[Επίσημο] iPad @2012

Απάντηση: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

Δεν νομιζω οτι θα αναβαθμισω ακομα (εχω το 2) ψαχουλεψα το new στο γερμανο το πρωι , η αναλυση τα σπαει , η καμερα τα σπαει , αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις πως θα ξυπνησω το πρωι...........:vroam:

θα Μπορει αραγε να παίξει κανά mkv 1080p με εξωτερικους υποτιτλους χωρίς να κολλάει;

Re: Απάντηση: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

vs Ipad2 θα γράψει κανείς να ψηθούμε?

Τα βαλα διπλα.

Η διαφορα βαρους κλπ προφανως αμελητεα.

Βασικα την οθονη ηθελα να δω.

Άνοιξα το in.gr

Όλα τα μικρα γραμματα ηταν προφανως πολύ πιο smooth και πιο όμορφα.

Δυστυχως όμως παραμένουν ακριβώς στο ίδιο μέγεθος με αποτελεσμα να βλεπεις ακριβώς το ιδιο κομματι μιας ιστοσελιδας και να χρειαζεσαι το ιδιο scroll για να τη διαβασεις όλη.

Με λίγα λόγια ψιλοαπογοητευση.

Μακαρι αλλοι browsers (γιατι το net browsing είναι το ζουμί στις ταμπλέτες), να κάνουν κατι διαφορετικό.

Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

Α και η επιλογη λευκού, imho, ειναι άκυρη:

Ως γνωστόν, το λευκό border δεν βοηθάει καθόλου στο ''peceived constast'' (σε αντιθεση με το μαυρο)

Α και η επιλογη λευκού, imho, ειναι άκυρη:

Ως γνωστόν, το λευκό border δεν βοηθάει καθόλου στο ''peceived constast'' (σε αντιθεση με το μαυρο)

συμφωνώ, κάπου είχα δει και έναν άκυρο γριβιουερ που ισχυριζόταν ότι με το άσπρο border πετυχαινεις μεγαλύτερο contrast!!!

τα ιμιτασιον smart cover τι διάφορα έχουν; αν έχουν...
Το συγκεκριμένο ποιοτικά ειναι μια χαρα.

Αλλα εχει μια διαφορούλα: Οι ''αρμοί'' του δεν ειναι τοσο ελαστικοι (όσο του μαμα) με αποτέλεσμα όταν το κλεινεις να μην εφαπτεται τελεια στην οθόνη.

Βεβαια με τον καιρό ίσως ''στρώσει''.

Για κάποιον όπως που θελει sony και καλά μαύρο και δεν θελει να πληρώσει τα 70κατι που ζητάει η Apple για το δερματινο, ειναι μια χαρούλα.

Ασε και εμενα η γυναικα μου τα ιδια.. Της δάνεισα το παλιο (ipad 2) να το πάρει μαζι της Ιταλια για παρουσιάσεις και με το που γύρισε μου είπε "λοιπόν, αυτό είναι δικό μου τώρα που θα πάρεις εσύ το νέο"! :p

Κι εμενα η δικια μου , δεν μ αφηνε να το πιασω στα χερια μου.
Τωρα το εδωσα και μ εχει φαει γιατι το εδωσα ... ισως παρω το καινουργιο αυριο .

Δεν αλλαζετε γυναικες καλύτερα απ´ ότι μηχανάκια Apple, πιο φθηνά θα σας έρχεται... :p :p :p

Ας κανουμε παντως την μεταφραση: Ειμαστε φανμπογια, με τρέλα και κορδέλα, πάμε 08:01 lanuch date έξω από το iGoldenHallWhatever αλλά δεν φταιμε εμείς, φταινε οι γυναίκες (μας) :p :p :p

ένα γαλάζιο που είχα πάρει Απο eBay στην μισή τιμή, μου ήρθε σε κανονική συσκευασία όπως αυτή που πωλούνται εδώ. δεν γνωρίζω αν ήταν γνήσιο αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι άφηνε κάτι σαν "χνουδι" Απο την επαφή του με την οθόνη του iPad. μάλιστα με αυτο το "χνουδι" πάνω στην οθόνη μπορούσες να διακρυνεις τους αρμους του smart cover.

αναρωτιέμαι αν γίνεται το ίδιο και στα "original", αν και όπως ανέφερα, ο πωλητής το είχε για apple original smart cover..

Απάντηση: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

άστα αυτά...και πέσμας πότε θα το πάρεις εσύ...

:grinning-smiley-043

Μέχρι στιγμής δεν έχω αγοράσει iPad.
Πιθανότατα τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή.
Από πλευράς λογισμικού ήμουν κ πριν μια χαρά ευχαριστημένος, αλλά από πλευράς υλικού, νομίζω ότι τώρα με την οθόνη αυτή, την κάμερα αυτή κ τον επεξεργαστή τούτου, είμαι επίσης οκ...άρα...ίσως σύντομα...:worshippy:
Σκεφτόμουν μήπως αγόρασα μεταχειρισμένο ένα iPad 2, αλλά...:Banane0:

ένα γαλάζιο που είχα πάρει Απο eBay στην μισή τιμή, μου ήρθε σε κανονική συσκευασία όπως αυτή που πωλούνται εδώ. δεν γνωρίζω αν ήταν γνήσιο αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι άφηνε κάτι σαν "χνουδι" Απο την επαφή του με την οθόνη του iPad. μάλιστα με αυτο το "χνουδι" πάνω στην οθόνη μπορούσες να διακρυνεις τους αρμους του smart cover.

αναρωτιέμαι αν γίνεται το ίδιο και στα "original", αν και όπως ανέφερα, ο πωλητής το είχε για apple original smart cover..
Μιση τιμή + Χνούδι = Μαιμού

(και μόνο η μιση τιμή φτανει ως αποδειξη....)

Απάντηση: Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

Δεν αλλαζετε γυναικες καλύτερα απ´ ότι μηχανάκια Apple, πιο φθηνά θα σας έρχεται... :p :p :p

Ας κανουμε παντως την μεταφραση: Ειμαστε φανμπογια, με τρέλα και κορδέλα, πάμε 08:01 lanuch date έξω από το iGoldenHallWhatever αλλά δεν φταιμε εμείς, φταινε οι γυναίκες (μας) :p :p :p

Αργει είπαμε το 64αρι; Και η γκόμενα;

:p

Και το αυθεντικο leather smart cover αφηνει λωριδες πανω στη ζελατινα του ipad 2.
αυτό ακριβώς λέω. άρα μάλλον είχα το αυθεντικό. εξάλλου είχε έρθει στην ίδια ακριβώς συσκευασία του original.
εκτός και αν κάνουν τόσο καλή δουλειά..

Μιση τιμή + Χνούδι = Μαιμού

(και μόνο η μιση τιμή φτανει ως αποδειξη....)
η μισή τιμή ήταν 30 αν θυμάμαι καλά, απο Hong Kong.

καλά μην φανταστείς ότι το χνουδι το προσέχουν όλοι...θέλει να είσαι και λίγο παρατηρητικος ή καλύτερα ψειρας..

Πάντως παιδιά η retina είναι απόλαυση... Ειδικά στο iBooks και σε optimized apps όπως το flipboard δεν χορταινεις να διαβάζεις...