[Επίσημο] iPad Air 2 @2014

Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

βάζοντας διπλα-διπλα τα 2 ipad air , οι διαφορες είναι μικρές...
Οπτικά μοιάζουν τόσο πολύ , που μονο αν τα κοιτάξεις από το πλάι τα ξεχωριςζεις (λόγω πάχους).
Το air 2 είναι λίγο πιο ελφαρυ , αλλα όχι τόσο ώστε να κάνει τη διαφορα αισθητή.

Η οθόνη είναι λιγότερη αντανακλαστική στο 2 , Alla kai pali όχι τόσο ώστε να κάνει αισθητή διαφορα.
Η εικόνα στο 2 , είναι σαν να αιωρείται κάτω από το δάχτυλο μου, λίγο πιο κοντα στην επιφάνεια (λόγω laminated screen) .

Το 2 είναι λίγο πιο γρηγορο στις καθημερινές εφαρμογές , αλλα μονο άμα τα βάλεις διπλα-διπλα θα το καταλαβεις.... ελάχιστες εφαρμογές είναι ακόμα τόσο απαιτητικές (παιχνίδια κυρίως) και κάποιες εφαρμογές βίντεο-φωτό (imovie- replay-pixelmator )κλπ

Η φωτογραφική είναι σημαντικά αναβθμισμενη , ίσως ο σημαντικότερος λόγος αν ασχολείται κάποιος με τη φωτό σεipad.
Σχεδόν εφάμιλλη με αυτή του 6 , ελάχιστα πιο σκοτεινός φακός (f/2/5 ως 2.2) και χωρίς τους αισθητήρες για πιο γρηγορη εστίαση.

Αυτά προς το παρόν.... για τη μπαταρια είναι καομα νωρίς .

Re: Απάντηση: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPad AIR 2

Ναι τα αξίζει (για εμένα φυσικά)!

Το Air 1 με 1GB ram έκανε Reload συνέχεια (safari, apps κτλ).
Εγώ μόνο για αυτόν τον λόγο πούλησα Air!!!

(Sent from Nexus 5)
Αυτό πάντως που κάθε συσκευή της Αππλ τη βγάζουμε flawless και όταν βγαίνει η επόμενη ανακαλύπτουμε διάφορα στραβά...

Ελπίζω να μη συμβεί στο 2 γιατί με πήρατε στο λαιμό σας.

Το Air 1 που έχει 1Gb δλδ δεν παει καλα, ε;

Γιατί ρωτας εμένα?
Εγώ εκανα την αναφορά εξαιτίας των σχολιων για restarts των web browsers που έχουν γίνει απο κατόχους του πρώτου air.

Γιατί ρωτας εμένα?
Εγώ εκανα την αναφορά εξαιτίας των σχολιων για restarts των web browsers που έχουν γίνει απο κατόχους του πρώτου air.

Ειρωνεύομαι προφανώς...

Απο τη στιγμή που λες ότι με 2 θα ειναι ΟΚ, ουσιαστικά ασπάζεται εμμέσως οχι μόνο τις αναφορες αλλά κυρίως, την αιτία του οποίου φαινομένου.

Λες και η Apple (και η κάθε σοβαρή εταιρία) θα ρίσκαρε την καλή λειτουργία του ipad (και κάθε συσκευής της) για 1gb ram.

Η αληθεια είναι οτι έχει ακομα τα θεματακια του το ios 8 , θεωρώ οτι η Apple θα τα διορθωσει σε επομενη αναβαθμιση.

Fun Fact:

Μόλις συνειδητοποίησα κοιτώντας το tracking μου ότι το iPad του αμερικανικού Apple Store έρχεται από... Kίνα. Και αυτή τη στιγμή, 3 μέρες μετά βρίσκεται στο Hong Kong. :afro: (Ούτε τα προσχήματα πλέον :flipout:)

meta από λίγες μέρες με το νέο ipad air 2 , διαπιστώνω τα εξης...

Η οθόνη είναι εντυπωσιακή , κυρίως όσον αφορα την καλύτερη συμπεριφορά στις αντανακλάσεις, ειδικά σε εσωτερικό χώρο.
Είναι πιο ξεκούραστη στο διάβασμα, επεξεργασία εικόνας κλπ λόγω αυτού του γεγονότος. Σε εξωτερικό χώρο η διαφορα "φαίνεται" πιο μικρή.

Αυτό οφειλεται κυρίως στο πολωτικό φίλτρο που έχει προστεθεί και στο τρόπο που έχει "συμπιεστεί" η οθόνη .... έχοντας εξαφανίσει το ενδιάμεσο κενό αέρος που υπήρχε πριν.

Αυτό όμως έχει κι ένα μικρο "παρατράγουδο" , που είναι η μικρή μείωση φωτεινότητας (ελάχιστη , αλλα υπαρκτή) και η κάπως αυξημένη κατανάλωση .

Το οφελος όμως είναι μεγάλο ....

Κάτι ακόμα που μου έκανε εντύπωση , είναι ότι όλο το ipad "δονείται" όταν ακούς μουσική , σα να λειτουργει το περίβλημα σαν "ηχείο" ....
Δεν το παραρησα τόσο έντονα στο παλιο ipad air.... μάλλον λόγω πάχους γίνεται αυτό.

Σε απαιτητικές εφαρμογές , η αύξηση ταχύτητας είναι εντυπωσιακή , πχ στο pixelmator ένα "φίλτρο" μπορεί να κάνει και διπλάσιο χρόνο να ρενταριστει στο παλιο ipad air !
Το ίδιο και στο replay ....

Αυτό όμως έχει κι ένα μικρο "παρατράγουδο" , που είναι η μικρή μείωση φωτεινότητας (ελάχιστη , αλλα υπαρκτή) και η κάπως αυξημένη κατανάλωση .

Ωχ τώρα την καρδιά περιβόλι μου'κανες... ένας απ'τους λόγους που είπα να το γυρίσω σε Apple ήταν για να έχω το περίφημο 10ωρο των iPads... σε αντίθεση με το περίπου 7-8ωρο των Nexus...

Σύμφωνα με τα τεστ που είδα σε παραδιπλα θρεντ, μιλάμε όχι για μισή αλλά σχεδόν μιάμιση ώρα λιγότερο από το παλιό Air. Αν δω κάτι τέτοιο στην πράξη, έφυγε από κει που ήρθε. Α ρε Apple...

Περιπου μια ωρα λιγοτερο διαβαζα εγώ.
Εντάξει , δεν ειναι και τιποτα τραγικό.Ηδη εχει καλή αυτονομία.
Βασικά πληρώνεις το τιμημα του πιο λεπτού σώματος.