[Επίσημο] Huawei Mate 8

Σήμερα όχι δεν αξίζει , με 385 ευρώ μπορείς να πάρεις το LG G4 που έχει σαφώς καλύτερη οθόνη και κάμερα , αλλιώς γύρω στα 300 ευρώ δες κάποιο Κινέζικο (πχ. LeTV X800 , Oneplus 2 , Zuk Z1) αν δεν σε πειράζει βέβαια να κυκλοφορείς με κινητό noname (το ZUK ουσιαστικά είναι Lenovo).

Απάντηση: Re: [Επίσημο] Huawei Mate 8

Γεια σε ολους. μηπως μπορει καποιο να μου πει πιο τηλεφωνο ειναι κοντα σε αποδοσεις στο samsung note 4 απο τα κινεζικα εννοω οθονη επεξεργαστη , εχω ενα note 3 samsung και θελω να παρεω ενα δικαρτο στα 500 ευρ διαθετω αλλα οπως ειπα και πριν να ειναι γενικα σαν το ΝΟΤΕ 4.εβλεπα το huawei mate s αλλα δεν ξερω πολυ καλα απο αυτα για αυτο ζηταω την γνωμη σας . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Huawei Mate 8

Γεια σε ολους. μηπως μπορει καποιο να μου πει πιο τηλεφωνο ειναι κοντα σε αποδοσεις στο samsung note 4 απο τα κινεζικα εννοω οθονη επεξεργαστη , εχω ενα note 3 samsung και θελω να παρεω ενα δικαρτο στα 500 ευρ διαθετω αλλα οπως ειπα και πριν να ειναι γενικα σαν το ΝΟΤΕ 4.εβλεπα το huawei mate s αλλα δεν ξερω πολυ καλα απο αυτα για αυτο ζηταω την γνωμη σας . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!

lenovo vibe z2 pro, lenovo zuk z1 είναι μπροστά στα χαρακτηριστικά. Το αν είναι ακριβώς ίδια ας το πει ο Υπερίωνας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: [Επίσημο] Huawei Mate 8

ευχαριστω πρωτα για την απαντηση , εχει amoled οθονη οπως τα samsung? εννοω τοσα ζωντανα?

Samsung A8...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δες και εδώ..http://www.bestprice.gr/item/2154659027/samsung-galaxy-a8-dual.html

Κανονικά νομίζω ότι δεν εισάγεται άρα πιθανολογώ ότι είναι παρεισαγωγή.

Samsung A8...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δες και εδώ..http://www.bestprice.gr/item/2154659027/samsung-galaxy-a8-dual.html

Κανονικά νομίζω ότι δεν εισάγεται άρα πιθανολογώ ότι είναι παρεισαγωγή.

430 ευρώ για snapdragon 615 και 2 γιγα ραμ?

Με βάση τις απαιτήσεις του απάντησα (dual sim /AMOLED/σαν Note 4).

Αν ξεχάσουμε την AMOLED και την Samsung τότε προτείνω Lenovo ZUK Z1 , OnePlus 2 , Lenovo Honor 6.

Με βάση τις απαιτήσεις του απάντησα (dual sim /AMOLED/σαν Note 4).

Αν ξεχάσουμε την AMOLED και την Samsung τότε προτείνω Lenovo ZUK Z1 , OnePlus 2 , Lenovo Honor 6.

δεν πλησιάζει τις επιδόσεις του note 3 πόσο μάλλον του note 4,είναι υποβάθμιση σε σχέση με το note 3 που έχει τώρα

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ εδώ και λίγο καιρό προσπαθώ μάταια να βρω άξιο αντικαταστάτη του Note 3 σε λογική τιμή. :)

δεν πλησιάζει τις επιδόσεις του note 3 πόσο μάλλον του note 4,είναι υποβάθμιση σε σχέση με το note 3 που έχει τώρα

Δεν ισχύει αυτό , καταρχήν τρέχει την νέα έκδοση του Touchwiz ενώ το Note 3 έχει μείνει στην παλιά , αυτό και μόνο είναι τεράστια διαφορά. Επίσης υπάρχει και το θέμα της εμφάνισης (πολύ πιο λεπτό και στιλάτο).

Ακόμη και σε benchmark είναι κοντά στο Note 4...

06-1444123376-samsung-galaxy-a8-antutu-benchmark.jpg

Γενικά θεωρώ ότι μια καλή εναλλακτική στην σειρά Note (4 και 5) χωρίς να φτάνει όμως στα ίδια επίπεδα (ειδικά στο 5).

Εδώ και ένα review...http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a8-review-1288.php

Last edited:

G4 η πλέον ισορροπημενη πρόταση σε αυτα που θες και ας μην εχει Amoled.
Εχει μια άριστη LCD-IPS

Αλλιως σε 6ιντσο το Oppo r7plus με Amoled.
http://www.amazon.co.uk/OPPO-Plus-D...1?ie=UTF8&qid=1449062539&sr=8-1&keywords=oppo
ευχαριστω κασταρχην. ειμαι αναμεσα samsung A8 η OPPO R7 PLUS. Εχω μπερδευτει και απλα τα μελεταω συνεχεια( εννοω προδιαγραφες). αλλαζω τηλ. καθε 3-4 χρονια και αφου παντα ειχα samsung καταλαβαινετε τι (περναω), χα χα χα .

Σε σχέση με κάτι Dog-ee , GUMI bear και Elephant-phone μια χαρά είναι η Oppo.

YPERION ΤΟ Α8 ανωτερο απο το samsung note 2-3? ρωτραο επειδη ειναι δικαρτο? ειναι γρηγορο? στο ιντερνετ? απο φωτο τι λεει? ειναι 32 gb ? η ram δεν ειναι λιγη? αν βαλω παραπανω λεφτα και παω σε huawei mate s αλλαζω επιπεδο? ευχαριστω για την βοηθεια

Last edited:
Διαβάζω τα περί "άξιου αντικαταστάτη του Note 3" και απορώ βρε παιδιά.Τι άξιο δηλαδή από αυτό το προβληματικό-με το Android 5- τηλέφωνο θέλετε να βρείτε;
Tα ΑΠΕΙΡΑ lag του;Την άθλια σε ταχύτητα και εστίαση φωτογραφική μηχανή του;Την μπαταρία του που με το ζόρι βγάζεις 10 ώρες;

Διαβάζω τα περί "άξιου αντικαταστάτη του Note 3" και απορώ βρε παιδιά.Τι άξιο δηλαδή από αυτό το προβληματικό-με το Android 5- τηλέφωνο θέλετε να βρείτε;
Tα ΑΠΕΙΡΑ lag του;Την άθλια σε ταχύτητα και εστίαση φωτογραφική μηχανή του;Την μπαταρία του που με το ζόρι βγάζεις 10 ώρες;

φιλε μου για πιο κινητο μιλας?

Μιας και έχουν περάσει 2 oppo από τα χέρια μου, αν δεν θέλεις να το πειράξεις το κινητό θα σου πρότεινα κι εγώ να μην πάρεις oppo.

Από software updates είναι για κλάματα. Πολύ ωραίες συσκευές, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, καλό aftersales (μου αντικατέστησαν το find 5 με το find7a δωρεαν) αλλά οι rom τους είναι όλο bug και κάθε καινούρια είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Επίσης μόλις βγει καινούριο μοντέλο, το προηγούμενο το αφήνουν στο έλεος του Θεού.

Αν περάσεις custom όμως, είναι καλή επιλογή η oppo.