[Επίσημο] iPad 2 @2011

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Δηλ. τι περιμενες ?
Εχει κατι καλυτερο να δειξει ο ανταγωνισμος (ποιος ?) ...
Εγω παντως κραταγα μικρο καλαθι.... ειδικα για την οθονη.

Οι υπολοιποι απλα θα τρεχουν παλι.

Προφανως δε παρακαλουθεις ουτε τον καταιγισμο απο νεες συσκευές (στα χαρτια τουλαχιστον) ουτε οτι απο ενα tab μια archos και 4-5 κινεζο tablets η αυτοκρατορια εχασε 25% μερίδιο μέσα σε 3 μήνες στα tablets.
Ο ανταγωνισμος στα "κυβικα" του ipad (μεγαλη οθονη δλδ) τωρα ξεκινάει... και αν δε φρεσκαρει το γερασμένο ios η apple.....

Αλλα τι να λέμε απο πωλησεις μια χαρα θα τα παει, ας ειναι καλα οι no brainer "μουτζαχεντιν" που λέει και ο Τάσος.

Οσο για το ipad2 αν εξαιρέσεις τον επεξεργαστη ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ κατι που δεν θα μπορουσε να έχει ΗΔΗ το παλαιοτερo ipad.... αλλα ετσι ειναι αυτα...με το σταγονόμετρο...

Καλές αγορες οπως και να έχει, διοτι φυσικα και είναι ενα αξιοπρεπέστατο gadget για το σπίτι.

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Ναι καλα .... ποιο το Xoom που εχει 700-800$ ?
Ελεγε οτι εχει Flash και τωρα που βγηκε (που αραγε) δεν εχει καν flash (γιατι αραγε)?
Αληθεια , εχεις δει εσυ με τα ματια σου κανενα απο αυτα ... εγω μονο στα χαρτια τα βλεπω , εδω κι ενα χρονο, και τωρα με τετοιες τιμες ειδικα , θα τρεχουνε και δε θα φτανουνε...

Αλλα, ενταξει , θα βαλουνε τετραπυρηνο σε λιγο για να τη βγουνε στην Apple...
Και θ αυξηθουν και οι 100 μολις εφαρμογες που υπαρχουν τωρα... που θα παει θα φτασουν καποτε το appstore!
Και αμα δεις και καμια εφαρμογη της κλασης του iworks, imovie, garage band, djay για Android κλπ , τοτε πες μου!!!

Δουλευομαστε ?

Last edited:

Το ερώτημα είναι απλό φίλοι μου: ΤΙ να πάρω στις 25 Μαρτίου (άντε στις 26) αν όχι ipad2; Όλα τα άλλα ενδιαφέρουν τους μετόχους και τους μαγαζάτορες._

Ναι καλα .... ποιο το Xoom που εχει 700-800$ ?
Ελεγε οτι εχει Flash και τωρα που βγηκε (που αραγε) δεν εχει καν flash (γιατι αραγε)?
Αληθεια , εχεις δει εσυ με τα ματια σου κανενα απο αυτα ... εγω μονο στα χαρτια τα βλεπω , εδω κι ενα χρονο, και τωρα με τετοιες τιμες ειδικα , θα τρεχουνε και δε θα φτανουνε...

Αλλα, ενταξει , θα βαλουνε τετραπυρηνο σε λιγο για να τη βγουνε στην Apple...
Και θ αυξηθουν και οι 100 μολις εφαρμογες που υπαρχουν τωρα... που θα παει θα φτασουν καποτε το appstore!
Και αμα δεις και καμια εφαρμογη της κλασης του iworks, imovie, garage band, djay για Android κλπ , τοτε πες μου!!!

Δουλευομαστε ?

Προφανως και αστιευεσαι οσο αφορα το Market και τις 100 εφαρμογές....
οσο για το garage band και τα καινουρια φρουτα τσαμπα και βερεσε τα ακουω για το λειτουργικο που ουτε καν bluetooth αρχεια δε μπορει να στειλει (βαριεμαι να παραθετω και τα λοιπα κουλα/ελλειψεις που έχει). Οσο αφορα το ιδιο το ios το βαριεμαι ποια οσο τιποτα άλλο οποτε ανοιγω το iphone.

Φυσικα ο καταιγισμος των νεων συσκευων δεν ειναι ετους αλλα μήνα, αυτα τα παλαια που ακουγαμε εκει εχουν μεινει και αδιάφορα πλέον....

Ο καθένας και τις επιλογές του.... καλα να ειμαστε να τα χαιρόμαστε.:drummer:

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Πλάκα κανεις
Το BT ειναι για τα παιδάκια να ανταλλασουν φωτογραφίες στα διαλείμματα

Είναι γεγονός πάντως πως οι εφαρμογές του market είναι ερασιτεχνικές σε σχέση με του AppStore. Το λέω εκ του ασφαλούς αφού έχω συσκευές και στις δυο πλατφόρμες.

Πάντως πρέπει να το παραδεχτούν ακόμα και οι μουτζαχεντίν κάποια στιγμή, ότι αδιαμφισβήτητα οι αλλαγές μια ζωή δίνονται με το "σταγονόμετρο" ενώ αντίθεντα παρουσιάζονται με την "κάνουλα" (φαμφαρώδη δελτία τύπου και events, meetings, τυχαίες διαρροές κλπ).

Αυτή την μανία της να πρέπει να κουβαλάμε πάντα και το τσαντάκι με τους αντάπτορες και τα αξεσουάρ δεν την έχω καταλάβει. Δηλαδή θα πάθει τίποτα να χώσει ένα βύσμα παραπάνω π.χ. hdmi; θα χαλάσει το prestige της συσκευής;

Μια ακόμα ωραία κοσμητική ανανέωση. Εντυπωσιακό μεν, μεγάλα λάθη δε.
Η ανάλυση της οθόνης είναι απλά απαράδεκτη, μαλλον δεδομένου ότι και πριν ήταν καλή, ίσως είπανε να μην ανεβάσουν το κόστος.
Οι γνωστές ελλείψεις του λογισμικού δεν θα συζητηθούν γιατί σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι.
Το cover μια ωραία γκατζετιά και τίποτα παραπάνω.
Ως συνήθως ότι θέλεις παραπάνω το πληρώνεις.
Και τι να κάνω ρε παιδιά το 1080p όταν θα πρέπει να μετατρέπω τις ταινίες για να τις δω στο Ipad?
Τέλος σιγά μην βάζανε Sd card slot. Βάλανε για microsim, μην θέλετε και πολλά.

Απίστευτο. Μα...πως στο καλό τα σκέφτονται ρε γ....το!

Είναι επιβεβαιωμένο οτι στο τμήμα σχεδιασμού δουλεύουν κάποιοι από τους 4400.

Επίσης μου άρεσε οτι μετά την τεράστια επιτυχία του λευκού iPhone 4 κυκλοφόρησαν και το iPad 2 σε λευκό χρώμα :D

Τέλος έχουμε και νέο ανταπτοράκι, το Apple Digital AV Adapter με HDMI. Συμβατό και με iPad 1 και iPhone 4/Touch4.

MC953

MC953_AV1

Αφου βγάλανε και αυτο το ανταπτοράκι πάλι καλά!!!
Ωραιο είναι πάντως, βλεπω περνει και εξωτερικη τροφοδοσια μια χαρά!

Για οσους εχουν ηδη ipad δεν αξιζει. Για τους υπολοιπους ειναι μια χαρα. Εγω θα το παρω.

Για οσους εχουν ηδη ipad δεν αξιζει. Για τους υπολοιπους ειναι μια χαρα. Εγω θα το παρω.

Και στο επόμενο αν αλλάξουν την ανάλυση τι θα κάνεις; θα μπεις ή δεν θα μπεις στην "μπρίζα" πάλι;

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

 Νίκος;1056006931 said:
Είναι επιβεβαιωμένο οτι στο τμήμα σχεδιασμού δουλεύουν κάποιοι από τους 4400.

Επίσης μου άρεσε οτι μετά την τεράστια επιτυχία του λευκού iPhone 4 κυκλοφόρησαν και το iPad 2 σε λευκό χρώμα :D

Μεγάλα μυαλά που σκέφτονται με πολύ απλό τρόπο..και φυσικά, Jonathan Ive:grinning-smiley-043

Ωραία συσκευή..

Αν είχε καλύτερη οθόνη και δεν ήταν Apple (iTunes) μπορεί να ψηνόμουν.

Καλά καλά άσε τα "μπορεί να ψηνόμουν"... ;)

ΙΤάνθρωπος και apple δεν πάει ποτέ μαζί. -bye-