[Επίσημο] iPad 2nd Gen @2010

Μεσα απο το apple store η τιμη για το 32 Wifi ειναι μονο με τα ταχυδρομικα

* Basket Subtotal £428.34
* Free Delivery Delivery £0.00
* Savings (excl. VAT) -
* VAT £85.66
* Order Total £514.00
* Total savings (excl. VAT)
* Total excluding VAT
* VAT

Εχει αγορασει κανεις απο εκει;
Μου φαινεται συμφερουσα η αγορα. Κρυβεται κατι;

Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

Μεσα απο το apple store η τιμη για το 32 Wifi ειναι μονο με τα ταχυδρομικα

* Basket Subtotal £428.34
* Free Delivery Delivery £0.00
* Savings (excl. VAT) -
* VAT £85.66
* Order Total £514.00
* Total savings (excl. VAT)
* Total excluding VAT
* VAT

Εχει αγορασει κανεις απο εκει;
Μου φαινεται συμφερουσα η αγορα. Κρυβεται κατι;

Ναι δεν στέλνουν εκτός Αγγλίας. Όλα τα applestore απευθύνονται μόνο στην χώρα που εδρεύουν.

καταπληκτικο το ipad2 27", νομιζω ειναι ενα καλο χαστουκακι σε οσους εχουν γινει θυματα αυτης της εταιρειας και τρεχουν πισω απο τα προιοντα της τη στιγμη που τα περισσοτερα απο τα οποια κανουν ειναι ή αχρηστα ή τα βρισκεις και αλλου με σημαντικα λιγοτερα χρηματα.

Που τα βρισκεις φιλε μου ?
Kαι μη μου πεις για τα ανυπαρκτα tablet που ολο ακουμε και ολο ερχονται εδω κι ενα χρονο...
Και οταν ερθουν με το καλο, θα κοστιζουν το ιδιο ή περισσοτερα!!!

για να μην πολυλογώ, θα απαντήσω με ένα ισχυρό πιστεύω μου: τίποτα δεν είναι τυχαίο

ενταξει παιδια,ηρεμειστε. Ουτε εγω ουτε ο τυπακος στο βιντεο με το 27" mac ειμαστε εχθροι της εταιρειας.Αλλα η αληθεια να λεγεται.Εχω ipod touch και σε λιγο καιρο θα αγορασω το ipad1 32gb απο τον αδερφο μου που θελει σαν τρελλος το 2....
Κανουν πολλα ειναι αληθεια,αλλα ποσες απο τις εφαρμογες ειναι πραγματικα χρησιμες? Ενα μηχανακι το εχω για να το αξιοποιω και οχι για να με κανει να τρεχω απο πισω του.Αυτος ειναι και ο λογος που το touch το δουλευω σαν music player ενω οταν παρω το ipad θα το πουλησω και ισως αγορασω ενα κλασσικο ipod χωρις τις αλλες περιττες πλεον για music player ευκολιες.

Aφου εσυ το χρησιμοποιεις μονο για μουσικη, φυσικα και να παρεις το ipod.

Eχω 2 ipod , ενα μικρο στη κρεβατοκαμαρα κι ενα τεραστιο στο αμαξι μονιμα (κρυμενο) για μουσικη.

To ipad για μενα , στην αρχη, το πηρα πιο πολυ σαν gadjet, αλλα οσο περνανε οι μερες βλεπω οτι υπαρχουν εφαρμογες για τα παντα!
Αυτη ειναι και η δυναμη του, οπως και σε ολες τις ιOS συσκευες, οι εφαρμογεσ.

Εχω πια πληρες browsing , με download manager, password protection, private browsing, offline browsing klp.

Εχω πολυ καλες εφαρμογες σχεδιου, μουσικης, ηχητικης επεξεργασιας και φωτογραφιας (εχω βαλει μερικες στο νημα για τα ipad apps) και με βοηθαει ηδη στη δουλεια μου (μονταζ - γραφικα - μουσικη επεξεργασια).
Μπορω και διαχειριζομαι ολους τους υπολογιστες του σπιτιου μου απο το σαλονι και απο στο δρομο.

Μπορω και βλεπω τις ταινιες μου (12 Τerrabytes) στο κρεβατι μου ...και πολλα ακομη.

Σιγα σιγα, γινεται περισσοτερο απαραιτητο και διασκεδαστικο και απο το λαπτοπ μου, που φυσικα θα το χρειαζομαι για πολυ βαριες εφαρμογες.

Καλημέρα σε όλους, καλό μήνα κι ελπίζω να είστε καλά! Πρόσφατα αγόρασα ένα iPad πρώτης γενιάς μεταχειρισμένο και μάλλον την βλέπω για το 2 σύντομα... μπορεί κάποιος από αυτούς που ήδη αγόρασαν το 2 να μας πουν αν όντως παίζει ταινία 720p ή 1080? Επίσης στο δικό μου είδα ότι με τους ελληνικούς υπότιτλους έχει ένα θέμα (βγάζει σύμβολα...) ενώ με τους αγγλικούς είναι όλα κομπλέ... επίσης έχετε καμιά ιδέα για το που θα το βρούμε??

Μπορω και βλεπω τις ταινιες μου (12 Τerrabytes) στο κρεβατι μου ...και πολλα ακομη.

Και απαρνείσαι τις 15" του laptop σου;
Κατάντια......
και για πες μου τι περισσεύει όταν είναι η ταινία 2.35:1 (που είναι η συντριπτική πλειοψηφία) ; ή μήπως ξεκίνησες να βλέπεις με zoom;

Δεν μπορώ να διανοηθώ videophile με προβολέα με συστήματα με με με με και να κάθεται να βλέπει ταινία σε 4:3 - 9.7" .......... απλά κατάντια και το εννοώ.

Re: Απάντηση: Re: iPad 2nd Gen

 Νίκος;1056040869 said:
Με το iPad? :D
Τον έχω ικανό...:p
Κατάντια......
και για πες μου τι περισσεύει όταν είναι η ταινία 2.35:1 (που είναι η συντριπτική πλειοψηφία) ; ή μήπως ξεκίνησες να βλέπεις με zoom;

Δεν μπορώ να διανοηθώ videophile με προβολέα με συστήματα με με με με και να κάθεται να βλέπει ταινία σε 4:3 - 9.7" .......... απλά κατάντια και το εννοώ.
Καλά, για το κρεβάτι ειναι όντως αστείο...

Από την άλλη πάλι εγώ ποτε μου δεν κατάλαβα αυτούς που βλέπουν οτιδήποτε στο κρεβάτι (ακόμα και με TV απέναντί τους). Κατάντια, αλλου είδους, το βρίσκω κι αυτό....

Ειναι παντως άξιο αναφοράς το πως μία συσκευή (ipad στην προκειμένη περίπτωση) μπορεί να αλλάξει τις συνηθειες σου...

Last edited:

Κατάντια......

Τασο, καταντια ειναι να βλεπεις ταινια σε οτιδηποτε λιγοτερο απο προβολεα, αλλα και εσυ απο οτι θυμαμαι στην "τηλεορασουλα" την βγαζεις συνηθως :p :D

Ενα πολυ ωραιο αρθρο , για το μελλον των tablet - υπολογιστων ... με βρισκει απολυτα συμφωνο!

http://gizmodo.com/#!5787574/why-photoshop-for-ipad-marks-the-end-of-the-desktop-computing-era

Εξαιρετικο αρθρο, εξηγει με απλα λογια την επιτυχια του ipad και γιατι ο Jobs για ακομα μια φορα τους επιασε ολους στον υπνο...

"And that's the key to understand the success of touch computers. They are giving back the tools to the masses because the masses no longer feel alienated by the tools. The touch interface is making things natural and is making developers to simplify the access to their tools. And, by doing that, everyone will have more power than ever."