Μόλις εκανα το iPad 2 128GB κ έβαλα αλλα 512 μνήμης
Πετάει με 1024MB ram
Καλημέρα σε όλους, καλό μήνα κι ελπίζω να είστε καλά! Πρόσφατα αγόρασα ένα iPad πρώτης γενιάς μεταχειρισμένο και μάλλον την βλέπω για το 2 σύντομα... μπορεί κάποιος από αυτούς που ήδη αγόρασαν το 2 να μας πουν αν όντως παίζει ταινία 720p ή 1080? Επίσης στο δικό μου είδα ότι με τους ελληνικούς υπότιτλους έχει ένα θέμα (βγάζει σύμβολα...) ενώ με τους αγγλικούς είναι όλα κομπλέ... επίσης έχετε καμιά ιδέα για το που θα το βρούμε??
Το 2 παιζει ανετα 1080π , αρκει να ειναι στο δικο του format (mp4, h.264) .
Αν δεν ειναι , παιζει μεχρι 720χ576 (pal).
Αυτο γιατι ολα τα player , και τα δοκιμασα ολα, δεν εχουν hardware accellaration στα υπολοιπα format , avi, mkv κλπ.
Υποτιτλοι μια χαρα, αρκει να επιλεξεις σωστη κωδικοποιηση (greek windows ή ISO).
Και απαρνείσαι τις 15" του laptop σου;
Κατάντια......
και για πες μου τι περισσεύει όταν είναι η ταινία 2.35:1 (που είναι η συντριπτική πλειοψηφία) ; ή μήπως ξεκίνησες να βλέπεις με zoom;
Δεν μπορώ να διανοηθώ videophile με προβολέα με συστήματα με με με με και να κάθεται να βλέπει ταινία σε 4:3 - 9.7" .......... απλά κατάντια και το εννοώ.
Αυτο γιατι ολα τα player , και τα δοκιμασα ολα, δεν εχουν hardware accellaration στα υπολοιπα format , avi, mkv κλπ.
Υποτιτλοι μια χαρα, αρκει να επιλεξεις σωστη κωδικοποιηση (greek windows ή ISO).
Μα για το 2 μιλαω παντα, αυτο εχω ...
Αφου τα εγραψα αναλυτικα.
ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
http://techblog.gr/tablet/htc-flyer-tablet-official-video-3611/
ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
http://techblog.gr/tablet/htc-flyer-tablet-official-video-3611/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.