ειναι πολυ απλο, το πρωι που σηκωνομαι μπαινει στην φορτιση και μεχρι να κανω ντους, να ντυθω και να φαω πρωινο ... ετοιμο!

Sorry, αλλα αυτο με τα συνεχη παραπονα, μας φταιει αυτο, το αλλο και εκεινο τα εχω προ πολλου προσπερασει.

ps
τωρα αν καποιος παιρνει τα βουνα και χανεται ειναι παλι απλο, αγοραζει κατι αλλο.-

Ωραία μπίζνα πάντως. Δίνεις 1050€ η 36 δόσεις των 29€ περίπου (όπως έκανε φίλος μου) για να βλέπεις την ώρα και να κάνει τα ίδια που κάνω εγώ με το garmin των 150 ευρώ. Γιατί μετά το..ψαχουλεμα αυτό κάνει το 90% των αγοραστών.

Κι εγώ πάω στην δουλειά καθημερινά με το αμάξι των 10 χιλιάδων ευρώ. Το ίδιο κάνει κι ο γείτονας με το Tesla Model Y των 70!
Μάλλον τον έπιασα..κορόιδο! 🙃

• Like
Reactions: agpol07 and jig
Ωραία μπίζνα πάντως. Δίνεις 1050€ η 36 δόσεις των 29€ περίπου (όπως έκανε φίλος μου) για να βλέπεις την ώρα και να κάνει τα ίδια που κάνω εγώ με το garmin των 150 ευρώ. Γιατί μετά το..ψαχουλεμα αυτό κάνει το 90% των αγοραστών.

Σωστά, και το Casio και το Rolex, την ώρα δείχνουν….

• Like
Reactions: jig
Αυτο με το ρολοι που διαμαρτυρεστε οτι δεν κραταει η μπαταρια 100 ημερες ... χεχε

Αυτο που κανω χρονια ειναι πολυ απλο, το πρωι που σηκωνομαι μπαινει στην φορτιση και μεχρι να κανω ντους, να ντυθω και να φαω πρωινο ... ετοιμο!

Sorry, αλλα αυτο με τα συνεχη παραπονα, μας φταιει αυτο, το αλλο και εκεινο τα εχω προ πολλου προσπερασει.

ps
τωρα αν καποιος παιρνει τα βουνα και χανεται ειναι παλι απλο, αγοραζει κατι αλλο.-

Το 100 ημέρες με το 2 μέρες βαριά καταλαβαίνεις ότι έχει διαφορά. Να ξέρεις ότι η αυτονομία στο smartwatch είναι το ΠΡΩΤΟ θέμα που αφορά τους χρήστες σε όλες τις έρευνες. Μην ξαναλέμε τα ίδια για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.

Η Apple χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή από το 2019 σε watch series 6, 7, 8, Ultra και αυτός είναι ο βασικός λόγος που η αυτονομία παραμένει στον πάτο.

Μιλάμε για επεξεργαστή στα 7nm όταν τώρα είμαστε στα 5nm και του χρόνου θα είμαστε στα 3nm.

Προσωπικά θα περίμενα να έρθει νέο chip εκτός από την περίπτωση του Ultra που είναι new entry και έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία λόγω μεγέθους.

Επειδή έχεις Garmin μάλλον το λες αυτό. Όταν μου έλεγαν γιατί έδωσα 320€ για το samsung μου έλεγαν ότι κάνουν τα ίδια και με ένα xiaomi με 50€ . Ε λοιπόν με ένα Garmin των 700€ δεν κάνεις ούτε τα μισά απο ένα smartwatch . Και όταν λέμε smartwatch μιλάμε για appstore στο ρολόι, voice assistant και γενικά μια προέκταση του τηλεφώνου και του οικοσυστηματος στον καρπό σου . Εσύ με το Garmin των 150€ μπορείς να φύγεις από το σπίτι χωρίς το τηλέφωνο και να σερφαρεις στο internet , να βλέπεις τα email σου , να ακούς internet radio και ακομη να απαντάς σε κλήσεις (samsung wifi call) ;