[Επίσημο] iPad 2nd Gen @2010

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

Για ανέβασε...

Ξερεις ποσες φορες τα εχω ακουσει αυτά;

Μεχρι και το Youtube σας φταιει μετα....ελα τωρα....

Το πιασα με τα χερια μου λεμε και ειδα πως παει....Τι μου λες τωρα....

Τι εννοείς ποσες φορές? και το youtube τι σχέση έχει?

Δε ξέρω τι συσκευή επιασες με τι OS και hardware και ποσο ασχοληθηκες αλλα tab+opera πετάνε σφαίρα... που να τα δεις και στα καινουρια διπήρυνα μηχανάκια (ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ checkerboard.........)

Re: Απάντηση: iPad 2nd Gen

Ψιτ.. Cludgeιά της Adobe για να μην χάσει iOS πελατάκια είναι..

Δες τι δεν υποστηρίζει: http://labs.adobe.com/wiki/index.php/Wallaby#Release_Notes

(hint: είναι πρακτικά άχρηστο.. "για τα μάτια του κόσμου".. κτλ κτλ)

Τα κλειστά πρότυπα σε κανέναν δεν αρέσουν.. αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, τη στιγμή που έχουν γίνει καλώς ή κακώς de facto standards.

Το HTML5 μπορεί κάποια μέρα να αντικαταστήσει το flash. Μέχρι τότε όμως δεν θα έχουμε το κεφάλι μας χωμένο στην άμμο.. Η ζωή συνεχίζεται με Flash. :D

Ναι οπως και το απροβληματιστο browsing με το tab (χωρις καμμια modded rom) που φαίνεται στο ανάλογο video που ειχα ανεβάσει προ καιρού. (μα που ειναι το emoticon Που σφυριζει κλέφτικα :ADFAD2:)

H στραβά ειναι ο γυαλός η στραβά αρμενιζουμε takisot....

Aκομη και αν παιζει απροβληματιστα flash, λιγο με απασχολει.
Δεν ειναι αυτο που θα κρινει τη μαχη , ουτε ειναι κατι που θα γυρει τη πλαστιγγα υπερ του Android.

Φυσικα ο ανταγωνισμος εντεινεται, και αυτο μονο καλο μπορει να κανει.

Στην Ελλαδα παντως , δεν εχω δει ακομη ΚΑΝΕΝΑ tablet της προκοπης... που ειναι τα xoom - Sasmung κλπ ?

Φυσικά και εντείνεται η μάχη.
Ειναι ενα χαρ/κο ομως δυνατό για όσους σκέφτονται σοβαρα την πλοήγηση στο internet και δε μπορει κανεις να το παραβλέψει αυτό.

Τέλος η αγορά των ρομπο- tablet ´τωρα ξεκινά, ΝΑΙ έχουν αργήσει αλλα καποιοι ηδη απολαμβανουν οτι εχει φτάσει και όπως έχει φτάσει.

Ας χαρει ο καθένας την συσκευη του, όμως δεν αρμόζουν επιθέσεις κατα flash "επειδη εμεις δε μπορουμε αρα δε χρειάζεται" γιατι ειναι ΛΑΘΟΣ απο όλες τις πλευρές...

Δεν ειναι λαθος, εσυ τα βλεπεις ετσι !

Οτιδηποτε αποτελει προβλημα, καλο ειναι να ξεριζωνεται απο την αρχη !

Δες τη καταντια των windows, που εδω και 3 δεκαετιες δεν μπορουν να ξεφορτωθουν το dos και τη registry... καταλοιπα που ταλαιπωρουν ακομη και σημερα.

Το flash στις ios kai mac osx συσκευες ειναι κακοφτιαγμενα και καλα εκανε και τα αφησε εκτος !
Ακομη και στο mbp 2011 που πηρα τωρα , δεν εχει flash εγκατεστημενο και φυσικα ουτε που το εβαλα!

Για browsing , εκτος απο safari, εχω και το Chrome (που εχει ενσωματωμενο flash) και ειμαι μια χαρα...:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

Τι εννοείς ποσες φορές? και το youtube τι σχέση έχει?
Εννοω οτι καποιος ειχε γραψει οτι τα ρομποτάκια πανε σφαιρα αλλα δεν φαινεται στο video του youtube (εσύ ή ο pontios - δεν θυμαμαι τωρα - μπορει να κανω και λαθος στο ποιος)

Δε ξέρω τι συσκευή επιασες με τι OS και hardware και ποσο ασχοληθηκες αλλα tab+opera πετάνε σφαίρα... που να τα δεις και στα καινουρια διπήρυνα μηχανάκια (ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ checkerboard.........)
Αν διαβαζες το post μου θα εβλεπες...(Acer...ολα το tegra 2 δεν φορανε άλλωστε; )

Τωρα τι να σου πω, αν μου λες τελικα οτι το θεμα ειναι η επιλογη αλλου browser δεν ξερω...αλλο φρουτο αυτο παλι....(μετα μην λετε ομως για JB κλπ....ναι δεν ειναι το ιδιο προφανως αλλα ειναι η λογικη του ''σκαλισματος'')

Φυσικα κι εχει θεμα και ο safari σε mac osx !
Tα περισσοτερα crash reports ειναι απο flash plugin στον safari ...

Γι αυτο και η Apple το αφησε εκτος απο τα νεα της laptop !
Οποιος θελει βαζει φυσικα flash, με δικη του ευθυνη!

Εχω αρκετες φορες προβληματα και στα mac , και πολλοι αλλοι φυσικα!

Μια χαρα ειμαι με τον Chrome ...οταν θελω flash .

Last edited:
Υπάρχει τρόπος να περάσω μερικές ταινίες μου στο ipad? Το έχω εδώ και 1 μήνα αγορασμένο από Αγγλία 64gigs και τώρα αρχίζω ταξίδια για 2-3 μήνες λόγω δουλειάς/διασκέδασης και θα με βόλευε πολύ να μη κουβαλάω laptop στο αεροπλάνο. Το μόνο που κατάφερα μέχρι τώρα είναι να νοικιάσω ένα επισόδιο στο itunes αλλά δε λέει να κάνω αυτή τη δουλειά ενώ έχω 2 terra ταινιών στο media player.

Φυσικα και μπορεις...

Κατεβασε το handbrake και μετετρεψε οτι ταινια θες σε συμβατο format, και μετα sync με itunes.

Φανταζομαι μιλας για κατεβασμενες ταινιες σε hd μορφη , Avi - mkv κλπ.

Αν ειναι standart definition (μεχρι 720x576) , μπορεις και με εφαρμογες οπως το buzz player hd , χωρις μεταροπη.

Last edited:
Εγω δεν θυμαμαι ιδιαίτερα θεματα παντως με flash και Safari...Anyway....

Οταν λες το αφησε εξω από τα laptops τί εννοείς; Έχουν ειδική έκδοση Safari χωρις flash support;

Δηλωση του CEO της NVIDIA...

Ο CEO της NVIDIA, Jen-Hsun Huang, έκανε κάποιες δηλώσεις σε συνέντευξή του στο CNET σχετικά με τις υψηλές πωλήσεις του iPad και ειδικά σε σχέση με τα υπόλοιπα Android tablet της αγοράς. Ο Huang θεωρεί ότι τα Android tablets έχουν αρκετά μειονεκτήματα που η Apple έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί προς όφελός της.

Συγκεκριμένα, για τα μειονεκτήματα των Android συσκευών δήλωσε ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία πώλησης (εννοώντας τα δεκάδες Apple Store που υπάρχουν στον κόσμο) αλλά ούτε και η εμπειρία/γνώση που έχει η Apple για αυτά, δεν διαθέτουν καλό marketing, δεν είναι τιμολογημένα σωστά και δεν διαθέτουν την πληθώρα εφαρμογών του iOS. Πρόσθεσε ότι η Apple δεν είναι απλώς καλύτερη στο να εξηγεί το προϊόν στους καταναλωτές μέσω των πωλητών αλλά μπορεί και αποκτά περισσότερο κέρδος αφού δεν υπάρχουν μεσάζοντες.

Όλα αυτά είναι γνωστά και υπαρκτά προβλήματα που δεν αφορούν, όμως, τη Google αφού αυτή παρέχει μόνο το λογισμικό. Εκεί, όμως, βρίσκεται και το πρόβλημα αφού οι κατασκευαστές από μόνοι τους δεν έχουν τη δύναμη ούτε τα μέσα να ανταγωνιστούν την Apple που χάριν στο «κλειστό» σύστημά της διαθέτει τον απόλυτο έλεγχο της εμπειρίας και των χαρακτηριστικών των προϊόντων της.

Με χει ζαλισει το ipad. Το wifi εχει προβλημα. Εχει σημα στο ιδιο σημειο τιγκα μετα μισό σημα μετα καθολου σημα. Και γενικώς με εχει αγανακτησει. Διαβάζω οτι ειναι θεμα εκδοσης και οτι ενδέχεται να βγει fix. Αλλος κανεις εχει προβλημα?

Last edited:
Ασχετο (τωρα που χουμε τον Γιαννη προχειρο - πριν τα παρει κρανιο και μας βρισει όλους :p) :

Στο facebook οταν εισαι με Safari δεν μπορείς να κανεις save as μια φωτο (σε IE ειναι ΟΚ).

Τί παίζει με αυτό; Λύση;

Μερσι μποκου :p

Με χει ζαλισει το ipad. Το wifi εχει προβλημα. Εχει σημα στο ιδιο σημειο τιγκα μετα μισό σημα μετα καθολου σημα. Και γενικώς με εχει αγανακτησει. Διαβάζω οτι ειναι θεμα εκδοσης και οτι ενδέχεται να βγει fix. Αλλος κανεις εχει προβλημα?
Χμμμ τωρα που το λες κι εμενα, σε αποσταση 2m απο τον router (φατσα καρτα) εβλεπα (για 1η φορα) τις μπαρες να ''παιζουν'' (πρακτικα δεν ειχα θεμα γι αυτο δεν εδωσα σημασια)

Χμμμ τωρα που το λες κι εμενα, σε αποσταση 2m απο τον router (φατσα καρτα) εβλεπα (για 1η φορα) τις μπαρες να ''παιζουν'' (πρακτικα δεν ειχα θεμα γι αυτο δεν εδωσα σημασια)

Εγω εχω μεγαλο θεμα. Δεν ειναι καθολου φυσιολογικό στο ιδιο σημείο την μια να εχεις full σημα την αλλη να παιζει και ωρες ωρες να μην βρισκει καν δίκτυο.

Οσον αφορα το wifi , εχουν πει καποιοι οτι εχουν θεμα σηματος, εγω παντως το εχω ολη μερα ανοιχτο και δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα.
Εκανες τα upgrade silent ?

Tωρα για facebook , στο ipad λες ?

Οσον αφορα το wifi , εχουν πει καποιοι οτι εχουν θεμα σηματος, εγω παντως το εχω ολη μερα ανοιχτο και δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα.
Εκανες τα upgrade silent ?

Η τελευταία έκδοση έχει το πρόβλημα (4.3.3) και αυτην εχω.