[Επίσημο] iPad 2nd Gen @2010

Στη κρεβατοκαμαρα δεν εχω tv, οποτε το ipad + ακουστικα ειναι μονοδρομος. Και βλεπω κυριως σειρες που ειναι 16/9.

Το προβολεα τον εχω μονο για καλες ταινιες , ειναι και η λαμπα ....δε συμφερει καθε λιγο!

Επισης το ipad ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθορυβο , κραταει ΠΟΛΛΕΣ ωρες και δε ζεστενεται με τιποτα, σε αντιθεση με το laptop ....

Το παιρνω και στη δουλεια μου τωρα, για τις "προχειροδουλειες" ....

Με τα προγραμματα που βρηκα παντως, τον laptop μονο για ΠΟΛΥ βαρειες δουλεις θα το χω! -bye-

Καλημέρα σε όλους, καλό μήνα κι ελπίζω να είστε καλά! Πρόσφατα αγόρασα ένα iPad πρώτης γενιάς μεταχειρισμένο και μάλλον την βλέπω για το 2 σύντομα... μπορεί κάποιος από αυτούς που ήδη αγόρασαν το 2 να μας πουν αν όντως παίζει ταινία 720p ή 1080? Επίσης στο δικό μου είδα ότι με τους ελληνικούς υπότιτλους έχει ένα θέμα (βγάζει σύμβολα...) ενώ με τους αγγλικούς είναι όλα κομπλέ... επίσης έχετε καμιά ιδέα για το που θα το βρούμε??

Το 2 παιζει ανετα 1080π , αρκει να ειναι στο δικο του format (mp4, h.264) .
Αν δεν ειναι , παιζει μεχρι 720χ576 (pal).
Αυτο γιατι ολα τα player , και τα δοκιμασα ολα, δεν εχουν hardware accellaration στα υπολοιπα format , avi, mkv κλπ.
Υποτιτλοι μια χαρα, αρκει να επιλεξεις σωστη κωδικοποιηση (greek windows ή ISO).

Αυτο γιατι ολα τα player , και τα δοκιμασα ολα, δεν εχουν hardware accellaration στα υπολοιπα format , avi, mkv κλπ.
Υποτιτλοι μια χαρα, αρκει να επιλεξεις σωστη κωδικοποιηση (greek windows ή ISO).

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, ήσουν κατατοπιστικότατος!!!:2thumb22sup::2thumb22sup::2thumb22sup:

Για το που θα το βρούμε δεν μου είπε κανείς... χθες μίλησα με κάποιον που φέρνει το 64GB 3G στα 750 γιατί μάλλον το φέρνει από Αμέρικα και γλιτώνει ΦΠΑ από εδώ.. μάλιστα μου είπε ότι φέρνει μόνο αυτό γιατί στα άλλα δεν αξίζει η διαφορά στα χρήματα...

Οριστε , 1080p....

attachment.php

attachment.php

Attachments

• DSC03042.jpg
    DSC03042.jpg
    39.2 KB · Views: 103
  • DSC03041.jpg
    DSC03041.jpg
    41 KB · Views: 103
Re: Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

Και απαρνείσαι τις 15" του laptop σου;
Κατάντια......
και για πες μου τι περισσεύει όταν είναι η ταινία 2.35:1 (που είναι η συντριπτική πλειοψηφία) ; ή μήπως ξεκίνησες να βλέπεις με zoom;

Δεν μπορώ να διανοηθώ videophile με προβολέα με συστήματα με με με με και να κάθεται να βλέπει ταινία σε 4:3 - 9.7" .......... απλά κατάντια και το εννοώ.

http://www.youtube.com/watch?v=ct1_r_61sk8

χωρίς acceleration ούτε το 2 παίζει mkv σωστά? 720p τουλάχιστον?

Μα για το 2 μιλαω παντα, αυτο εχω ...
Αφου τα εγραψα αναλυτικα.

γιαυτό ρωτάω εσένα!
να διευκρινίσω:

με το ipad 1 παίζω τώρα 720 MKV με τον AVplayerHD ,αλλά υπάρχουν σπασίματα. Λόγω του dual core, περιμένω οτι το ipad 2 θα τα παίξει σωστά. Τα παίζει?

για 1080p δεν το συζητάω αφού και ο dual core του 2 πέφτει αρκετά μικρός για cpu only decoding.

Αφου τα εγραψα εδω....-bye- δεν παιζει πανω απο pal sd (παιζει ανετα φυσικα ολα τα αρχεια 1080p που δοκιμασα σε h.264, mp4 πχ απο Canon 7D!)

Κανενα προγραμμα τριτου δεν εχει γινει optimized για ipad 2.

Το εχω ξαναπει... το software κανει ολη τη δουλεια.

Αν δε βγουν προγραμματα (δεν ειναι καθολου ευκολο) που να εκμεταλευονται το διπλο επεξεργαστη ή τη καρτα γραφικων, δε θα δουμε mkv 1080 , ουτε 720.

ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

http://techblog.gr/tablet/htc-flyer-tablet-official-video-3611/

από την HTC πλέον περίμενα να βγάλει κάτι καλό και φαίνεται οτι το έκανε, αν και πρώτα περιμένω να ακούσω τιμή. Το πενάκι μας γυρνάει σε εποχές των tablet που δεν θέλουμε να θυμόμαστε!

χρήσιμο μόνο για sketching αλλά προσωπικά δεν θα το διαφήμιζα με τέτοιο τρόπο!

Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

http://techblog.gr/tablet/htc-flyer-tablet-official-video-3611/

Δεν υπάρχει θέμα συγκρισης με το flyer, ουτε με το ηδη υπαρχον galaxy tab.
Ταμπλετες μεν αλλα με διαφορετικη προσέγγιση για να καλυψουν διαφορετικές ανάγκες.
Το μέγεθος για μένα ειναι η διαφορά που τα καθιστά μη συγκρίσιμα.
Συγκρίνετε το Ipad με το Χοοm ή με το Galaxy tab 10.1 αλλα οχι με 7ια tablets... ειναι αλλη κατηγορία.

Ναι οκ αλλα εχουνε βαλει στο παρελθον android στο iphone οποτε δεν το θεωρω απιθανο να το δουμε και στο ipad καποια στιγμη.

Η ερώτηση είναι γιατί να το κάνεις αυτό? Έτσι απλά για να πείς ότι το έκανες υποθέτω, αλλιώς δεν καταλαβαίνω το λόγο.