[Επίσημο] HTC HD 2

Απάντηση: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

K poy akrivws artis rythmiseis einai to kommati twn syndesewn?

Re: Απάντηση: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

Μακάρι να είναι όπως τα λες, ειλικρινά ψήθηκα λίγο (είμαστε και gadgetάκηδες όλοι), αλλά δεν με έπεισε ότι πρέπει να αλλάξω το Iphone...

Δεν το είδα καθόλου βέβαια πως τα πάει σε browsing...Eίναι και τα παιχνίδια που έχει το iphone....Μπερδεύτηκα! :BDGBGDB55:

καλα παιξε τα παιχνιδακια του ιφον και εμεις θα παιζουμε σε emulator ps1 :P

Re: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

Μετά από αρκέτη χρήση πιστεύω ότι το εικονικό πληκτρολόγιο του iphone είναι πολύ πιο ακριβές απο αυτό του HTC HD2. Γράφεις άλλα αντ' άλλων. Αλλού πατάς αλλού βρίσκεσαι. Είναι υπερευαισθητο και καθόλου ακριβές. Απαραίτητη η αγορά stylus μήπως και βελτιωθούν τα πράγματα. Κατά τα υπόλοιπα η συσκευή είναι εκπληκτική !

Re: Απάντηση: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

Για βάλτου και μια σωστή ROM όπως η L|6.5.5|ROM|WWE| ? Energy "Leo" 23518/21889 |Jan 25| ? Sense 2.5 / MaxManila ? από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591784 και πες μου μετά πως το βρίσκεις. Υπόψιν θέλει πρώτα εγκατάσταση το Hard SPl από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433
Φίλε pontios θα ήθελα να σε ρωτήσω τι ακριβώς προσφέρει η παραπάνω σε σχεση με την μανήσια και αν επηρεάζονται τα ελληνικά. Αξίζει η αλλαγή τελικά; Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

Φίλε pontios θα ήθελα να σε ρωτήσω τι ακριβώς προσφέρει η παραπάνω σε σχεση με την μανήσια και αν επηρεάζονται τα ελληνικά. Αξίζει η αλλαγή τελικά; Ευχαριστώ

Φίλε Pinezas η παραπάνω rom έχει όλα όσα θα έπρεπε να έχει η κανονική, και περιέχει διορθώσεις και κάποια προγράμματα. Αξίζει πραγματικά τον κόπο. Για τα Ελληνικά βάζεις την Ελληνική version της rom. Απλά να θυμάσαι ότι για να μπει πρέπει να σπάσεις ουσιαστικά το κινητό, και εάν χρειαστεί να το πας για επισκευή, θα πρέπει πρώτα να το επαναφέρεις. Εάν διαβάσεις λίγο στο xda θα βρεις πολλέ πληροφορίες.

Το τσίμπησα και εγω και το παιδεύω εδώ και δυο μερες..
Καταρχήν το μηχανάκι είναι εξαιρετικό και δεν εχει καμια σχεση με αλλα κινητά που φοράνε WM..
Με απλα λογια παει σφαίρα…
Το λοιπον σκαλίζω τα καλούδια του και γενικοτερα τις εφαρμογές και εχω κολλήσει στα εξης…
- Στην πρωτη επιφάνεια με τις συντομεύσεις υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν και άλλες εκτος από τις 9 που εχει ηδη;;
- Ο video player που εχει δεν φημίζεται για τις δυνατότητες του και λογικά με το core player όλα θα είναι οκ..
Παρόλα αυτά αυτος που δοκίμασα βγαζει μονο ηχο…
Μηπως χρειάζεται καποια συγκεκριμένη Version του core;
- Προσπαθώ να αλλαξω τον ηχο από το ξυπνητήρι…
Γινετε η θα πρέπει να εγκαταστήσω άλλο ξυπνητήρι ( πραγμα που θα ηθελα να αποφύγω)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

Φίλε Pinezas η παραπάνω rom έχει όλα όσα θα έπρεπε να έχει η κανονική, και περιέχει διορθώσεις και κάποια προγράμματα. Αξίζει πραγματικά τον κόπο. Για τα Ελληνικά βάζεις την Ελληνική version της rom. Απλά να θυμάσαι ότι για να μπει πρέπει να σπάσεις ουσιαστικά το κινητό, και εάν χρειαστεί να το πας για επισκευή, θα πρέπει πρώτα να το επαναφέρεις. Εάν διαβάσεις λίγο στο xda θα βρεις πολλέ πληροφορίες.

mipos einai eukolo na mou peis pos ginete auto to spasimo giati den vgazo akri? euxaristo

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το κ

Σορρυ για τις συχνες ερωτησεις αλλα μηπως μπορεις να μου πεις αν υπαρχει ελληνικη version της rom και που? ευχαριστω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού

Σορρυ για τις συχνες ερωτησεις αλλα μηπως μπορεις να μου πεις αν υπαρχει ελληνικη version της rom και που? ευχαριστω

Η Artemis (αλλά όπως θα ξέρεις χάνεις την εγγύηση της ACE-Hellas)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612580

artemisell.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού

Η Artemis (αλλά όπως θα ξέρεις χάνεις την εγγύηση της ACE-Hellas)

Δεν χάνεις την εγγύηση. Απλά πριν το πας πίσω πρέπει να επαναφέρεις την ROM της μάνας του. Εάν δεν γίνεται γιατί το τηλέφωνο είναι τελέιως νεκρό τότε δεν έχεις πάλι πρόβλημα.

Εάν δεν γίνεται γιατί το τηλέφωνο είναι τελέιως νεκρό τότε δεν έχεις πάλι πρόβλημα.

εκτος αμα ειναι αγορασμενο απο expansys
σε αυτην την περιπτωση δεν σε καλυπτει η εγγυηση

εκτος αμα ειναι αγορασμενο απο expansys
σε αυτην την περιπτωση δεν σε καλυπτει η εγγυηση

Πάλι κάνεις λάθος φίλε μου. Και από expansys να είναι η Ace Hellas σε καλύπτει κανονικά. Δεν σε καλύπτανε όσο ήτανε αποκλειστικά στην Vodafone. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχει θέμα.

Πάλι κάνεις λάθος φίλε μου. Και από expansys να είναι η Ace Hellas σε καλύπτει κανονικά.
Δεν σε καλύπτανε όσο ήτανε αποκλειστικά στην Vodafone. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχει θέμα.
θα αλλαξαν την πολιτικη που ειχαν φαινεται!

εγω γνωριζα οτι αμα ειναι αγορασμενο (πχ. απο expansys) και περασεις ανεπισημη ρομ χανεις την εγγυηση
(σε περιπτωση που δεν μπορεις να επαναφερεις την επισημη ρομ ξανα)

:ernaehrung004:

φιλε pontios δεν υπαρχει ελληνικη energy rom? Εσυ ποια εχεις βάλει?

Απάντηση: Re: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

φιλε pontios δεν υπαρχει ελληνικη energy rom? Εσυ ποια εχεις βάλει?

Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά μετά τα καγκιοζλίκια της Microsoft σχετικά με τα 7 και το ότι δεν θα υποστηρίζεται το HD2, το έδωσα και πήρα το Legend. Με Android και τα ίδια χαρακτηριστικά με το HD2. Το κινητό πετάει και δεν γυρίζω ούτε με σφαίρες.
Τώρα για Ελληνική energy ROM, εάν υπάρχει θα την βρεις είτε στο xda-developers είτε στο modaco.

Λίγη βοήθεια.Ειμαι νεος στην παρεα και εδω και λιγες μερες εχω το hd2.Αν καποιο πορογραμμα δεν ειναι σε μορφη cab ή exe και ειναι χμλ μπορει να γινει εγκατασταση;

Απάντηση: Re: hTC HD 2, γιατι εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο

Λίγη βοήθεια.Ειμαι νεος στην παρεα και εδω και λιγες μερες εχω το hd2.Αν καποιο πορογραμμα δεν ειναι σε μορφη cab ή exe και ειναι χμλ μπορει να γινει εγκατασταση;

Όχι

Από σήμερα το κινητό τρέχει και Android (αλλά και ubuntu). Δεν είναι ακόμα απροβλημάτiστο αλλά μόλις γίνει θα είναι ίσως το κορυφαίο κινητό για την ώρα. Η 4.3 οθόνη του είναι απλά τέλεια για android. Σε σχέση με το desire προτιμάω το HD2 γιατί είναι πιο μουράτο. Μακάρι να βγει και full android.
Ότι θέλετε να μάθετε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=651632 και εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=715805
Απλά το radio σας πρέπει να είναι version 2.9 ή 2.10 και γιαυτό χρειάζεστε Hspl από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611433

Last edited: