[Επίσημο] Apple Watch Ultra

Ποιος βγαίνει σήμερα από το σπίτι χωρίς το κινητό του και το κυριότερο ποιος σερφαρει σε τόσο μικρή οθόνη!! Jesus.

Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι ορισμένα πράγματα είναι πανάκριβα (χωρίς να κοστίζουν η να αξίζουν) μόνο και μόνο για το κοινό που θέλει πρεστίζ και να ξεχωρίζει.
Γι' αυτό σου λέω..μπιζνα..1050 ρόλοι που ακούστηκε..

Κοίτα, όταν έχει iPhone το 50% του πληθυσμού και Watch το 15% (για ΗΠΑ μιλάω), το να θες να ξεχωρίσεις με αυτά το λες και λίγο χαζό.

Από κει και πέρα, τα ρολόγια εδώ και δεκαετίες ήταν αντικείμενο φετίχ, και έβγαιναν σε τιμές από 10 ευρώ μέχρι και εκατομμύρια. Ανέκαθεν, αυτό που λέμε "καλό ρολοί", δηλαδή κάτι παραπάνω από ένα Swatch ή Casio, κόστιζε εύκολα μια 500άρα, ενώ ήταν σύνηθες νούμερο το 1μιση-2 χιλιάρικα (πχ Tag Heuer που είναι ας πούμε μια "νορμάλ" κατηγορία καλού ρολογιού).

Ήδη τα Apple Watch έφταναν εδώ και χρόνια στο 1μιση-2 χιλιάρικα αν έπαιρνες τα ceramic ή τα Hermes, ενώ η τιμή του Ultra είναι ακριβώς η ίδια που κόστιζαν τόσα χρόνια τα Stainless Steel και Titanium watches.

Εγώ προσωπικά Garmin στο χέρι μου δε θα έβαζα, ακριβώς γιατί αυτά στα οποία υπερτερεί δε με αφορούν, ενώ στα υπόλοιπα που με αφορούν (εμφάνιση, άνεση και χρηστικότητα με iPhone) είναι κάτω του μετρίου.

Τώρα γιατί πρέπει ντε και καλά να κάνουμε κουμάντο στα γούστα, τις τσέπες, και στις προτεραιότητες του καθενός, μόνο εσύ το ξέρεις.

Πως μπορουν μερικοι και γραφουν απο αυτα που διαβαζουν αλλου, χωρις να εχουν την συσκευη που μιλανε ΠΟΤΕ δεν καταλαβα.
Τώρα γιατί πρέπει ντε και καλά να κάνουμε κουμάντο στα γούστα, τις τσέπες, και στις προτεραιότητες του καθενός .......
.
🤟
.

Ότι αρέσει παιδιά στον καθένα μας, γούστα είναι αυτά, προσωπικα smartwatch που δεν βγάζει minimum 1-2 εβδομάδες μπαταρίας με τα πάντα ανοιχτά δεν θα αγόραζα όσο και αν έκανε και ας είχε ένα σκασμό δυνατότητες, από εκεί και πέρα βέβαια υπάρχουν προτάσεις για όλους.

Το διαβασα πριν λιγο παραδιπλα απο τον ElectTheDeaD.
Τα ειπε ολα σε δυο προτασεις!

''Αγοράστε ότι σας αρέσει και σηκώνει η τσέπη σας παιδιά.
Αν το σηκώνει η τσέπη του καθένα και του δίνει χαρά ένα προϊόν, γιατί να κάτσει να σκεφτεί αν και πως και τι; Η ζωή είναι μικρή''
.

Ακριβώς αυτό…προσωπικά το ultra ήταν η έκπληξη της χρονιάς για μένα.

Κόσμημα στο χέρι, πολλές δυνατότητες, ανθεκτικό, τρομερή οθόνη και πολύ καλή μπαταρία για μένα που δεν είμαι iron man!
Βγάζει άνετα ένα ΣΚ αν το χρειαστώ…έτσι κι αλλιώς κάθε βράδυ όλα μπαίνουν για φόρτιση.

Αν σε κάποιον δεν αρκεί η μπαταρία , απλά προσπερνάει…

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: takisot and jig
Κοίτα, όταν έχει iPhone το 50% του πληθυσμού και Watch το 15% (για ΗΠΑ μιλάω), το να θες να ξεχωρίσεις με αυτά το λες και λίγο χαζό.

Πάνω από το 50% των Αμερικανών στις ΗΠΑ τρώνε Μακντόνλντς, δεν λέει κάτι αυτό (εκτός και αν λέει).
Άλλωστε κατά το Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, οι ΗΠΑ δεν είναι ο κόσμος όλος.

Τώρα γιατί πρέπει ντε και καλά να κάνουμε κουμάντο στα γούστα, τις τσέπες, και στις προτεραιότητες του καθενός, μόνο εσύ το ξέρεις.
Δεν σας έκανε κανένας κουμάντο στα γούστα, ούτε στην τσέπη. Προσωπικά είπα ότι είναι πολύ καλή μπίζνα. Για την Apple μίλησα.

Ότι αρέσει παιδιά στον καθένα μας, γούστα είναι αυτά, προσωπικα smartwatch που δεν βγάζει minimum 1-2 εβδομάδες μπαταρίας με τα πάντα ανοιχτά δεν θα αγόραζα όσο και αν έκανε και ας είχε ένα σκασμό δυνατότητες, από εκεί και πέρα βέβαια υπάρχουν προτάσεις για όλους.

Στο smartphone τότε πως ανέχεσαι να το φορτίζεις κάθε βράδυ και δεν αναζητάς κανένα burner phone με διάρκεια μπαταρίας βδομάδας;
Εφόσον θα σου βγάλει το 24ωρο ο,τι και να του βάλεις ως task, η καθημερινή φόρτιση είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Όπως φορτίζεις το smartphone το βράδυ, ακουμπάς δίπλα στο μαγνητικό φορτιστή το ρολόι. Αν θες sleep tracking, απλά το φορτίζεις σε κενό χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας (ξύρισμα, μπάνιο, φαγητό κλπ).

Πάνω από το 50% των Αμερικανών στις ΗΠΑ τρώνε Μακντόνλντς, δεν λέει κάτι αυτό (εκτός και αν λέει).
Άλλωστε κατά το Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, οι ΗΠΑ δεν είναι ο κόσμος όλος.

Δεν σας έκανε κανένας κουμάντο στα γούστα, ούτε στην τσέπη. Προσωπικά είπα ότι είναι πολύ καλή μπίζνα. Για την Apple μίλησα.

Πολύ καλη μπιζνα είναι και τα ρολόγια και τα ηλεκτρονικά εν γενει, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Στη περίπτωση του Ultra έχεις πανέμορφο ρολόι από τιτάνιο με cutting edge technology και όχι μια γκουμουτσα/ κουτσό smartwatch με ικανοποιητικά sport features αλλά μέτριο display όπως στον ανταγωνισμό.
Μόνο την οθόνη των 2000 nits να δεις, θα καταλάβεις την διαφορά. Και με τέτοια οθόνη δεν μπορείς εκ των πραγμάτων να έχεις αυτονομία εβδομάδων.

By the way, το είδα live στου Γιάννη και το δοκίμασα:
ae872d1fea0fe18542349ba676b8be5d.jpg

Εδώ δίπλα-δίπλα με το δικό μου Stainless Steel AW6:
b079ea81980afb7348d02940bd9200d8.jpg

Εν τω μεταξύ, δεν το φορούσα ποτέ στον ύπνο και τώρα που το'κανα λίγες νύχτες δοκιμαστικά γίνεται εθιστικό να βλέπεις όλα αυτά τα stats μετά.

Απλά του βάζω ένα sport loop, που είναι το πιο άνετο λουράκι που έχω, και δεν ενοχλεί καθόλου. Το μόνο που φοβάμαι είναι μη φάει μέσα στον ύπνο καμιά ακούσια μπουνιά από τιτάνιο το κορίτσι δίπλα :eek:, αλλά γενικά κοιμάμαι σαν τούβλο οπότε μάλλον I'm overthinking it.

Στο smartphone τότε πως ανέχεσαι να το φορτίζεις κάθε βράδυ και δεν αναζητάς κανένα burner phone με διάρκεια μπαταρίας βδομάδας;
Εφόσον θα σου βγάλει το 24ωρο ο,τι και να του βάλεις ως task, η καθημερινή φόρτιση είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Όπως φορτίζεις το smartphone το βράδυ, ακουμπάς δίπλα στο μαγνητικό φορτιστή το ρολόι. Αν θες sleep tracking, απλά το φορτίζεις σε κενό χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας (ξύρισμα, μπάνιο, φαγητό κλπ).
Να σου πω μόνο ότι τις μισές φορές είμαι με ξεφόρτιστο κινητό, για αυτό κουβαλώ 2-3 κινητά μαζί μου γιατί κάποιο θα έχει μπαταρία!! Εχω μεγάλο θέμα με τους φορτιστές, ξεχνάω εντελώς να φορτίζω το οτιδήποτε....εδώ το Ipad τις μισές φορές μου είναι ξεφόρτιστο!! Το Iphone 13 pro που πήρα το μέγαλο πλεονέκτημα για μένα είναι ότι μου βγάζει 2 μέρες με την χρήση που κάνω!!

Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς, για μένα Smartwatch που δεν αντέχει καμιά δεκαριά μέρες η μπαταρία είναι στα όρια του άχρηστου....αν εσύ βολευεσαι πάω πάσο, δεν φτάνει τους μπελάδες που έχουμε όλοι μας στην καθημερινότητα θα πρέπει να βάλω και στο πρόγραμμα να βρίσκω χρόνο και κυρίως να θυμάμαι να φορτίζω και το Smartwatch μέσα στην μέρα καθώς πάντα κοιμάμαι φορώντας το ρολόι....ε όχι ούτε καν!!!

Δε χρειάζεται να θυμάμαι κάτι… το βράδυ που βάζω το κινητό, έχω φορτιστή ασύρματο που φορτίζει όλες τις συσκευές μαζί.
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο…

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Δε χρειάζεται να θυμάμαι κάτι… το βράδυ που βάζω το κινητό, έχω φορτιστή ασύρματο που φορτίζει όλες τις συσκευές μαζί.
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο…

Για εσένα δεν είναι πρόβλημα, για μένα που κοιμάμαι πάντα με το ρολόι μαζί και δεν το βγάζω από το χέρι μου παρά μόνο 1 φορά τον μήνα για φόρτιση είναι τεράστιο πρόβλημα αυτο που περιγράφεις…είπαμε περι ορέξεως …

Λύστε μου μια απορία, τα wfaces σε αντιστοιχία με τα 45mm είναι μεγαλύτερα πιο ευαναγνωστα?
Λίγο ναι…όχι πολύ.

Η οθόνη είναι λίγο μεγαλύτερη μεν, αλλά το μέγεθος κυρίως έρχεται λόγω της κάσας .

Εγώ πάλι παρατηρώ πολύ σημαντική διαφορά, που μάλιστα δεν την έχω συνηθίσει μετά από μια βδομάδα (δηλαδή ακόμα με εντυπωσιάζει το μέγεθος). Βέβαια έρχομαι από το 6 (στο 7 η οθόνη είχε μεγαλώσει λίγο).

Να σου πω μόνο ότι τις μισές φορές είμαι με ξεφόρτιστο κινητό, για αυτό κουβαλώ 2-3 κινητά μαζί μου γιατί κάποιο θα έχει μπαταρία!! Εχω μεγάλο θέμα με τους φορτιστές, ξεχνάω εντελώς να φορτίζω το οτιδήποτε....εδώ το Ipad τις μισές φορές μου είναι ξεφόρτιστο!! Το Iphone 13 pro που πήρα το μέγαλο πλεονέκτημα για μένα είναι ότι μου βγάζει 2 μέρες με την χρήση που κάνω!!

Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς, για μένα Smartwatch που δεν αντέχει καμιά δεκαριά μέρες η μπαταρία είναι στα όρια του άχρηστου....αν εσύ βολευεσαι πάω πάσο, δεν φτάνει τους μπελάδες που έχουμε όλοι μας στην καθημερινότητα θα πρέπει να βάλω και στο πρόγραμμα να βρίσκω χρόνο και κυρίως να θυμάμαι να φορτίζω και το Smartwatch μέσα στην μέρα καθώς πάντα κοιμάμαι φορώντας το ρολόι....ε όχι ούτε καν!!!
Ε το έσπασες και εσύ τώρα. Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω σε όλα και ειδικά να κουβαλάς 2-3 κινητά μαζί και όχι ας πούμε φορτιστή κ powerbank.

Ε το έσπασες και εσύ τώρα. Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω σε όλα και ειδικά να κουβαλάς 2-3 κινητά μαζί και όχι ας πούμε φορτιστή κ powerbank.

Έχω το προσωπικό μου νούμερο και 2 εταιρικά στις 2 εταιρίες που δουλεύω, όποτε 3 κινητά στο σύνολο!!!