spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,352
Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012
Μη μπλέκετε τα χνούδια με τις σκόνη που μπορεί να μένει στους αρμούς (λόγω φυσιολογικής μη επαφής, σε αυτα τα σημεία, με την οθόνη)
Φυσικά και την κάνουν.
Και το δικό μου που είναι μαιμού (αν και δεν διαφήμιζε ότι είναι original – απλώς δεν έλεγε κι ότι είναι) ήρθε σε τέλεια συσκευασία (μόνο το λογότυπο Apple έλειπε – αν ηθελαν προφανως θα το εβαζαν για να περασει ως μαιμού)
Ούτε στο ebay παίζουν τιμές εκτός μαρκέ για Apple (εξαιρούνται τπτ β’διαλοβής, μτχ ή αν τυχει κανας ιδιώτης και θελει να ξερφορτωθεί κάτι)
Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι 99,99% μαιμού
(και ναι, ειμαι ψείρας
)
Και τα 2 ‘αργούν’ όσο θελω εγώ….
Και το αυθεντικο leather smart cover αφηνει λωριδες πανω στη ζελατινα του ipad 2.
Μη μπλέκετε τα χνούδια με τις σκόνη που μπορεί να μένει στους αρμούς (λόγω φυσιολογικής μη επαφής, σε αυτα τα σημεία, με την οθόνη)
αυτό ακριβώς λέω. άρα μάλλον είχα το αυθεντικό. εξάλλου είχε έρθει στην ίδια ακριβώς συσκευασία του original.
εκτός και αν κάνουν τόσο καλή δουλειά..
Φυσικά και την κάνουν.
Και το δικό μου που είναι μαιμού (αν και δεν διαφήμιζε ότι είναι original – απλώς δεν έλεγε κι ότι είναι) ήρθε σε τέλεια συσκευασία (μόνο το λογότυπο Apple έλειπε – αν ηθελαν προφανως θα το εβαζαν για να περασει ως μαιμού)
η μισή τιμή ήταν 30 αν θυμάμαι καλά, απο Hong Kong.
καλά μην φανταστείς ότι το χνουδι το προσέχουν όλοι...θέλει να είσαι και λίγο παρατηρητικος ή καλύτερα ψειρας..
Ούτε στο ebay παίζουν τιμές εκτός μαρκέ για Apple (εξαιρούνται τπτ β’διαλοβής, μτχ ή αν τυχει κανας ιδιώτης και θελει να ξερφορτωθεί κάτι)
Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι 99,99% μαιμού
(και ναι, ειμαι ψείρας

Αργει είπαμε το 64αρι; Και η γκόμενα;
![]()
Και τα 2 ‘αργούν’ όσο θελω εγώ….