Γεια σε ολους. μηπως μπορει καποιο να μου πει πιο τηλεφωνο ειναι κοντα σε αποδοσεις στο samsung note 4 απο τα κινεζικα εννοω οθονη επεξεργαστη , εχω ενα note 3 samsung και θελω να παρεω ενα δικαρτο στα 500 ευρ διαθετω αλλα οπως ειπα και πριν να ειναι γενικα σαν το ΝΟΤΕ 4.εβλεπα το huawei mate s αλλα δεν ξερω πολυ καλα απο αυτα για αυτο ζηταω την γνωμη σας . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!
Γεια σε ολους. μηπως μπορει καποιο να μου πει πιο τηλεφωνο ειναι κοντα σε αποδοσεις στο samsung note 4 απο τα κινεζικα εννοω οθονη επεξεργαστη , εχω ενα note 3 samsung και θελω να παρεω ενα δικαρτο στα 500 ευρ διαθετω αλλα οπως ειπα και πριν να ειναι γενικα σαν το ΝΟΤΕ 4.εβλεπα το huawei mate s αλλα δεν ξερω πολυ καλα απο αυτα για αυτο ζηταω την γνωμη σας . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!
Samsung A8...
Δες και εδώ..http://www.bestprice.gr/item/2154659027/samsung-galaxy-a8-dual.html
Κανονικά νομίζω ότι δεν εισάγεται άρα πιθανολογώ ότι είναι παρεισαγωγή.
Με βάση τις απαιτήσεις του απάντησα (dual sim /AMOLED/σαν Note 4).
Αν ξεχάσουμε την AMOLED και την Samsung τότε προτείνω Lenovo ZUK Z1 , OnePlus 2 , Lenovo Honor 6.
δεν πλησιάζει τις επιδόσεις του note 3 πόσο μάλλον του note 4,είναι υποβάθμιση σε σχέση με το note 3 που έχει τώρα
ευχαριστω κασταρχην. ειμαι αναμεσα samsung A8 η OPPO R7 PLUS. Εχω μπερδευτει και απλα τα μελεταω συνεχεια( εννοω προδιαγραφες). αλλαζω τηλ. καθε 3-4 χρονια και αφου παντα ειχα samsung καταλαβαινετε τι (περναω), χα χα χα .G4 η πλέον ισορροπημενη πρόταση σε αυτα που θες και ας μην εχει Amoled.
Εχει μια άριστη LCD-IPS
Αλλιως σε 6ιντσο το Oppo r7plus με Amoled.
http://www.amazon.co.uk/OPPO-Plus-D...1?ie=UTF8&qid=1449062539&sr=8-1&keywords=oppo
Σε σχέση με κάτι Dog-ee , GUMI bear και Elephant-phone μια χαρά είναι η Oppo.
Διαβάζω τα περί "άξιου αντικαταστάτη του Note 3" και απορώ βρε παιδιά.Τι άξιο δηλαδή από αυτό το προβληματικό-με το Android 5- τηλέφωνο θέλετε να βρείτε;
Tα ΑΠΕΙΡΑ lag του;Την άθλια σε ταχύτητα και εστίαση φωτογραφική μηχανή του;Την μπαταρία του που με το ζόρι βγάζεις 10 ώρες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.