[Επίσημο] iPad 2 @2011

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Πολύ ωραίο το νέο ipad !!
Μικρότερο, ελαφρύτερο, διπλάσια δύναμη σε ισχύ, ίδια αυτονομία παρά την διπλάσια δύναμη, έξοδος hdmi, που απορώ γιατί την έβαλαν, μέσω του αντάπτορα, αφού ελάχιστοι θα την χρησιμοποιήσουν στο ipad, κάμερες, gps κτλ...

Σούπερ !

Το καλό είναι ότι κ ο ανταγωνισμός ακολουθεί κ ο πελάτης έχει επιλογές για να αγοράσει.

@ pontios ,ούτε σε παρεξηγω ούτε θέλω να παρεξηγηθώ , αλλα ρε φίλε στο avclub είμαστε είναι δυνατόν να μην έχω δοκιμάσει το αντιπάλων δέος , του οποίου ο ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ εκπρόσωπος ήταν , και για την ώρα ακόμα είναι , το samsung galaxy tab ,ειδικά αν το πιάσεις στα χέρια σου μετά την εμπειρία iPad , όπως την έπαθα εγω , σου ερχετε να κοπανας το κεφάλι σου.Εντάξει για θέματα γουστου δεν το συζητω αλλα για εμπειρίας χρήσης έτη φωτός πίσω οι άλλοι.
Το είχα γράψει και θα συνεχίσω να το γράφω , τα μηνύματα μου υπάρχουν , του εσερνα ( iPad) τα μύρια μέχρι που το χρησιμοποίησα .
Τώρα αν νομίζεις ότι τα τύπου android είναι καλύτερα δεν ξέρω τι να πω.
Πάντως ακόμη δεν είδα κανένα απ αυτα που ανεφερες , τα νέα xoom , galaxy 2 κλπ.

@ Φρα.Πε σίγουρα η ζελατινα δεν θα κάνει τίποτα σπουδαίο ( γρατζουνιες , γδαρσιματα ) αν σου πέσει , αλλα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων στις θήκες , και δεδομένου του μεγέθους του iPad ( του πρώτου τουλάχιστον ) ούτε αυτές θα κάνουν πολλά αν σου φύγει απο τα χέρια , οπότε τις προτείνω ,τις ζελατινες σαν συμπλήρωμα στο εξαιρετικό design του νέου μοντέλου . Μεταξύ μας μου αρέσει αυτο που είδη έχω αλλα θα δω και το άλλο ζωντανά για να το σίγουρεψω.

Αυτα και χωρίς παρεξήγηση απο κανένα , κουβέντα και χαβαλέ κάνουμε , δεν έχω μετοχές σε κανένα. :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

οποιαδήποτε άλλη ταμπλέτα και να πάρεις τώρα, το μόνο που θα μπορείς να κάνεις είναι να web browsing, mail και λοιπά βασικά πράγματα...

οι τέλεια γραμμένες εφαρμογές του iPad είναι η μεγάλη του δύναμη...

σε ποιο άλλο hardware θα βρεις αψεγάδιαστες εφαρμογές όπως: keynote, numbers, pages, djay, rebirth, nLOG, iMS-20, AirVideo, AVplayerHD, Luminos, Infinity blade, PinballHD, Cut the Rope και η λίστα πάει μακριά...

εδώ ένα angry birds βγήκε για android και αυτό γεμάτο banners και στις μισές συσκευές πάει καρέ-καρέ!

όταν το android αποκτήσεις σοβαρό market και developers τα ξανά-λέμε! θα είμαι ο πρώτος που θα το τιμήσω

...μέχρι τότε μήλο=μονόδρομος

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Πολύ ωραίο το νέο ipad !!
Μικρότερο, ελαφρύτερο, διπλάσια δύναμη σε ισχύ, ίδια αυτονομία παρά την διπλάσια δύναμη, έξοδος hdmi, που απορώ γιατί την έβαλαν, μέσω του αντάπτορα, αφού ελάχιστοι θα την χρησιμοποιήσουν στο ipad, κάμερες, gps κτλ...

Σούπερ !

Το καλό είναι ότι κ ο ανταγωνισμός ακολουθεί κ ο πελάτης έχει επιλογές για να αγοράσει.

Mιχαλη, η hdmi εξοδος ειναι πολυ χρησιμη , ειδικα για εκπαιδευτικους σκοπους, στην Αμερικη - Iαπωνια μεχρι στα σχολεια εχει μπει και το ζητησαν πολλοι για να κανουν τις παρουσιασεις σε προβολεις και tv (καλα μη περιμενεις φυσικα να το δεις εδω αυτο σκηνικο)-bye-

http://www.youtube.com/watch?v=AzYI3cWPueM

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2

Mιχαλη, η hdmi εξοδος ειναι πολυ χρησιμη , εδικα για εκπαιδευτικους σκοπους, στην Αμερικη - Iαπωνια μεχρι στα σχολεια εχει μπει και το ζητησαν πολλοι για να κανουν τις παρουσιασεις σε προβολεις και tv (καλα μη περιμενεις φυσικα να το δεις εδω αυτο σκηνικο)-bye-

Γιάννη, δεν σκέφτηκα καθόλου αυτό που λες...πράγματι για τέτοιους σκοπούς είναι απαραίτητη...

Mιχαλη, δυστυχως αυτες οι συσκευες στην Ελλαδα , περνιουνται μονο σα gadjets...ενω απεχει πολυ αυτο απο τη πραγματικοτητα.
Στις περισσοτερες χωρες χρησιμοποιειται σε οτι μπορεις να φανταστεις.

Σε νοσοκομεια...
http://www.itnsource.com/shotlist//RTV/2011/01/05/RTV21311/

Στην Αστρονομια...
http://www.youtube.com/watch?v=LMHxMSa4HVw

Και οτι μπορεις να φανταστεις ....
http://www.youtube.com/watch?v=8wiQfxipzz4&feature=related

Ας κανω και γω μια ερωτηση!!! Τι χρωμα να προτιμησω και γιατι?? Υπαρχει καποιος αλλος λογος εκτος απο θεμα γουστου??

χθες ειχα την ευκαιρια να '' παιξω '' με το ipad 1 στα mediamarkt

εκπληκτικο ... εκπληκτικη ταχυτητα

φανταστειτε το 2ο ουτε ξερω ποσο γρηγορο θα ναι ...

αν ερχοταν jailbroken ( φανταζεστε ? ) θα ταν τελειο ...

Ωραια θα ταν αν ερχοταν jailbroken!! Παντως ειναι πολυ ευκολο να το κανει κανεις και μονος του!!

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο τσίπηδες / βρωμομαρκετίστες είναι εκεί στην Apple.. Τα 256ΜΒ έχουν αστείο κόστος και κάνουν μεγάλη διαφορά.. αλλά όχι, θα περιμένετε το iPad 2 για να τα πάρετε... :D

Απάντηση: Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPAD 2 @ 25 Μαρτίου '11

Eνω τα υπολοιπα tablets (πουντα ?) που εχουν δεκαδες GB , πετανε !!!!-bye--bye--bye-
Δεν κανουν τα specs τα μηχανηματα, αλλα το software ...

Αμάν ρε Γιάννη. Δοκίμασε πρώτα άλλο tablet και μετά μίλα. Εντάξει είσαι τρελαμένος με το ipad, το πιάσαμε.
Άντε γιατί βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Ακόμα και το Nook που έχω σπασμένο με άλλη rom επάνω, πετάει σε σχέση με το ipad.
Σιγά πια το software.
Δεν πειράζει, κάτσε εκεί να παίζεις με τα ψίχουλα που σας δίνει κάθε λίγο η Apple, και άσε εμάς να παιδευόμαστε με τα πραγματικά εργαλεία.

Εντάξει το καταλαβαίνεις και ο ίδιος πιστεύω οτι αυτό που λες δεν στέκει με τους τωρινούς νόμους της πληροφορικής...

τα 800MHz να είναι πιο γρήγορα απο τα 1000MHz και το Android πιο γρήγορο απο το iOS.

το οτι δεν σου αρέσει το iPad το καταλαβαίνω, αλλα μην φτάνουμε σε ακρότητες!