[Επίσημο] iPad 2nd Gen @2010

Ηρθε και το leather back cover...
Τωρα ειμαι κομπλε... προστασια πισω-μπρος !

Πολυ λεπτο, ιδιαιτερα ανθεκτικο, ομορφο ... δινει μια νοτα πολυτελειας.

Το σημα της Apple ειναι προεραιτικο, εγω το εβαλα για απολυτη προστασια απο γρατζουνιεσ κλπ.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• DSC03056.jpg
    DSC03056.jpg
    53.5 KB · Views: 223
  • DSC03057.jpg
    DSC03057.jpg
    45.5 KB · Views: 225
  • DSC03058.jpg
    DSC03058.jpg
    44.6 KB · Views: 223
  • DSC03059.jpg
    DSC03059.jpg
    63.8 KB · Views: 224
ωραίες φωτό!!!

άμα χτυπήσει γωνία όμως έχει γδαρθεί χωρίς πολλά πολλά...η καλύτερη θήκη που έχω δει έως τώρα, είναι η original apple για το iPad 1

y_images_Apple%20Ipad%20Case_1.jpg

πολλοί την αγοράζουν και για το 2 αφού ταιριάζει.

το ipad 2 δε χρειαζεται αλλες νοτες πολυτελειας

το price tag αν αφησεις πανω αρκει ...

παντως αμα κανει 500 ευρω το μηχανημα και η θηκη 50 - 70 ευρω ...

καλοριζικο!! να το χαιρεσε και να σε χαιρετε και αυτο.
τωρα που ερχεται καλοκαιρακι θελει και μια αδιάβροχη στολη. :Banane0:
η τελωσπαντων κατι για να το περνεις παραλια ή γιατι οχι και μεσα στο νερο.
να βγει και το ocean walk αντίστοιχο app του star walk..και αντιστοιχα app για ψαρεμα, ψαροντουφεκο.:afro:

αληθεια εχει βγει καμια θηκη για παραλια;

Δεν μ αρεσουν οι θηκες που προσθετουν ογκο... ειναι τοσο ομορφο και λεπτο το 2 που δε θελω να το "κρυβω" !
Περι ορεξεως φυσικα ....-bye-
Συμφωνώ απόλυτα.

(το προβλημα ειναι οτι εχω τις θηκες, τα smart cover, τις καλτσες, τα cam kit etc και μου λειπει μόνο το ipad 2....:p)

Συμφωνώ απόλυτα.

(το προβλημα ειναι οτι εχω τις θηκες, τα smart cover, τις καλτσες, τα cam kit etc και μου λειπει μόνο το ipad 2....:p)
ποιες καλτσες;
με το καλο να σου ερθει..

Συμφωνώ απόλυτα.

Εχω ενα σπασμενο που μπορω να σου το δωσω αρκει να μου δωσεις εσυ το καινουργιο οταν ερθει. Εχω υπομονη don't worry! :p

Καλτσα, εννοω μια θηκη σαν την παραπανω.

Εσενα Τακη (δεδομένου ότι φημίζεται και για την υπομονή σου) και να στο χαρίσω πάλι θα τα ακούσω στο τέλος οπότε ''Δεν νομίζω'' tm :p

Lol, παμε στοιχημα οτι το σπασμενο θα διορθωθει πριν σου ερθει το καινουργιο; :p

No need, το ξέρω ηδη.

Θεωρω δεδομένο τον άπειρο χρόνο υπομονής οποτε όποτε και να ερθει θα ειναι μια ωραια εκπληξη. :p

Ναι καλα, προσπαθεις να το ξεχασεις, αλλα το βραδυ βλεπεις εφιαλτες με τον Jobs και τον Φραπε! :p