[Επίσημο] HTC HD 2

Re: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

To επιασα κι εγω στα χερια μου σημερα , στο Πλαισιο... δυστυχως , ενω ειχε πολυ καλη οθονη, και σιγουρα σου αφηνει μια πολυ καλη αισθηση κατασκευης και ποιοτητας, το λειτουργικο το προδiδει ΠΟΛΥ.
Δεν ειναι το hardware , αλλα ο συνδυασμος με το software που κανει μια συσκευη μοναδικη , οπως το iphone.

Απάντηση: Re: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

Αν πιασεται ποτε στα χερια σας το μηλαρακι ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΤΕΛΟΣ.

Και το μηλαρακι το εχουμε εδω και 2 χρονια και πολυ καλα ξερουμε τι εχουμε τραβηξει και τι τραβαμε ακόμα....

Και μονο στα specs αν δουμε το HD2 ειναι πολυυ μπροστα.

Τωρα περι OS τα ακουω τσαμπα και βερεσε καθε πλατφόρμα εχει τα θετικα και αρνητικα της. Συμβιβασμος υπαρχει και στις 2 πλευρες. Ο καθενας επιλέγει και πορευεται αντιστοίχως.

Ας μη γινει flame παρακαλω, για το HD2 μιλάμε εδω οχι για το jesusphone

Last edited:
Απάντηση: Re: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

To επιασα κι εγω στα χερια μου σημερα , στο Πλαισιο... δυστυχως , ενω ειχε πολυ καλη οθονη, και σιγουρα σου αφηνει μια πολυ καλη αισθηση κατασκευης και ποιοτητας, το λειτουργικο το προδiδει ΠΟΛΥ.
Δεν ειναι το hardware , αλλα ο συνδυασμος με το software που κανει μια συσκευη μοναδικη , οπως το iphone.

Σε ποιο Πλαίσιο είδες το HD2???

Απάντηση: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

Φρανκι, απο οσους γνωστους-φιλους ξερω που πηραν το iphone και ειχαν smartphone, εισαι ο μοναδικος που θεωρεις οτι τα htc ειναι καλυτερα..
Μαλλον δεν εχεις ασχοληθει καθολου με το iphone ή το απλα τα γραφεις απο κεκτημενη ταχυτητα..
Το ειπαν και αλλοι: τα HTC προδιδονται απο το λειτουργικο τους γιατι το hardware ειναι τουμπανο.. Τι να το κανεις ομως αν δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις;

ΥΓ. Προχθες πηρε φιλος το 3gs, ο οποιος ηταν φανατικος Smartphonaκιας (ειχε το Omnia) και εβγαζε σπυρακια οποτε ακουγε για iphone.Με πηρε τηλεφωνο και απλα μου ειπε οτι τωρα καταλαβε τι εννοουσα..

Φρανκι, απο οσους γνωστους-φιλους ξερω που πηραν το iphone και ειχαν smartphone, εισαι ο μοναδικος που θεωρεις οτι ... ... πηρε τηλεφωνο και απλα μου ειπε οτι τωρα καταλαβε τι εννοουσα..

Ακομα χρησιμοποιω το iphone2g και θα το κρατήσω για αρκετό καιρό ακόμα -μαλλον-

Το καλύτερο ειναι υποκειμενικό. Αν μιλαμε για hardware το iphone δεν εχει ελπίδες μια απεναντι του.
Ομως μιλαμε σαν σύνολο και παιζουν ρόλο όλα.

Ετσι, αναλογα την χρήση που θελει κανείς μπορει να θεωρήσει ποιο ειναι καλύτερο.
Για εσένα Τάκη και την χρήση που το θές τοτε ΝΑΙ εναι το καλύτερο και χαίρομαι που εχεις βρει την υγεια σου με αυτο. Για εμένα ΔΕΝ ειναι το καλυτερο. Το έχω απλα γιατι ειναι απλουστατο στην χρήση και εχω ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ με όλα αυτα που ΔΕΝ μπορώ να κάνω.

Το καλυτερο δεν ειναι υποκειμενικο αλλα αντικειμενικοτατο, Φρανκ. Οι παραγοντες που διακρινουν μια συσκευη εχουν να κανουν με την χρηστικοτητα, απλοτητα και αποτελεσματικοτητα της και αυτοι ειναι οι λογοι της τρομερης επιτυχιας του Iphone.. Και για το harware, μαλλον πρεπει να δοκιμασεις το 3GS, τοτε θα δουμε αν θα εξακολουθεις να θεωρεις οτι "δεν εχει ελπιδες απεναντι του"...
Φυσικα ο καθενας μπορει να υποστηριζει οτι θελει, αλλα τουλαχιστον για εμενα διλλημα δεν υπαρχει μεταξυ των δυο πλατφορμων...

Δε συμφωνω μαζι σου και ενα απλο παράδειγμα:
Στέλνω καθημερινα πολλα SMS.
Το Iphone δεν ειναι το καλυτερο κινητο για SMS Διότι χρεώνει διπλα, Δεν εχει αναφορά, δεν μπορω να στειλω σε ταξινιμημένες ομαδες, δε μπορω να εχω αντιγραφα στο pc κτλ κτλ (μη μου πεις για apps..ελεος βασικα πραγματα ειναι)
Με ενα wm τα κανεις ολα αυτα out of the box.
Ποια ειναι η καλυτερη συσκευη για εμένα? Και σκέψου πιανω ενα παραδειγμα μονο.
Μη με ρωτήσεις γιατι εχω το iphone, το ειπα ηδη: συμβιβάζομαι μέχρι νεωτέρας (και δεν αργει απότι φαίνεται)
Τωρα για τοu θεμα hardware επειδη εχω πιασει 3gs στα χέρια μου, δε θα εδινα το 2g για μια απο τα ιδια. (οχι δε χρειαζομαι το gps) Μια αντιπαραθεση των Specs φτανει για να δει κανεις τι παιζει με αυτα τα gadetακια :)

Ας τελειώσει καπου εδω, Pontios το πήρες??? εντυπώσεις!!!!!!!!! ο pharmex που ειναι? δε νομίζω να αργήσει να το αποκτήσει :)

Last edited:

Αφού τρώτε τα γένια σας, να ρίξω λίγο λάδι στην φωτιά. Πήρα το τηλεφωνάκι χθες. Πρώτη εντύπωση κακή. Γιατί HTC βγάζεις συσκευασία iphone σε άσπρομπεζ χρώμα? Η συσκευασία του HD ήτανε κορυφαία, δεν χρειάζεται απομιμήσεις. Μετά την άνοιξα. Το τηλέφωνο είναι απλά τεράστιο. Θεική οθόνη με τζάμι. Τα ελάχιστα υπερυψωμένα κουμπιά μπροστά τα πρωτιμάω από τα touch του HD. Δυστυχώς όμως η κάμερα πίσω είναι αρκετά πιο υπερυψωμένη σε σημείο να με χαλάει όταν την ακουμπάω. Κατασκευή απλά φοβερή. Το HD και το iphone είναι πλαστικούρες μπροστά του. Μια χαρά λεπτό και όχι βαρύ.
Η συσκευασία τα κλασικά, φορτιστή, καλώδιο, θήκη προστασίας, ακουστικά. Το καλώδιο είναι το νέο micro usb που έχουνε τα καινούρια τηλέφωνα και καποιοι εξωτερικοί δίσκοι.
Βγάζω το μεταλλικό καπάκι, βάζω την 16gb micro sd και την sim. Βγάζω την ζελατίνα από την προεγκατεστημένη μπαταρία και το τηλέφωνο ξεκινάει.
Ευκρίνεια οθόνης και χρώματα απίστευτα.
Ξεκινάει και μετά από μερικές ερωτήσεις setup (συνδέθηκε ακόμα και στο wireless αυτόματα) ανοίγει στην today screen. Αρχίζω να παίζω και η αίσθηση και η ταχύτητα απίστευτη.
Δυστυχώς όντως σε μερικά σημεία φαίνονται οι αδυναμίες του WM6.5, οι οποίες είμαι σίγουρος θα χαθούνε στην πρώτη cooked rom ή με τα WM7.
Σύνδεση με pc και συνγχροσνισμός άμεσος με outlook. Και όχι δεν χρειάστηκε να ανοίξω account και να δώσω πιστωτική κάρτα και να ενεργοποιήσω το τηλέφωνο και και και (βλέπε iphone).
Ακόμα καλύτερα πάτησα στο activesync το κουμπί explore και απλά άρχισα να περνάω τα αρχεία μου στο τηλέφωνο (μουσική, βίντεο, ήχους, βιβλία).
Μετά εγκατάσταση των προγραμμάτων μου απλώς με διπλό κλικ επάνω τους.
Α και μην ξεχάσω συγχρονισμό με το Lotus Notes της δουλειάς.
GPS άμεσο και με πληθώρα προγραμμάτων και χαρτών και πάνω από όλα GPS χωρίς ίντερνετ.
Τι είπατε? Δεν έχω appstore? Marketplace το όνομα του και θα πάρει και αυτό τα επάνω του.
Πιστέψτε με, έχουνε περάσει από τα χέρια μου σχεδόν όλα τα WM κινητά, όλα τα symbian communicator και όλα τα iphone. Το HD2 είναι εργαλείο δουλειάς, και hi-end. Το iphone είναι ένα πολύ καλό παιχνιδάκι και trendy και με καταπληκτικό μενού αλλά σε καμμιά περίπτωση bussines phone.
Σύγκριση δεν υπάρχει. Το HD2 είναι καλύτερο σε όλα εκτός από την ευχριστία του iphone. Αυτό όμως εμένα δεν μου αρκεί για να προτιμήσω ένα τηλέφωνο που εκτός από κλειδωμένο από παντού (και μην μου μιλάτε για jailbrake διάφορα) και για να κάνεις το αυτονόητο πρέπει να πάρεις άδεια.
Για να τελειώνω, ναι το λογισμικό του HD2 δεν είναι έτοιμο, αλλά δεν θα αργήσει. Και όταν έρθει αυτή η ώρα μόνο το Xperia X10 με android 2 βλέπω να μπορεί να το ανταγωνιστεί.

Ποντιε καλοριζικο, το ζητουμενο ειναι εσυ να εισαι ευχαριστημενος με το τηλεφωνακι σου.. ;)
Φρανκι, σου ευχομαι να βρεις επιτελους το HTC των ονειρων σου! :D

ωραιος ο pontios, καλοριζικο. Περιμενουμε και αλλο feedback αφου ζησεις λιγο μαζί του να δουμε ευκολίες και κουσούρια.

takis, δε ξερω αν θα ειναι wm, android ή οτιδήποτε αλλο, θα το βρώ όμως καποια στιγμή. Ταγμένος δεν ειναι κανεις και ποτε δε λεμε ποτέ.

Re: Απάντηση: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

ΥΓ. Προχθες πηρε φιλος το 3gs, ο οποιος ηταν φανατικος Smartphonaκιας (ειχε το Omnia) και εβγαζε σπυρακια οποτε ακουγε για iphone.Με πηρε τηλεφωνο και απλα μου ειπε οτι τωρα καταλαβε τι εννοουσα..

Ε όχι και φανατικός Smartphonakias με ΟΜΝΙΑ, είναι σαν να λέμε φανατικός μηχανόβιος με κινέζικο παπί! :drummer:

Φανατικος smartphonακιας ειναι αυτος που εχει δοκιμασει τα απαντα του ειδους (htc, omnia κοκ) και αυτος ανηκει στην κατηγορια αυτη..
Τωρα γιατι θεωρεις το omnia παπι δεν πολυκαταλαβαινω, αλλα τεσπα...

Μετά από μερικές μέρες με το τηλέφωνο μπορώ να παραθέσω μερικές ακόμα εντυπώσεις. Δυστυχώς τα windows 6.5 σε ορισμένα σημεία δεν μπορούνε να δουλευτούνε με τα δάχτυλα, αλλά λόγω της capacitive screen δεν υπάρχει επιλογή γραφίδας. Ελπίζουμε αργότερα να διορθωθεί.
Από μπαταρία δεν σκίζει. 2 μέρες το πολύ με κάποια χρήση. Με αρκετή χρήση μια μέρα μόνο.
Αν και δεν έχουνε βγει ακόμα φορτιστές, βρήκα φορτιστή αυτοκινήτου και σπιτιού της ΝΟΚΙΑ οι οποίοι δουλεύουνε τέλεια. Και ακόμα καλύτερα ήτανε στα αζήτητα σε Oteshop και τα πήρα 1 ευρώ το ένα.
Από ταχύτητα πάντως και οθόνη το κινητό τα σπάει.

Re: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

Ωχ, πάλι σε έξοδα θα με βάλετε, Μάριε:music-smiley-005: το καραγουστάρω, από χθες που το είχες στο Verde, άκυρο το πμ:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

Για αγορά από εδώ http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=188868 ή από εδώ http://www.clove.co.uk/viewProduct....Category=591602F7-C32B-44D8-859D-F9230F032E7E και τα δύο είναι αξιόπιστα. Για το expansys υπάρχει και κουπόνι εάν θέλετε έκπτωση 25 ευρώ.

Eγώ το αγόρασα από εδώ, http://www.handtec.co.uk/page.php?xPage=international_orders σύνολο με μεταφορικά 550 ,