[Επίσημο] iPad Air 2 @2014

Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

σου κάνω...like!!!

πάντως χωρίς πλάκα: "έκανα Χριστό" ένα γνωστό μου να αγοράσει από τον electronic King MBP ....και από το φόβο του αγόρασε από τους...retail ...και με τα ίδια χρήματα-που έδωσε σε αυτούς-θα αγόραζε "μία κλάση" πάνω μηχάνημα....

η βλακεία είναι ανίκητη!!! :bigcry:

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

ναι γιατι οι ρεταιλ κανουν εξυπναδες μετα και πρεπει να φτασεις στο δικαστηριο αν σου τυχει τιποτα και σου βγει το λαδι.

...δεν υπάρχει κανένα θέμα(από προσωπική εμπειρία) εφόσον είσαι σε εγγύηση σε εξυπηρετούν...σε κάθε περίπτωση αξίζει η διαφορά το ρίσκο.....πχ. 126 ευρώ διαφορά-σήμερα-στο iPad Air2

επιμένω: η ανθρώπινη βλακεία (και φόβος...) είναι ανίκητη....

Απο την άλλη το MS surface pro 3 που παρακολουθώ έχει τσιμπήσει περίπου 100 .Άρα μήπως δεν έχει να κάνει με την πτώση στις πωλήσεις ταμπλετών;Παράξενα πράματα..Πάντως το air 2 πλέον είναι τρελό vfm.Ποιός θα το περίμενε....

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

...δεν υπάρχει κανένα θέμα(από προσωπική εμπειρία) εφόσον είσαι σε εγγύηση σε εξυπηρετούν...σε κάθε περίπτωση αξίζει η διαφορά το ρίσκο.....πχ. 126 ευρώ διαφορά-σήμερα-στο iPad Air2

Ρίσκο είναι οι "γνωστες" αλυσίδες πλέον. Να σου πω παραδείγματα που βγάζουν κινητά κτλ εκτός εγγύησης λόγω και καλα υγρασίας, να φρίξεις! Μακριά.

....άρα αν κατάλαβα καλά συμφωνείς....

...ακόμα κι από αυτούς να το αγοράσεις τα ίδια-μπορεί-να σου κάνουν....

πάντως-εμένα-δύο φορές που χρειάστηκε με εξυπηρέτηασν σωστά.....

Επέτειο 5 ετών από την κυκλοφορία στην αγορά του πρώτου iPad.
The original Apple iPad launched in stores on April 3rd, 2010
http://www.phonearena.com/news/Did-...nched-on-this-very-day-five-years-ago_id67901

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κάποιος να το έχει με ios 11 να μας πει εντυπώσεις; Σκέφτομαι να το πάρω, αλλά προβληματίζομαι γιατί θέλω να το κρατήσω τουλάχιστον 2 χρόνια.