vs Ipad2 θα γράψει κανείς να ψηθούμε?
Α και η επιλογη λευκού, imho, ειναι άκυρη:
Ως γνωστόν, το λευκό border δεν βοηθάει καθόλου στο ''peceived constast'' (σε αντιθεση με το μαυρο)
τα ιμιτασιον smart cover τι διάφορα έχουν; αν έχουν...
συμφωνώ, κάπου είχα δει και έναν άκυρο γριβιουερ που ισχυριζόταν ότι με το άσπρο border πετυχαινεις μεγαλύτερο contrast!!!
Το συγκεκριμένο ποιοτικά ειναι μια χαρα.τα ιμιτασιον smart cover τι διάφορα έχουν; αν έχουν...
Ασε και εμενα η γυναικα μου τα ιδια.. Της δάνεισα το παλιο (ipad 2) να το πάρει μαζι της Ιταλια για παρουσιάσεις και με το που γύρισε μου είπε "λοιπόν, αυτό είναι δικό μου τώρα που θα πάρεις εσύ το νέο"!![]()
Κι εμενα η δικια μου , δεν μ αφηνε να το πιασω στα χερια μου.
Τωρα το εδωσα και μ εχει φαει γιατι το εδωσα ... ισως παρω το καινουργιο αυριο .
άστα αυτά...και πέσμας πότε θα το πάρεις εσύ...
Μιση τιμή + Χνούδι = Μαιμούένα γαλάζιο που είχα πάρει Απο eBay στην μισή τιμή, μου ήρθε σε κανονική συσκευασία όπως αυτή που πωλούνται εδώ. δεν γνωρίζω αν ήταν γνήσιο αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι άφηνε κάτι σαν "χνουδι" Απο την επαφή του με την οθόνη του iPad. μάλιστα με αυτο το "χνουδι" πάνω στην οθόνη μπορούσες να διακρυνεις τους αρμους του smart cover.
αναρωτιέμαι αν γίνεται το ίδιο και στα "original", αν και όπως ανέφερα, ο πωλητής το είχε για apple original smart cover..
Δεν αλλαζετε γυναικες καλύτερα απ´ ότι μηχανάκια Apple, πιο φθηνά θα σας έρχεται...![]()
![]()
Ας κανουμε παντως την μεταφραση: Ειμαστε φανμπογια, με τρέλα και κορδέλα, πάμε 08:01 lanuch date έξω από το iGoldenHallWhatever αλλά δεν φταιμε εμείς, φταινε οι γυναίκες (μας)![]()
![]()
![]()
αυτό ακριβώς λέω. άρα μάλλον είχα το αυθεντικό. εξάλλου είχε έρθει στην ίδια ακριβώς συσκευασία του original.Και το αυθεντικο leather smart cover αφηνει λωριδες πανω στη ζελατινα του ipad 2.
η μισή τιμή ήταν 30 αν θυμάμαι καλά, απο Hong Kong.Μιση τιμή + Χνούδι = Μαιμού
(και μόνο η μιση τιμή φτανει ως αποδειξη....)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.