[Επίσημο] iPad 2nd Gen @2010

Εγω πηρα αυτην της vodafone.... πρωπληρωμενη.
Εχει ημερομηνια ληξης , αλλα κανα-δυο χρονια.
Εγω ζητησα για ipad, αλλα δε νομιζω να εχεις προβλημα και με καποια αλλη.
Φυσικα ειναι microsim.
Ολες που κοιταξα (σε προπληρωμενο) εχουν ογκο που μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο για μερικες μερες αφου τον ενεργοποιησεις.

Η δικια σου ειναι σιγουρα διαφορετικη;

Αν ναι, δωσε Info μπας και την πετυχω καπου (αν ειναι καταργημενο προγραμμα that is).

(αντε και κερναω Pizza Hut σημερα για το support :p)

Υπάρχει τρόπος να περάσω μερικές ταινίες μου στο ipad? Το έχω εδώ και 1 μήνα αγορασμένο από Αγγλία 64gigs και τώρα αρχίζω ταξίδια για 2-3 μήνες λόγω δουλειάς/διασκέδασης και θα με βόλευε πολύ να μη κουβαλάω laptop στο αεροπλάνο. Το μόνο που κατάφερα μέχρι τώρα είναι να νοικιάσω ένα επισόδιο στο itunes αλλά δε λέει να κάνω αυτή τη δουλειά ενώ έχω 2 terra ταινιών στο media player.

και παλι χρειαζεται υπολογιστη ομως για να περνας τις ταινιες ... δε μπορει να διαβασει usb stick / δισκο

φυσικα και γινεται ... αν ειναι σε mp4 τα προσθετεις στο movies tab του itunes ( right click -> open with -> itunes )

η με drag n drop και μετα sync η drag n drop αν εχεις επιλεξει manualy manage music and videos

αν ειναι avi κλπ η τα μετατρεπεις σε mp4 / m4v ( με το handbrake η το blackbox ( google αν δεν τα βρεις θα βαλω λινκ ) η πολλα αλλα προγραμματα οποτε κανεις το παραπανω μετα ...

αλλιως χωρις μετατροπη με τριτη εφαρμογη ( αν ειχες κατεβασει το vlc πχ - τωρα δεν υπαρχει )

οπως το oplayer / yxplayer κλπ ( lite - free εκδοσεις εχει και paid )

buzz player / avpalyer hd / buzz player νομιζω ειναι paid ...

οποτε παιρνεις το avi

και το συρεις στη δεξια στηλη του file sharing στο apps tab κατω κατω αφου εχεις επιλεξει την εφαρμογη

π.χ. αριστερα επιλεγεις τον oplayer π.χ. και δεξια συρεις το αρχειο

και περιμενεις να μεταφερθει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

Η Apple δεν δεχτηκε ποτε ν ακολουθησει standart, γιατι να το κανει τωρα ?
Ειδικα μ αυτη την επιτυχια ?

Εβγαλε πρωτη τα floppy disk απο τα φορητα και οι υπολοιποι την εκραξαν!

Βγαζει τωρα σιγα-σιγα το dvd απο τα φορητα (macbook air) παλι τα ιδια !

Εδώ και 1.5 χρόνο η πηγή μουσικής μου στο αμάξι δεν παίζει CD - παίζει μόνο ότι συνδέεται με USB..

Αν πήγαινα να το επιβάλλω αυτό σε όλο τον κόσμο, θα με έκραζαν..

Αν έβγαινα μερικά χρόνια αργότερα, όταν πλέον θα είχαν εκλείψει τα CD players από τα αυτοκίνητα και τους έλεγα "είδατε που σας τα έλεγα εγώ;" θα ήμουν μάγκας;

Εσύ λες ναι, θα ήμουν μάγκας. Εγώ λέω όχι..

Δεν υιοθετει τα usb3 - και καλα κανει - για χαρη του Thunderbolt...εδω να δεις τι λενε οι Apple haters !

Αφού δεν έχουν οι μακάδες πρόβλημα που με "καρότο" την πιο γρήγορη μεταφορά φωτογραφιών κλειδώνονται σε μια proprietary και ακριβή τεχνολογία, σιγά μην έχουμε εμείς..

Η όλη ιστορία κάνει καλό προφανώς στις Apple & Intel και στους Pro / Power users. Οι πολλοί απλοί πελάτες απλά τους επιδοτούν εν αγνοία τους.

Eνας - ενας !!!-bye-

Συριε, ολες οι καρτες (προπληρωμενες) , απο τη στιγμη που τις ενεργοποιησεις ληγουν σε ορισμενο χρονο.
Απλα, μερικες εχουν και ημερομηνια ληξης ακομη και αν τις εχεις χωρις ενεργοποιηση (απο 6 μηνες εως 2 χρονια).

Δημητρη, αποφασιε... η θα εισαι με τα ενετελως "ανοιχτα¨λειτουργικα ή θα δεχτεις τις παραξενιες των εταιρειων.

Ουτε το android ειναι ανοιχτο λογισμικο , ουτε προκειται να γινει.

Εμενα μ ενδιαφερει να κανω τη δουλεια μου ευκολα, γρηγορα και χωρις κολληματα.
Ο τροπος δε με νοιαζει αν καθοριζεται απο αλλους.

Σε οποιους θελουν απολυτη ελευθερια, υπαρχει το Linux.

Απλα τα πραγματα.

Για το θεμα με το save photo στο fb δεν απαντησες ομως....:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

Εδώ και 1.5 χρόνο η πηγή μουσικής μου στο αμάξι δεν παίζει CD - παίζει μόνο ότι συνδέεται με USB..

Αν πήγαινα να το επιβάλλω αυτό σε όλο τον κόσμο, θα με έκραζαν..

Αν έβγαινα μερικά χρόνια αργότερα, όταν πλέον θα είχαν εκλείψει τα CD players από τα αυτοκίνητα και τους έλεγα "είδατε που σας τα έλεγα εγώ;" θα ήμουν μάγκας;

Εσύ λες ναι, θα ήμουν μάγκας. Εγώ λέω όχι..

Αφού δεν έχουν οι μακάδες πρόβλημα που με "καρότο" την πιο γρήγορη μεταφορά φωτογραφιών κλειδώνονται σε μια proprietary και ακριβή τεχνολογία, σιγά μην έχουμε εμείς..

Η όλη ιστορία κάνει καλό προφανώς στις Apple & Intel και στους Pro / Power users. Οι πολλοί απλοί πελάτες απλά τους επιδοτούν εν αγνοία τους.

Στην αγορά έχουν κάνει την εμφάνιση τους συσκευές αναπαραγωγής μουσικής για αυτοκίνητο, χωρίς οπτικό δίσκο, παρά μόνο usb, bluetooth κτλ...άρα καλά το πας...μπορείς κ να το επιβάλεις στην αγορά αν θες !! :ernaehrung004:

πχ : http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=9484#tmp

Last edited:
Για το θεμα με το save photo στο fb δεν απαντησες ομως....:p

Στον Safari και facebook, οταν πατησεις πανω σε μια photo, ανοιγει ξεχωριστο παραθυρο και κατω αριστερα ενεργοποιουνται καποιες εντολες...

Tag this photo...
Share...
Download
κλπ

OK ?:2thumb22sup:

Αχα, δεν το κανει με δεξι κλικ απλως οπως στον IE....μαλιστα....μαλιστα....

(εισαι fanboy, στο πα; :p :p :p)

Νομίζω σ αυτό το νήμα ειχε γραφτει...
Χτες αγόρασα απο το app store μία εφαρμογή προς 0.79 ευρώ (και μαλιστα ελληνική). Σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα στο κινητό για χρέωση της πιστωτικής κάρτας με 2.74 ευρώ! Τι συμβαίνει τελικά; Βρέθηκε κάποια άκρη; Ως έμπορος εμφανίστηκε ο EAEDO (αυτός ειναι πάντα στο app store?)

Εχει αναφρεθει απο τον Τασο στο παρελθον... μηνανυσηχεις !
Ειναι καποιες ¨εικονικες¨χρεωσεις, δεν περνανε κανονικα στη καρτα σου, και αν περασουν θα υπαρξει σε λιγες μερες ¨επιστροφη¨.

Νομίζω σ αυτό το νήμα ειχε γραφτει...
Χτες αγόρασα απο το app store μία εφαρμογή προς 0.79 ευρώ (και μαλιστα ελληνική). Σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα στο κινητό για χρέωση της πιστωτικής κάρτας με 2.74 ευρώ! Τι συμβαίνει τελικά; Βρέθηκε κάποια άκρη; Ως έμπορος εμφανίστηκε ο EAEDO (αυτός ειναι πάντα στο app store?)

Don't worry..σε περίπτωση που είχες αφαιρέσει την κάρτα σου από τον λογαριασμό σου στο itunes και πρόσφατα την ξανά έβαλες, o Στήβ σου κρατάει για κάποιες ημέρες ένα extra fee περίπου 2 ευρά για ασφάλεια συναλλαγών και διάφορες τέτοιες παπ..ιές!

Για το θεμα με το wifi που εχετε μερικοι, δοκιμαστε ν αλλαξετε καναλι στο wifi σας.

Στο παρελθον ειχα καποια προβληματα με συσκευες wifi, και οταν αλλαξα καναλι , διορθωθηκαν.

Σε μενα υπηρχαν αρκετοι γυρω μου που εκπεμπαν στο ιδιο (το βρηκα απο τον ενσωματωμενο scanner του Frtizbox modem Μου) και ειχαν conflict.

Για το θεμα με το wifi που εχετε μερικοι, δοκιμαστε ν αλλαξετε καναλι στο wifi σας.

Στο παρελθον ειχα καποια προβληματα με συσκευες wifi, και οταν αλλαξα καναλι , διορθωθηκαν.

Σε μενα υπηρχαν αρκετοι γυρω μου που εκπεμπαν στο ιδιο (το βρηκα απο τον ενσωματωμενο scanner του Frtizbox modem Μου) και ειχαν conflict.

Μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος? Ξερω 5 πραματα απο router αλλα αυτο δεν το πιασα.

Καθε modem εκπεμπει σε μια συγκεκριμενη συχνοτητα ή καναλι.
Υπαρχουν νομιζω 12 συνολικα και αυτο για να μη γινονται conflict.

Αν το Modem σου εχει τετοια δυνατοτητα , ν αλλαζεις δηλ καναλι , βρες ποιο ειναι ελευθερο και αλλαξε το. Ισωα να φταιει κι αυτο.

Στο fritz που εχω εγω, εχει τετοια δυνατοτητα...

attachment.php

Attachments

• fritz10.jpg
    fritz10.jpg
    105.4 KB · Views: 83
Don't worry..σε περίπτωση που είχες αφαιρέσει την κάρτα σου από τον λογαριασμό σου στο itunes και πρόσφατα την ξανά έβαλες, o Στήβ σου κρατάει για κάποιες ημέρες ένα extra fee περίπου 2 ευρά για ασφάλεια συναλλαγών και διάφορες τέτοιες παπ..ιές!

Δεν ειχα αφαιρέσει την κάρτα! Επίσης απ όσο ξέρω τα λεφτά τα παίρνουν άμεσα, αφού άλλωστε η πιστωτική μου λεει ότι ήδη αφαιρέθηκαν, τι παραπάνω ασφάλεια θέλουν αφού τσίμπησαν το χρήμα; Επίσης σε προηγούμενες αγορες δεν ειχα αυτό το πρόβλημα....

χμμμ ειμαστε 3 με channel 6. Αλλα εγω το εχω στο auto παντα οποτε και δεν ξερω τι channel διαλεγει καθε φορα. Θα το βαλω εγω σε αλλο καναλι. Το μοβ ειναι το δικο μου. Καμια παρατηρηση?

Aλλαξε το και βαλε οποιο καναλι θες , εκτος απο 1, 11 και 6.
Μετα ξαναδοκιμασε με το ipad και δες αν εχεις καλυτερα αποτελεσματα (αφου κανεις reset-reboot modem και ipad.)

Μα ειμαι και χαζος. Το router εχει Ν wifi αλλα τοσο καιρο δεν το ειχα ανοιχτο γιατι δεν ειχα N συσκευες. Υποθετω οτι το iPad 2 & το iPhone 4 υποστηριζουν Ν. Αλλα με απασχολει και το θεμα ακτινοβολιας. Το N παιζει στα 5gh ειναι ποιο επιβλαβες απο το b/g στα 2,4?