[Επίσημο] iPad 2 @2011

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Παρόλα αυτά, ίδια αυτονομία..

Είμαι σίγουρος ότι η νέα μπαταρία είναι σημαντικά πιο λεπτή από την παλιά, γιαυτό και η μεγαλύτερη επιφάνεια.

Το "1.8x bigger" προφανώς το έγραψε κάποιος "μουτζαχεντίν". :D

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Παρόλα αυτά, ίδια αυτονομία..

Είμαι σίγουρος ότι η νέα μπαταρία είναι σημαντικά πιο λεπτή από την παλιά, γιαυτό και η μεγαλύτερη επιφάνεια.

Το "1.8x bigger" προφανώς το έγραψε κάποιος "μουτζαχεντίν". :D

αυτό ακριβώς! -bye-

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Καλά έχει πολύ πλάκα....με ρωτάει φίλος μου (που ψήνεται να το πάρει λόγω του ότι έχει iPhone), έχει usb να μεταφέρω τα avi μου να βλέπω έτσι δεν είναι;

χαχαχαχαχαχαχαχαχα , έπεσα από την καρέκλα.... :flipout::flipout::flipout:

-bye-
Πες του να παρει ενα Android (αλλα ξεχασα ... ουτε αυτο εχει usb )!!!
Αλλα φυσικα, δεν του ειπες οτι απλα δεν υπαρχει πια λογος, αφου μπορει να στριμαρει κατευθειαν το υλικο του μe to Airplay !

Aληθεια, δε μας ειπες ρε Τασο, τελικα ΠΟΙΟ του προτεινες να παρει ? -bye-

Και για να μη λεμε ανακριβειες, φυσικα και μπορει να βαλει .avi και οτι αλλο θελει στο ipad , χωρις conversion , υπαρχει το vlc, yxplayer, oplayer που με usb περνας οτι θελεις ...

Last edited:

Αληθεια μιας και το εφερε η κουβέντα και δε το εχω ψάξει, το Airplay ειναι συμβατο με τις DLNA τηλεοράσεις? στριμαρω δλδ στην lg μου ανετα οπως κανω απο το tab φωτο και video?

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Προφανως και αστιευεσαι οσο αφορα το Market και τις 100 εφαρμογές....
οσο για το garage band και τα καινουρια φρουτα τσαμπα και βερεσε τα ακουω για το λειτουργικο που ουτε καν bluetooth αρχεια δε μπορει να στειλει (βαριεμαι να παραθετω και τα λοιπα κουλα/ελλειψεις που έχει). Οσο αφορα το ιδιο το ios το βαριεμαι ποια οσο τιποτα άλλο οποτε ανοιγω το iphone.

Φυσικα ο καταιγισμος των νεων συσκευων δεν ειναι ετους αλλα μήνα, αυτα τα παλαια που ακουγαμε εκει εχουν μεινει και αδιάφορα πλέον....

Ο καθένας και τις επιλογές του.... καλα να ειμαστε να τα χαιρόμαστε.:drummer:

φυσικα και δεν αστειευομαι... ανοιξε το android app store , στη κατηγορια Tablets Apps kai μετρα ποσες εφαρμογες εχει.... δε θα σου παρει πολλη ωρα!!!-bye-

Aληθεια, δε μας ειπες ρε Τασο, τελικα ΠΟΙΟ του προτεινες να παρει ? -bye-

Να κάτσει στ' αυγά του με το laptop του -bye-

Γιάννη, μην νομίζεις ότι ο καθένας έχει όρεξη να κάτσει να ανακαλύψει τον τροχό ψάχνοντας το application του application ω application να κάνει πράγματα που ήδη κάνει by default.
οπως έχω ξαναπει, υπάρχει πολύς κόσμος που όταν έχει φτάσει στο λύκειο δεν δέχεται να ξαναξεκινήσει από το νηπιαγωγείο πάλι...

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Αληθεια μιας και το εφερε η κουβέντα και δε το εχω ψάξει, το Airplay ειναι συμβατο με τις DLNA τηλεοράσεις? στριμαρω δλδ στην lg μου ανετα οπως κανω απο το tab φωτο και video?

Οχι , θελι το apple tv.
Streaming γινετα επισης απο τον υπολογιστη σου στο iphone-ipad-itouch και το αντιθετο.

Aαα μιλας για την συγκεκριμένη κατηγορία, διοτι τρέχουν απροβληματιστα (στο tab παντα) ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ για android..... optimized για τις 10ιντσες δεν ξερω ποσες είναι, εξάλλου και στο Ipad οταν πρωτοβγήκε μια απο τα ίδια ήταν.....μεγενθυτικός φακός....

Re: Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Γιάννη, μην νομίζεις ότι ο καθένας έχει όρεξη να κάτσει να ανακαλύψει τον τροχό ψάχνοντας το application του application ω application να κάνει πράγματα που ήδη κάνει by default.
οπως έχω ξαναπει, υπάρχει πολύς κόσμος που όταν έχει φτάσει στο λύκειο δεν δέχεται να ξαναξεκινήσει από το νηπιαγωγείο πάλι...

Μα το κανουμε ολοι ηδη Τασο μου.
Το νηπιαγωγειο που λες, το ξαναπερασαμε πολλες φορες και θα το ξανακανουμε ακομη περρισοτερες.
Οταν πριν 20-30 χρονια βγηκαν τα πρωτα Mac με ποντικι (ακουσον-ακουσον) ολοι ελεγαν τι χρειαζεται αυτο.
Οταν ολοι λοιπον σε λιγο , θ αφησουν πληκτρολογια και ποντικια, εσυ θα πρεπει να πας παλι νηπαγωγειο.

Τασο, τα εχουμε ξαναπει: αλλη κατηγορια το tablet μισου κιλου και αλλη το laptop... Και δεν χρειαζεται να ανακαλυψεις τιποτα απο την αρχη: εχεις ηδη iphone oποτε γνωριζεις το λειτουργικο.

Ρε Δημητρη , κανε το κοπο να διαβασεις τη παρουσιαση μου (οχι ολοκληρωμενη δυστυχως ακομα) για το νεο MAC OS LION kai θα καταλαβεις.

Οταν σε λιγα χρονια θα δουλευουμε ολοι ετσι , καποιοι ακομη θα γκρινιαζουνε που δεν εχει usb... (λες και τ αλλα tablet εχουν)

Και μην ανυσηχεις, οι χειροπρακτικοι εχουν ηδη πιασει δουλεια (εγω πρωτος εχω παει απο τη χρηση του ποντικιου - πληκτρολογιου) !

Μια ερωτησούλα...
Στα χαρακτηριστικά του μας αναφέρει οτι μπορεί να κάνει mirroring και να στείλει μέσω του καλωδίου της Apple μέχρι 1080p σήμα.
Απο την άλλη όμως αναφέρει παρακάτω ότι μπορεί να 'παίξει' video H.264 μέχρι 720p..

Δηλαδή δεν μπορεί σαν ipad να κάνει playback 1080p??

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Aαα μιλας για την συγκεκριμένη κατηγορία, διοτι τρέχουν απροβληματιστα (στο tab παντα) ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ για android..... optimized για τις 10ιντσες δεν ξερω ποσες είναι, εξάλλου και στο Ipad οταν πρωτοβγήκε μια απο τα ίδια ήταν.....μεγενθυτικός φακός....

Optimized για tablet δεν ειναι πανω απο 100 (αντε βαλε κατι παραπανω)... οταν για το ipad ειναι 65000 !!!

Καλά έχει πολύ πλάκα....με ρωτάει φίλος μου (που ψήνεται να το πάρει λόγω του ότι έχει iPhone), έχει usb να μεταφέρω τα avi μου να βλέπω έτσι δεν είναι;

χαχαχαχαχαχαχαχαχα , έπεσα από την καρέκλα.... :flipout::flipout::flipout:

έχει βρε USB και περνάς ότι ταινία/subtitle θες!