Καλά καλά άσε τα "μπορεί να ψηνόμουν"...
ΙΤάνθρωπος και apple δεν πάει ποτέ μαζί.![]()
Εγω ξέρω έναν....ΙΤάνθρωπος και apple δεν πάει ποτέ μαζί.![]()
Παρόλα αυτά, ίδια αυτονομία..
Είμαι σίγουρος ότι η νέα μπαταρία είναι σημαντικά πιο λεπτή από την παλιά, γιαυτό και η μεγαλύτερη επιφάνεια.
Το "1.8x bigger" προφανώς το έγραψε κάποιος "μουτζαχεντίν".![]()
Προφανως και αστιευεσαι οσο αφορα το Market και τις 100 εφαρμογές....
οσο για το garage band και τα καινουρια φρουτα τσαμπα και βερεσε τα ακουω για το λειτουργικο που ουτε καν bluetooth αρχεια δε μπορει να στειλει (βαριεμαι να παραθετω και τα λοιπα κουλα/ελλειψεις που έχει). Οσο αφορα το ιδιο το ios το βαριεμαι ποια οσο τιποτα άλλο οποτε ανοιγω το iphone.
Φυσικα ο καταιγισμος των νεων συσκευων δεν ειναι ετους αλλα μήνα, αυτα τα παλαια που ακουγαμε εκει εχουν μεινει και αδιάφορα πλέον....
Ο καθένας και τις επιλογές του.... καλα να ειμαστε να τα χαιρόμαστε.:drummer:
Aληθεια, δε μας ειπες ρε Τασο, τελικα ΠΟΙΟ του προτεινες να παρει ?![]()
Αληθεια μιας και το εφερε η κουβέντα και δε το εχω ψάξει, το Airplay ειναι συμβατο με τις DLNA τηλεοράσεις? στριμαρω δλδ στην lg μου ανετα οπως κανω απο το tab φωτο και video?
Να κάτσει στ' αυγά του με το laptop του
Γιάννη, μην νομίζεις ότι ο καθένας έχει όρεξη να κάτσει να ανακαλύψει τον τροχό ψάχνοντας το application του application ω application να κάνει πράγματα που ήδη κάνει by default.
οπως έχω ξαναπει, υπάρχει πολύς κόσμος που όταν έχει φτάσει στο λύκειο δεν δέχεται να ξαναξεκινήσει από το νηπιαγωγείο πάλι...
Να κάτσει στ' αυγά του με το laptop του
Γιάννη, μην νομίζεις ότι ο καθένας έχει όρεξη να κάτσει να ανακαλύψει τον τροχό ψάχνοντας το application του application ω application να κάνει πράγματα που ήδη κάνει by default.
οπως έχω ξαναπει, υπάρχει πολύς κόσμος που όταν έχει φτάσει στο λύκειο δεν δέχεται να ξαναξεκινήσει από το νηπιαγωγείο πάλι...
Aαα μιλας για την συγκεκριμένη κατηγορία, διοτι τρέχουν απροβληματιστα (στο tab παντα) ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ για android..... optimized για τις 10ιντσες δεν ξερω ποσες είναι, εξάλλου και στο Ipad οταν πρωτοβγήκε μια απο τα ίδια ήταν.....μεγενθυτικός φακός....
Καλά έχει πολύ πλάκα....με ρωτάει φίλος μου (που ψήνεται να το πάρει λόγω του ότι έχει iPhone), έχει usb να μεταφέρω τα avi μου να βλέπω έτσι δεν είναι;
χαχαχαχαχαχαχαχαχα , έπεσα από την καρέκλα....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.