[Επίσημο] Apple Watch Ultra

Τελικά το δικό μου πήγε RMA, αφού μετά από 2 μέρες στο τηλέφωνο με την ATT και 5-6 factory reset, unpair-pair, δεν καταφέραμε να βγάλουμε άκρη με το cellular. Συνδεόταν όποτε ήθελε, και μετά εξαφανιζόταν από το ρολόι (όχι απλά no signal, αλλά έγραφε no SIM :D )

Εννοείται μου το άλλαξαν χωρίς πολλά πολλά, ευτυχώς βρήκα διαθέσιμο κομμάτι με το περτικαλί, αλλά μόνο σε S (το οποίο απλα μου κουμπώνει 3 θέσεις πιο πέρα).

Στο καινούριο, επειδή έχει φοβηθεί το μάτι μου, δεν ενεργοποίησα Cellular, θα περιμένω λίγο καιρό, έτσι κι αλλιώς δε μου χρειάζεται.
To σκεφτομουν πως τα κουλα που σου εκανε δεν ηταν πολυ φυσιολογικα. Θεωρητικα πρεπει να ειναι απλη διαδικασια το activation.

To σκεφτομουν πως τα κουλα που σου εκανε δεν ηταν πολυ φυσιολογικα. Θεωρητικα πρεπει να ειναι απλη διαδικασια το activation.
Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος, αλλά το γύρισα όταν πλέον κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη (εξαντλήθηκαν όλα τα πρωτόκολα του παρόχου περί debugging και μου είπαν ότι είναι το τελευταίο μου option). Βασικά, όσο ωραιό concept είναι το eSIM, τόσο πιο πολύπλοκο μπορεί να γίνει με τα συστήματα των παρόχων, αν κάτι κολλήσει στο account σου πχ, κλπ κλπ κλπ. Η κανονική SIM μπορεί να'ναι πρωτόγονη, αλλά άλλη η χάρη του να κοτσάρεις κάτι φυσικό και να δουλεύει.

• Like
Reactions: vadergr
Έτσι για να μην πω ότι δεν το δοκίμασα, το φόρεσα και στον ύπνο απόψε. Μια χαρά είναι, θέμα συνήθειας, δε νομίζω όμως να το ξανακάνω. Για την ιστορία, έφαγε κάπου 6% τη νύχτα στο sleep tracking (βέβαια ήταν η πρώτη φόρτιση της μπαταρίας άρα δε μετράει).

Κατά τα άλλα, δεν ξέρω για τι προορίζεται, αλλά είναι τόσο όμορφο και φινετσάτο (παρά το πάχος του) που προσωπικά πολύ δύσκολα θα το ταλαιπωρούσα σε λάσπες, ποτάμια, θάλασσες κλπ. Ξέρω ότι είναι ηλίθιο αυτό που λεω αλλά αυτή την εντύπωση σου βγάζει, σαν ακριβό καλό ρολόι.

είναι τόσο όμορφο και φινετσάτο (παρά το πάχος του) που προσωπικά πολύ δύσκολα θα το ταλαιπωρούσα σε λάσπες, ποτάμια, θάλασσες κλπ. Ξέρω ότι είναι ηλίθιο αυτό που λεω αλλά αυτή την εντύπωση σου βγάζει, σαν ακριβό καλό ρολόι.
Είναι, οντως (ηλιθιο) 😇

• Haha
Reactions: takisot and Maestro
Κάτι ενδιαφέρον που παρατήρησα (για μας τα αμερικανάκια), είναι το ότι το Apple Care+ έχει πλέον και επιλογή με μηνιαιό κόστος ($5) το οποίο μπορείς να συνεχίσεις επ'αόριστον (ακόμα και για 10 χρόνια αν θες :cool:)

Φυσικά, εξακολουθεί να υπάρχει και το κλασικό ($99 για 2 χρόνια).

Κάτι ενδιαφέρον που παρατήρησα (για μας τα αμερικανάκια), είναι το ότι το Apple Care+ έχει πλέον και επιλογή με μηνιαιό κόστος ($5) το οποίο μπορείς να συνεχίσεις επ'αόριστον (ακόμα και για 10 χρόνια αν θες :cool:)

Φυσικά, εξακολουθεί να υπάρχει και το κλασικό ($99 για 2 χρόνια).
Για το ρολοι μονο τα 5 USD?

Για το ρολοι μονο τα 5 USD?
Ε ναι, εννοείται! 😎

Βλέπουμε τα λουράκια παντού εκτός από το trail loop.

Το alpine, διαβάζουμε, έχει μια "δυσκολία" στο κούμπωμα στο βάλε-βγάλε.
Το ocean είναι ιδιαίτερο, επίσης.

Το trail loop υπάρχει; Το δοκίμασες;

Δεν το δοκίμασα αλλά δοκίμασα να βάλω το αγαπημένο μου sport loop που είχα στο παλιά μου 44-45 και είναι άψογο. Νομίζω σε άνεση θα είναι το καλύτερο από τα τρία Ultra, απλά είναι ταυτόχρονα και το λιγότερο εμφανίσιμο για σοβαρό ντύσιμο.

Δεν το δοκίμασα αλλά δοκίμασα να βάλω το αγαπημένο μου sport loop που είχα στο παλιά μου 44-45 και είναι άψογο. Νομίζω σε άνεση θα είναι το καλύτερο από τα τρία Ultra, απλά είναι ταυτόχρονα και το λιγότερο εμφανίσιμο για σοβαρό ντύσιμο.

Θεωρητικά όλα θα φαίνονται όμορφα στο ultra όπως και τα nike.
Με το ultra, χάνεις την αρχοντιά του Milanese Loop που όποιος το φοράει καταλαβαίνει τι εννοώ!

• Like
Reactions: takisot and jig
το εχω στο ss και ειναι super!
Ultra ... δεν του πανε τα μεταλικα λουρακια [για τα δικα μου γουστα βεβαια]

Δεν τα πολυσυμπαθω ούτε εγώ αλλά απλά για κάτι να φοράς σε ψιλοεπίσημες φάσεις. Είναι λίγο κάπως να είσαι κουστουμάτος με το alpine περτικαλί.

Δεν τα πολυσυμπαθω ούτε εγώ αλλά απλά για κάτι να φοράς σε ψιλοεπίσημες φάσεις. Είναι λίγο κάπως να είσαι κουστουμάτος με το alpine περτικαλί.
Πάρε το χακί alpine που είναι πανέμορφο και «πάει« μια χαρά με όλα.

Πάρε το χακί alpine που είναι πανέμορφο και «πάει« μια χαρά με όλα.

Όντως, ήταν η δεύτερη επιλογή μου, αλλά το ρολόι με το πορτοκαλί είναι τελείως iconic, ήταν αδύνατον να αντισταθώ.

Το κακό είναι βέβαια ότι τραβάει τα βλέμματα με τη μία ότι φοράς το «καινούριο», κάτι που καθόλου δε μ’αρέσει.

• Like
Reactions: dimitris777
Όντως, ήταν η δεύτερη επιλογή μου, αλλά το ρολόι με το πορτοκαλί είναι τελείως iconic, ήταν αδύνατον να αντισταθώ.

Το κακό είναι βέβαια ότι τραβάει τα βλέμματα με τη μία ότι φοράς το «καινούριο», κάτι που καθόλου δε μ’αρέσει.
Συμφωνω.

Εννοω να παρεις το χακι σαν δευτερο λουρακι.