[Επίσημο] Apple Watch Ultra

Είχα ένα ρολόι απο τιτάνιο δεν είχα καταφέρει να το σημαδέψω, δυστυχώς δεν είχα την ίδια τύχη με αλλο ρολόι όπου κατάφερα (βρίσκοντας σε κάποιο σίδερο) να πάθει ζημιά το ζαφείρι, οχι γρατζουνιά, περιμετρικά είχαν φύγει 2 μικρά κομματάκια.

• Like
Reactions: jig
Έχει φάει ήδη ένα κοπάνημα σε γραφείο, δεν τολμάω να το κοιτάξω προσεκτικά σε καλό φως, κάνω την πάπια :D

Γενικά όλα μου τα ρολόγια μέχρι σήμερα έχουν σημάδια στο στεφάνι, από κοπανήματα σε πόρτες κλπ. Και να φανταστείς, είμαι προσεκτικός.

ετσι θα αποκτησει και μοναδικοτητα το ρολογακι μας εαν φαει καμια γωνια :ROFLMAO:

δες εδω
Is titanium scratch resistant?

In some ways, yes. Titanium is not inherently scratch proof, but the natural oxidisation of the alloy allows for smaller scratches to become less visible over time. A titanium watch will still pick up the occasional noticeable scratch, as is an unfortunate aspect of life. Thankfully scratches become much less visible, due to the nature of the metal itself.

• Like
Reactions: Maestro
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Τι σχεση αυτό με την Apple (ποσο δε μαλλον με το Ultra).

Ειναι καθαρα θεμα του εκαστοτε app αν το κανει ή όχι.

• Like
Reactions: songless_bird
1F87270C-9C1B-471B-A90A-11DDCE6245C9.jpeg

Εντυπώσεις όταν καταφέρω να μαζέψω αρκετά data για recovery tracking.

Τα λουράκια πάντως σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν 100EUR , αγοράστε από AliExpress ή Amazon clones στο 1/5 ή 1/6 της τιμής.

Παραειναι φαρδιά και ''πνιγουν'' το ρολοι....

Γούστα είναι αυτά… εγώ πάντως έδωσα όλα τα υπόλοιπα στη γυναικα μου που έχει το 7αρι και μόνο αυτά θα φοράω πια.

Πολύ άνετα και όμορφα για μένα.

5c86f637613bf156073638bee287d50e.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δυστυχώς είναι ακριβώς έτσι. Μάλιστα, ακόμα κι αν έχεις το σωστό μέγεθος, είναι πολύ εύκολο σε στιγμή αφηρημάδας να χτυπήσεις το hook πάνω στο lip και να το γρατζουνίσεις. Τρελή πατάτα της Apple και τελείως χωρίς λόγο (σιγά μην έχανε κάτι το hook αν ήταν από κάποιο άλλο υλικό).

Πάντως, μετά από ένα μήνα χρήσης, και αφού πέρασε ο ενθουσιασμός του honeymoon, αρχίζω να πιστεύω ότι αν το επόμενο stainless steel απλό Watch έχει τα σημαντικά καλούδια του Ultra (ήτοι μπαταρία 2 ημερών και οθόνη 2000 nits), μάλλον θα το προτιμήσω. Tα υπόλοιπα (ακριβές GPS, βυθόμετρα κλπ) δε με αφορούν προφανώς, ενώ κάποια είναι και το απόλυτο gimmick (λέγε με siren).

Ενώ δεν είναι μεγάλο σε εμβαδό, είναι πολύ χοντρό, ενοχλεί όταν φοράς πουκάμισο με στενά μανίκια κλπ. Αρχίζω να πιστεύω ότι η Apple ουσιαστικά στοχεύει στο να έχεις και τα δυο (λολ).

μπα, ουτε γι αστειο...εγω δεν το αλλαζω με τιποτα!
Μ αρεσει πολυ, δεν φοραω και στενα πουκαμισα κλπ

Βλεπω το προηγουμενο series 7 44mm που το φορεαει η γυναικα μουη τωρα και μου φαινεται παλιακο :p

• Like
Reactions: jig
Πάντως, μετά από ένα μήνα χρήσης, και αφού πέρασε ο ενθουσιασμός του honeymoon, αρχίζω να πιστεύω ότι αν το επόμενο stainless steel απλό Watch έχει τα σημαντικά καλούδια του Ultra (ήτοι μπαταρία 2 ημερών και οθόνη 2000 nits), μάλλον θα το προτιμήσω. Tα υπόλοιπα (ακριβές GPS, βυθόμετρα κλπ) δε με αφορούν προφανώς, ενώ κάποια είναι και το απόλυτο gimmick (λέγε με siren).

Ενώ δεν είναι μεγάλο σε εμβαδό, είναι πολύ χοντρό, ενοχλεί όταν φοράς πουκάμισο με στενά μανίκια κλπ. Αρχίζω να πιστεύω ότι η Apple ουσιαστικά στοχεύει στο να έχεις και τα δυο (λολ).

Ακριβώς γι αυτο δεν μπήκα στον πειρασμό.
Το SS μου αρέσει καλύτερα και ταιριάζει με τα πάντα αναλόγως τι λουράκι θα διαλέξω. Το ultra ενώ μου αρέσει, είναι αρκετά περιοριστικό λόγω sport look και δεν είμαι από εκείνους που δεν θα αξιοποιήσουν τα καλούδια του (hikers, divers etc )

Η άλλη ανάγνωση βέβαια είναι ακριβώς αυτή, ότι μετά από την εμπειρία του τιτανίου/sapphire είναι παντελώς απογοητευτικό το να γυρίσει κανείς στο aluminum. Οπότε με αυτά και μ'εκείνα, γίναμε θύμα μιας ακόμη σαφώς πλασματικής premium "ανάγκης", ελπίζοντας απλά ότι δε θα καταντήσει ετήσια σαν το iPhone.