[Επίσημο] iPad @2012

Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

Και το αυθεντικο leather smart cover αφηνει λωριδες πανω στη ζελατινα του ipad 2.

Μη μπλέκετε τα χνούδια με τις σκόνη που μπορεί να μένει στους αρμούς (λόγω φυσιολογικής μη επαφής, σε αυτα τα σημεία, με την οθόνη)

αυτό ακριβώς λέω. άρα μάλλον είχα το αυθεντικό. εξάλλου είχε έρθει στην ίδια ακριβώς συσκευασία του original.
εκτός και αν κάνουν τόσο καλή δουλειά..

Φυσικά και την κάνουν.

Και το δικό μου που είναι μαιμού (αν και δεν διαφήμιζε ότι είναι original – απλώς δεν έλεγε κι ότι είναι) ήρθε σε τέλεια συσκευασία (μόνο το λογότυπο Apple έλειπε – αν ηθελαν προφανως θα το εβαζαν για να περασει ως μαιμού)

η μισή τιμή ήταν 30 αν θυμάμαι καλά, απο Hong Kong.

καλά μην φανταστείς ότι το χνουδι το προσέχουν όλοι...θέλει να είσαι και λίγο παρατηρητικος ή καλύτερα ψειρας..

Ούτε στο ebay παίζουν τιμές εκτός μαρκέ για Apple (εξαιρούνται τπτ β’διαλοβής, μτχ ή αν τυχει κανας ιδιώτης και θελει να ξερφορτωθεί κάτι)

Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι 99,99% μαιμού

(και ναι, ειμαι ψείρας :p)

Αργει είπαμε το 64αρι; Και η γκόμενα;

:p

Και τα 2 ‘αργούν’ όσο θελω εγώ….:p

Πηρα κι εγω σημερα το νεο iPad 16GB Wifi 4G , αλλα δεν εχω προλλαβει να το ανοιξω , λογω καποιων εκτακτων περιστατικων (ο κουμπαρος μου εφαγε τα μουτρα του στο μπασκετ - και τον ετρεχα στα νοσοκομεια :bigcry:)

Οταν το δω , θα πω εντυπωσεις...

Τακη απο που το πηρες τελικα ?
Εγω οσο κι αν εψαξα, δε βρηκα απλο (wifi , μαυρο και 16 GB... και τα περισσοτερα κομματια ηταν προπαραγγελιες και ειχαν μεινει μονο λευκα).

προφανώς λέμε το ίδιο, σκόνη ήταν γιατί ήταν μόνο στους αρμους. το "χνουδι" δεν ήταν η κατάλληλη λέξη και το είχα γράψει γιατί νόμιζα ότι προερχόταν Απο την κατω πλευρά του smart cover. δικό μου λάθος.

αν και ειμαι στη δουλεια, προλαβα και το ανοιξα λιγο.... η οθονη απλα δε παιζεται !
Αξιζει και με το παραπανω η αναβαθμιση...

Εχει μια μικρη κιτρινιλα , σε σχεση με το παλιοτερο και το Iphone 4 , ισως ειναι η θερμοκρασια λευκου πιο θερμη ή ειναι το θεμα με τη "κολλα" τοης οθονης που θελει 2-3 μερες για να στρωσει.

Οσον αφορα τον browser , εμενα μου αρεσει που εχει διατηρησει τις αναλογιες οπως και πριν, απλα τωρα διαβαζεις πιο ανετα και καθαρα... σαν εντυπο περιοδικο .
Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να μικρυνουν τα γραμματα ....

Στο χερι, μου φανηκε λιγο πιο βαρυ, οχι πιο παχυ.

Τη καμερα δε προλαβα να τη δοκιμασω, αυριο μαλλον.

Θα μπορουσα φυσικα να ζησω ανετα και με το ipad 2, αλλα αμα δεις αυτη την οθονη δε γυρνας πισω !

Το μονο κακο ειναι, οτι θα το μονοπωλησει η γυναικα μου ...!!!:BDGBGDB55:

Πάντως παιδιά η retina είναι απόλαυση... Ειδικά στο iBooks και σε optimized apps όπως το flipboard δεν χορταινεις να διαβάζεις...

Καλά... Και που να δείς το Ajax - Παναθηναϊκός τι απόλαυση είναι! :music-smiley-005:

Το δευτερο θεμα που διαπιστωσα, ειναι οτι οι φωτο σε site και pdf , βιβλια κλπ , φαινονται χαλια, λογω φυσικα της μικρης τους αναλυσης.
Οι καλες φωτο φαινονται καλυτερα, οι μετριες φαινονται χαλια.

Σαν να βλεπεις σε συγρονη τηλεοραση, υλικο SD .... θελουν επανασχεδιαση δηλ. οι περισσοτερες εφαρμογες (αναμενομενο) και τα περισοοτερα βιβλια, site κλπ.

Εχουν πολλυ δουλεια οι developers....

Παλικάρια παίζει να.μου φέρουν από αμερική το.νέο iPad. Τί προβλήματα συμβατότητας θα αντιμετωπίσω; επίσης εχω ένα MAC mini αγορασμενο από ελλάδα. Θα.παίξει πρόβλημα συμβατότητας μεταξύ τους;;;

Sent from The Dark Side Of The Moon

Κανένα πρόβλημα !

Θενκς!! Θα πώ αύριο κιόλας στο παλικάρι να.μου το φέρει!

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω Ολα τα παιδιά του avclub. Θα κάνουμε κανα τρίμηνο να τα πούμε από το ban που θα μου ρίξει ο ΔημΔημ για την αγορά μου αυτή Χαχαχα:D

Απάντηση: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

IMG_0949.jpg

έπιασα στα χέρια μου...το νέο iPad...η τυχερή αδελφή μου το έχει και το χαίρεται....

πράγματι η οθόνη είναι εκπληκτική!!....σκέτη απόλαυση!!...τι άλλο να πεις...:award:

...πάντως ειλικρινά προβληματίζομαι στο εξής: βλέποντας πόσο κορυφαίο είναι το νέο iPad ..κάθομαι και σκέφτομαι τι άλλο θα σκεφτούν για το μέλλον...τι νέο έχουν στο μυαλό τους...

Θα κάνουμε κανα τρίμηνο να τα πούμε από το ban που θα μου ρίξει ο ΔημΔημ για την αγορά μου αυτή Χαχαχα:D

Ε μα και εσύ θέλεις και τα παθαίνεις!

Λένε ότι πούλησε 3000 κομμάτια στην Ελλάδα κατά τα πρώτα 60 λεπτά κυκλ. του.

Αυτο που πρεπει να κοιταξουν , ειναι νεες μορφες μπαταριων , πιο μικρε ,ελαφριες και μεγαλυτερη διαρκεια.
Εινεα ενας τομεας που παιρνει μεγαλη βελτιωση.

Απάντηση: Re: [ ΕΠΙΣΗΜΟ ] : "new iPad" @ 23-03-2012

...πάντως ειλικρινά προβληματίζομαι στο εξής: βλέποντας πόσο κορυφαίο είναι το νέο iPad ..κάθομαι και σκέφτομαι τι άλλο θα σκεφτούν για το μέλλον...τι νέο έχουν στο μυαλό τους...

Ενα εντελως νεο Look στο IOS....

Σήμερα μπόρεσα και σύγκρινα το 2 (δικό μου) με ένα new IPad

Το αποτέλεσμα όπως το περίμενα πάνω κάτω.

Εκ πρώτης όψεως στην οθόνη ένας λογικός άνθρωπος δεν βλέπει διαφορά. Μιλάω για το HOME SCREEN.
Πρέπει να το ψάξει για να καταλάβει διαφορά αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο.

Η διαφορά της οθόνης φαίνεται στο browsing που για μένα είναι το 90% του Ipad. Πλέον μπορείς να διαβάσεις μία σελίδα χωρίς να κάνεις zoom λόγο της ευκρύνειας.
Στο 2 έπρεπε να κάνω ένα zoom οπωσδήποτε για διάβασμα. Άμα κάνουμε zoom και στα δύo τα πράγματα εξισορροπούν αρκετά και τα δύο μηχανάκια είναι κοντά. Για τέρμα zoom που σίγουρα υπερτερεί το 3 δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω λόγο γιατί δεν ξέρω ποιος θα το χρησιμοποιήσει.

Το επόμενο που σύγκρινα ήταν οι εφαρμογές που έχουν βγει μόνο σε iphone. Εκεί η διαφορά ήταν τεράστια. Πλέον σε 2x μπορείς να δουλέψεις μια εφαρμογή άνετα καθώς όλα είναι πολύ πιο καθαρά.

Προσωπικά δεν έκανα τούμπες με το νέο Ipad. Για μένα που το surfing είναι σημαντικό είναι σημαντική η διαφορά στην οθόνη. Οπότε θα το πάρω.
Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι αξίζει η αναβάθμιση και τα χρήματα που πρέπει να δώσει κάποιος για να πάει από το 2 στο 3. Είναι πιο πολύ αναβάθμιση ψυχολογική και για όσους θέλουν να έχουν πάντα το τελευταίο μοντέλο. Άνετα θα ζούσα και με το 2. Εφόσον έχω όμως την οικονομική δυνατότητα θα πάω στο 3 για να πάρω το κάτι παραπάνω της οθόνης

Τέλος θα έλεγα να δείτε με τα ματάκια σας το νέο IPAD οι έχοντες το 2 πριν κάνετε αναβάθμιση.

εγω που δεν εχω κανενα
σκεφτωμαι τι να κανω τωρα ...να παρω το 2 με 300 ευρω μεταχειρισμενο
η το το 3 με 500 ?

επειδη ειμαι και αρκετα πισω τεχνολογικως πες τε μου κατι
οι προσωπικες φωτο και καποια βιντεακια που εχω στο pc η και στο ipad1 ας πουμε
αν τις μεταφερω στο νεο θα δειχνουν καλυτερα ?

θα καταλαβω διαφορα ?