[Επίσημο] iPad Air 2 @2014

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Μέσα σε 13 ημέρες έφτασε απο ΗΠΑ η διαφανής θήκη και σε 10 ημέρες το red Smart Cover απο αγγλικό Amazon.
Τώρα μένει το smart case που και αυτό εως Παρασκευη θα το παραλάβω μιας και έφτασε ήδη Αθηνα,αλλα ακόμα δεν έφτασε στα ΕΛΤΑ να παραλάβω.
ImageUploadedByTapatalk1417604894.898890.jpg

Άψογη η εφαρμογή στο tablet.

Attachments

• picture000.jpg
    picture000.jpg
    60.3 KB · Views: 219
  • picture001.jpg
    picture001.jpg
    49.4 KB · Views: 219
  • picture002.jpg
    picture002.jpg
    52.3 KB · Views: 219

Παρέλαβα τελικα εχθές και τη δεύτερη θήκη με UPS στο σπίτι,ενω περίμενα από ΕΛΤΑ!!!
Άψογη και αυτή.

Attachments

• picture003.jpg
    picture003.jpg
    86.3 KB · Views: 197
  • picture004.jpg
    picture004.jpg
    83.1 KB · Views: 197
  • picture005.jpg
    picture005.jpg
    67 KB · Views: 197

Μου ήρθε σήμερα το Adonit Jot Touch (που τσίμπησα επειδή το βρήκα στα...50$ για μια μέρα).

Η εμπειρία χρήσης είναι ΤΡΑΓΙΚΗ. Εκτός του ότι η παλάμη σου όταν γράφεις πατάει διάφορα tabs στο app και ανοίγουν παράθυρα, οπότε αναγκαστικά περιορίζεσαι στο κάτω μισό της σελίδας, μιλάμε για lag και κάκιστη απόκριση.

Φεύγει από κει που'ρθε.

Φυσιολογικη η εμπειρία χρήσης με οποιαδήποτε γραφίδα σε iPad να είναι κάκιστη απο τι στιγμή που το panel δεν έχει active digitizer layer ενσωματωμένο στην οθόνη.
Ακόμα και η καλύτερη υλοποίηση θα υπολείπεται αρκετά απο προτάσεις με active digitizer support.

δεν έχει palm rejection ?
Η touch είναι συνήθως για painting και όχι γενική χρήση.

Επίσης πρέπει να απενεργοποιήσεις το multigestures , κι εξαρτάται από τις εφαρμογές, ποιες είναι συμβατές και ποιες όχι.
Γενικά το θέμα stylus είναι δύσκολη υπόθεση γιατί δεν έχει εγγενή υποστήριξη το ipad και προσπαθούν όλοι με "κομπίνες" να τις υποστηρίξουν.

Υποτίθεται ότι έχει, και όντως έχει μάλλον. Το θέμα ειναι πως όλα τα προγράμματα πάνω αριστερά (είμαι και αριστερόχειρας γαμω την τρέλα μου) έχουν κουμπάκια ειτε για νέο έγγραφο ειτε για library κλπ, όποτε τη στιγμή που δεν πατάει η μύτη ενεργοποιούνται σαν κουμπάκια.

Πράγματι από εφαρμογή σε εφαρμογή είδα τεράστιες διαφορες. Για παράδειγμα το penultimate, που ηταν και της εταιρίας του πενακιου ηταν τελείως απαράδεκτο, ενώ το good notes ειναι τάξεις μεγέθους καλύτερο (και 6$, μπρρρρ).

Η αλήθεια ειναι ότι μετά από πολύ παιχνίδι το χέρι μου συνήθισε λίγο το πως πρέπει να το πατάει και από γράψιμο και lag είμαι οκ. Το πρόβλημα όμως με τα κουμπάκια στις εφαρμογές παραμένει.

επιμένω πάντως πως κακώς πηρες την touch...για γράψιμο είναι το script .
Η touch έκδοση είναι για drawing-painting.
Έχω κι εγώ 2 γι αυτό το λόγο ακριβώς.

Μια απλή για γενική χρήση και την Wacom για painting. Τεσπα..... είναι δύσκολη υπόθεση το pen στο ipad.

Διάλεξα αυτό λόγω προσφοράς (το Evernote έκανε 75$ ενώ αυτό 50$) και θεωρητικώς είναι ακριβώς το ίδιο stylus αν απενεργοποιήσεις το Pressure sensitivity, απλά κερδίζεις την επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Με τις μεμβράνες της skinomi έχει κανείς εμπειρία; Αγόρασα μια και σκέφτομαι να την περάσω, αλλα με προβληματίζει αυτό το διάλυμα.. Αφήνει άραγε ίχνη αν αποφασίσεις να τη βγάλεις κάποια στιγμή;

Σε 2 κινητά και ένα tablet που έχω βάλει της skinomi είτε slickwraps δεν έβαζα κάν το διάλυμα.
Τα κολλούσα επι τόπου αφού καθάριζα την συσκευη με πανάκι απο αυτα που καθαρίζουμε τα γυαλιά.
Δεν έχω προσπαθήσει να τα βγάλω κάν(τα 2 κινητά τα έδωσα μαλιςτα με το skin και έμειναν εντυπωσιασμένοι οι κάτοχοι τους)
Στο tablet που το έχω ακόμα δεν τα αφαιρώ κάν.
Δεν νομίζω να αφήνει κατάλοιπα,στη χειρότερη με κανά πανάκι ελαφρώς βρεγμένο θα καθαρίσει εύκολα.

Τελικά την έβαλα τη skinomi, μια χαρά ειναι. Η εφαρμογή καλύτερα απο ότι περίμενα, χωρίς φυσαλίδες κλπ.

Απλά το κάλυμμα της οθόνης μάλλον χαλάει το antireflective, οποτε σκέφτομαι να το σουτάρω και να κρατήσω μόνο το κάλυμμα πλάτης.

εχει κάποιος να προτείνει κανα site απο εξωτερικό μπας και πάρουμε το 64αρι?Thanks

thanks,απλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με iphone-ipad είπα μήπως γνωριζε κανείς καμια ευκαιρια από εξωτερικό