Το κακό μ αυτά είναι ότι είναι πάντα unavailable…
Εγώ έχω το oceanic, πολύ ωραία αίσθηση, μαλακό αν και κάπως ογκώδες.
Για γυμναστήριο μια χαρά θα είναι πάντως.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Εγώ κάνω δερματίτιδα εξ επαφής αν δεν είναι ποιοτικό το υλικό. Οπότε έχω ξεχάσει τα φθηνά λουράκια γιατί μου προκαλούν αλλεργία...Btw, όσοι έχετε το Oceanic, θεωρείτε ότι έχει κάτι το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί τα $80 παραπάνω από τις κόπιες του Amazon; Ψάχνω κάτι άνετο για γυμναστική και σκεφτόμουν είτε ένα τέτοιο είτε κάποιο sport loop.
Τα φοβάμαι για το ταίριασμα του χρώματος όλα αυτά τα μεταλλικά. Νομίζω ότι θα κοιτάξω κάτι σε δερμάτινο, ή απλά θα σκάω με το πορτοκαλί![]()
Ωραία μπίζνα πάντως. Δίνεις 1050€ η 36 δόσεις των 29€ περίπου (όπως έκανε φίλος μου) για να βλέπεις την ώρα και να κάνει τα ίδια που κάνω εγώ με το garmin των 150 ευρώ. Γιατί μετά το..ψαχουλεμα αυτό κάνει το 90% των αγοραστών.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πληρώνει ένα omega ή ένα Rolex, όταν με 20€ αγοράζεις ηλεκτρονικό Casio με φωτάκι για το βράδυ…Σωστά, και το Casio και το Rolex, την ώρα δείχνουν….
Αυτο με το ρολοι που διαμαρτυρεστε οτι δεν κραταει η μπαταρια 100 ημερες ... χεχε
Αυτο που κανω χρονια ειναι πολυ απλο, το πρωι που σηκωνομαι μπαινει στην φορτιση και μεχρι να κανω ντους, να ντυθω και να φαω πρωινο ... ετοιμο!
Sorry, αλλα αυτο με τα συνεχη παραπονα, μας φταιει αυτο, το αλλο και εκεινο τα εχω προ πολλου προσπερασει.
ps
τωρα αν καποιος παιρνει τα βουνα και χανεται ειναι παλι απλο, αγοραζει κατι αλλο.-
Επειδή έχεις Garmin μάλλον το λες αυτό. Όταν μου έλεγαν γιατί έδωσα 320€ για το samsung μου έλεγαν ότι κάνουν τα ίδια και με ένα xiaomi με 50€ . Ε λοιπόν με ένα Garmin των 700€ δεν κάνεις ούτε τα μισά απο ένα smartwatch . Και όταν λέμε smartwatch μιλάμε για appstore στο ρολόι, voice assistant και γενικά μια προέκταση του τηλεφώνου και του οικοσυστηματος στον καρπό σου . Εσύ με το Garmin των 150€ μπορείς να φύγεις από το σπίτι χωρίς το τηλέφωνο και να σερφαρεις στο internet , να βλέπεις τα email σου , να ακούς internet radio και ακομη να απαντάς σε κλήσεις (samsung wifi call) ;Ωραία μπίζνα πάντως. Δίνεις 1050€ η 36 δόσεις των 29€ περίπου (όπως έκανε φίλος μου) για να βλέπεις την ώρα και να κάνει τα ίδια που κάνω εγώ με το garmin των 150 ευρώ. Γιατί μετά το..ψαχουλεμα αυτό κάνει το 90% των αγοραστών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.